היי,זוכרים אותי?

אבל...

ההתחמקות של בנדיט ברמות הללו לא עד כדי כך טובות כמו שראיתי ראית הרבה בנדיטים ב-pq וזה לא שכל שנייה הם הצליחו להתחמק אלא מדי פעם.

somebodddy

New member
גם מדי פעם זה לא כזה רע

מה עדיף - להתחמק 50% מהזמן ולקחת X נזק כשאתה נפגע או לא להתחמק בכלל ולקחת X/2 נזק על כל פגיעה?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

בהתחלה זה פעם ב... זה הופך להיות הרבה יותר קריטי ומשמעותי כשאתה נלחם במפלצות ברמות גבוהות ובדיוק שוכח למלא שיקוי וMISS אחד מצלי את האחוזים שלך..:) חוץ מזה שזה ממש משעשע שברמות מתקדמות יחסית, מפלצות לרמה 10 עדיין ממשיכות לעשות נשק של 1 ללוחם בעוד שבאנדיט יכול להתעלם מבם בהפגנתיות..D: ואגב לבאנדיט יש גם סיכוי הרבה יותר נמוך לפספס. זתומרת שבעות לוחם מסתמך הרבה פעמים על 2/5 פגיעות ועל חוזק הפגיעה שתכריע את המפלצת, הבאנדיט פוגע בכל 5 הפגיעות...:p המממ טוב אני אסיים לחפור..XD

מה?

רמה 50 בנדיט עם 25 STR מיתחמק לגמרי מכל סוג חילזון מיתחמק כ- 6\7 מפיטריה ירוקה..... העכברים מפספסים אותו כל מכה שניה בממוצע..... זה המון היתחמקות..... חוץ מיזה שהבנדיט שלי נחשב מאד חלש (בגלל ה- 25 STR בגלל זה פרשתי...) והוא עדיין חזק יחסית לעבודות אחרות.... הממוצע שלו מאד טוב.. ראיתי לוחמים רמה 50 שעושים 500 עד 3000 שזה המון הבדל בעוד שבאנדיט יעשה 1700 עד 2800 אז תחליטו מה יותר טוב.... מה שגם יש לוחמים שברמה 50 עושים רק 1500 במקסימום..... ובאנדיט פשוט לא יכול לעשות כ"כ קצת ברמה 50 עם דאגר לרמה שלו...... (כבר מה שהיא צריכה כדי ללבוש אותה והממוצע שלה בהתקפה נותן יותר )

הדמות הראשונה שלי היתה בנדיט

ואני לא מיצטער.... אז מה אם לא היה כסף? אז משחקים עד רמה 50-55 ומפסיקים ...... כבר אז יש לך בסיס של לפחות 7 מיליון אם לא יותר מקווסטים וכולי אז אתה פותח עוד דמות אחרת ובודק אם היא מוצאת חן בעינך ...... יש לי הרבה דמויות שפרשתי מהן באמצע כי לא ראיתי עתיד ..... אבל אם תעשה לוחם ותגיע יתו לרמה 50 יהיה לך מספיק בסיס בישביל בנדיט..... הבנדיט שלי היה עם STR ולכן היה חלש יותר מבנדיטים אחרים (בנדיט בלי STR חזק יותר ) בעצם בוא אני יאמר את זה ככה: אם תעלה רק ל דק ול- STR תיהיה הרבה יותר חזק מבנדיט רגיל אבל אז אתה כמו לוחם..... ולא תוכל ללבוש ציוד..... אז אם כבר בנדיט תלך על LUK ו DEX

D amaged R oses

New member
סין

סינים שולטים על כל המשחק הזה בכל אופן וצורה שיש
בכלל גנבים הם הכי שווים, אבל לסינים יש טווח פגיעה מרחוק, שזה יתרון ענקי. מידי פעם מציק העניין שצריך טווח ממפלצת כדי לפגוע אבל זה לא ממש מורגש. אני ממליצה על סין D:

למעלה