היי,זוכרים אותי?

היי,זוכרים אותי?

אני צריך עזרה דחוף... למי שזוכר רציתי להיות פייטר,אבל כמה ימים אח"כ ראיתי סירטון של CPQ ואחד מהמקצועות היה בנדיט(אני חושב ש"סימסון אחד" הציע לי להיות בנדיט) ואני פשוט התאהבתי בבנדיט ובמכה המיוחדת שלו...
הבעיה שלי היא שאני מעדיף לוחמים,אז מה כדי לי להיות?

לא הכי מבין בגנבים../images/Emo118.gif

אם זאת דמות ראשונה אז הייתי אומר ללכת על לוחם, וכשיהיה לך כסף בסיס נחמד, לפתוח את הבנדיט בדמות אחרת

זו לא הדמות הראשונה שלי

יש לי ספירמן רמה 32 אבל הוא כל כך גרוע שהחלטי לפתוח שחקן חדש ולספירמן יש כמעט 900k(או יותר הפסקתי לשחק זמנית אז אני לא זוכר) לא כולל החפצים שיש לו.

זו לא הדמות הראשונה שלי

יש לי ספירמן רמה 32 אבל הוא כל כך גרוע שהחלטי לפתוח שחקן חדש ולספירמן יש כמעט 900k(או יותר הפסקתי לשחק זמנית אז אני לא זוכר) לא כולל החפצים שיש לו.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|לא תמיד נכון.

אבל ברמות 35+ לא בעייה כל כך להשיג מימון. CPQ לא מביא כסף כמעט בכלל אבל LPQ מביא לפעמים מגילות שעולות לא מעט וזה מספיק למימון סביר + של בנדיט, ואחרי זה ברמות 50+ יש את LMPQ שזה מימון מצויין+ ככה שלפתוח בנדיט זאת החלטה שהמימון בה הוא לא גורם כ"כ חשוב..:) טוב בכל דמות חשוב המימון ולא משנה מה היא..<<" אבל אם רוצים באנדיט המימון לא צריך להיות שיקול..:)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|מכמה סיבות

~גנבים [באנדטים ואססינים] צריכים בגדים שהסטאטים שלהם זה LUK, ובגלל שאאל"ט אססינים זה המקצוע הכי נפוץ המייפל העלויות של כל הפרטים המשודרגים בסטאטים לבאנדיט או לאססין הן גבוהות. ~בשלב מסויים [עבודה שלישית] הבאנדיט משיג סקילים שפועלים על כמות הכסף הנמצאת ברשותו- MESO EXPLOTION אתה זורק כסף וזה פוגע באוייב. MESO GUARD מעביר את הנזק שאתה מקבל מנקודות החיים אל הכסף. ככה שהמימון הופך להיות חשוב ברמות הגבוהות במיוחד, אבל עד אז אתה כבר תמצא מימון טוב..:)

Thewhiteshadow

New member
אני עוקב אחרי

כמה מהתגובות שלך... יש תפיסה מאוד מוזרה אתה מעלה מחירים של טונה דברים סתם,הרבה פעמים אתה מעריך יתר המידה ממה שהפריט שווה כך יוצא שאתה מטעה אנשים אחרים,ורק בשביל הידע הכללי שלך המחירים בבסיל מאוד לא נכונים ליפעמים מוערכים יתר המידה וליפעמים לכיוון ההפוך,אז פעם הבאה להרגיע את התגובות שלך בקצת...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|כלום, אבל זה לא סתם..:)

ככל שדמות מסויימת נפוצה יותר במייפל[הגנב] ככה יש ביקוש גדול יותר לחפצים שהדמות משתמשת בהם[דוקרן/כפפת זריקה] ובגלל זה לאנשים יש אפשרות לעלות מחיר לאותו חפץ, כי יש הרבה אנשים שרוצים לקנות ויש תחרות..:) זה לא קורה עם מגילות להתקפה של קשת/גרזן וכו, כי דמויות כאלה יותר נדירות..:)

Thewhiteshadow

New member
שילד אטק?

שילד מאג`יק אטק וכו`... אל ****** בשכל סתם, אני רק מוכיח שהטענה שלך שווה לתח... אז להרגיע.:-S

הייתי נעלב אם כבר לא הייתי באמת שומע תקללות..

שמע אני דיברתי על 60% לנשקים לול.... גם כל ה- 70% למיניהם שווים הרבה לול

כן זוכר ואני אנסה לעזור...

האמת שגם אני רציתי להיות בנדיט אבל אני שמח שלא... כי הלוחמים הם דמויות נוחות מאוד יש להם הכי הרבה HP ויש להם על העבודה הראשונה סקיל להתקפה על מפלצת אחת ועל מספר מפלצות דבר נוח מאוד... טוב ראית את עבודה שנחשבת לחזקה מאוד בעבודה השנייה שמעתי שגם אומרים שהיא הכי חזקה אבל אפשר להתווכח אם זה. הבנדיט הוא חזק וצריך להשקיע בו הרבה כסף יש לו את הסקיל שאני מניח שזה מה שראית מתקיף שש פעמים עם 80% מהעוצמה כלומר 6*80 =480% כוח ...בנוסף יש לו את סקיל המהירות haste (שגורם לך ללכת מהר ולקפוץ גבוה) והתקפה שלו מאוד מהירה כמו פייטר ולפעמים יותר. להבין הכל על הדמות לדעתי צריך יותר ניסיון,כי יש לה שתי סוגי בנייה של הסטאטים luk+dex או luk+dex+str שאלתי פעם cb (chief bandit)[העבודה שלישית של הבנדיט] והיא אמרה לי שהבנייה השנייה עם str היא יותר חזקה אבל בעייתית כי יותר קשה למצוא נשקים וחפצים מתאימים בשבילה ומעטים עושים אותה... אם תפתח בנדיט אני מניח שכדאי שיהיה על בניית luk+dex אבל תחשוב על ההבדלים בין פייטר לבנדיט ותחליט לפי דעתך. _בנדיט מהיר חזק אבל צריך לשלם הרבה על זה והוא יכול לתקוף רק מפלצת אחת כל התקפה ואין כל כך הרבה HP, בנוסף הנשק שלו הוא רק ליד אחת שזה בונוס גדול לכך שהוא יכול להחזיק מגן ביד השנייה אם הבנתי נכון יש לו פחות בעייה עם accuracy מאשר ללוחמים. _פייטר גם חזק אבל יותר איטי,הוא חזק משום שהוא משתמש בנשק אחד אז הוא מעלה סקיל התקפה מעולה {final attack}. הפייטר יכול להתקיף מפלצת אחת וגם משפר מפלצות עד 6 מפלצות,יש הרבה HP,יש לו שתי אפשרויות של עיצוב[מגן+הנשק ליד אחת או נשק לשני ידיים] *ההגנה של בגדי הלוחמים יותר הגנתיים מאשר של הגנבים. -שניהם מתקיפים מאוד מקרוב... *טיפ תסתכל ותבין קצת על סקילים שלהם בעבודה השנייה והשלישית זה יעזור לך להחליט,כי אם אתה רוצה לשחק לטווח ארוך אז תוכל לראות שהבנדיט משפר את עצמו עם התמודדות מול מפלצות בעלות נזק רב רק בעבודה שלישית... על פי דעתי כדאי פייטר אבל זאת החלטה שלך,כי גם הפייטר הוא חזק מאוד ולא צריך להשקיע בו בהתחלה כל-כך הרבה כסף בשביל שיהיה חזק ושיהיה נוח להילחם איתו. כבר התנסת בלוחם אז מקסימום תתנסה קצת בבנדיט ותחליט יותר מאוחר מה אתה רוצה. בהצלחה בבחירה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|לא מדוייק..:)

~ זה נכון שלבנדיט אין סקיל התקפה על מספר מפלצות עד לעבודה 3 אבל כל השאר מכפר על זה ואפילו טוב יותר מהתקפה כזאת..:) 1. סבג' בלואו - ההתקפה שנותנת 6 מכות של 80% נזק בשנייה אחת. הסקיל הכי שימושי החל מהעבודה השנייה והלאה. מדהים מה שאפשר לעשות איתו..:) 2. הבאנדיט מהר הרבה יותר מכל פייטר שתפגוש- הנשק מהיר ההתקפה מהירה ובכלל כל הדמות בנוייה על מהירות והתחמקות. 3. יש את ההייסט- מאפשר תנועה מהירה. טוב כולנו יודעים שזה ממש מעצבן להיות בPQ בלי הייסט..P: 4. יש לו כמות חייים מאוד סבירה, אמנם לא כמו ללוחם, אבל בהשוואה וחצים גם יש לו יותר MP ככה שלא צריך שיקויי כל שנייה..:) 5. העובדה שהבגדים לא מספקים הכנה כמו אצל הפייטר מאוד זניחה כי לבאנדיטים יש AVOIDABILITY מאוד גבוהה מה שמאפשר התחמקות הרבה יותר אפקטיבית ממקפות רבות של המפלצות [מציל חיים תאמין לי..><] מקווה שלא שחכתי כלום..>< עכשיו אני מאמנת פייטר, אני אדווח לך בהמשך מה קורה איתו..P: אבל בינתיים אני לא מתחרטת אפילו לשנייה שהיה לךי באנדיט ואני בהחלט מתכוונת לאמן עוד אחד מתישהוD<

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

כרגע זה עוד לא פייטר, אני בברה..:) אבל פייטר היה גם הדמות הראשונה שלי במייפל [פעמיים..XD]

למעלה