היי היי - לא להגזים...

Kingomri

New member
מה זאת אומרת???

בטח שנערי ליווי לוקחים הרבה כסף! קחו לדוגמה את דוד לוי.... נהיה עשיר מזה! וגם זלמן שושי, ופנינה רוזנבלום ומירי אלוני! והרשימה רק מחכה לעוד שמות.... על החתום יושב ראש רשימת הועד הלאומי למלווים מקצועיים (משכנתאות, כלבים ונגנים)

MARMELAD

New member
ואני לא בטוח

יכול להיות שאני באמת מפגיז בדעות שלי ומשליך אותם עליכם. קראתי שוב את ההודעה שכתבתי. בקריאה שנייה הגעתי למסקנה שדווקא היא לא מיסיונרית במיוחד. אז אני מתנצל מראש אם יהיו עוד פעמים שבהם אני אקח את התסבוכים שלי ואאשים אותכם שגם לכם יש אותם - אבל יכול מאוד להיות שזה יקרה. בסה"כ אני בנאדם, גם לי יש את הפאקים שלי. ויכול להיות שאני טועה. אבל... אלאדין... יכול להיות גם שאני צודק. ויכול להיות שיש כאן מישהו - ולא בהכרח צהובון - ששונא אוחצ´ות כי הם מזכירים לו את עצמו. ויכול להיות שאם אני אפמפם לו את זה מספיק פעמים למוח - הוא יקלוט את זה סופסוף. ויכול להיות שזה יגרום לו לשינוי מחשבתי קטנטן. וזה - הסיבה שאני אומר מה שאני חושב ולא מסתפק ב "המממ... כן... אולי אתה צודק.... כולכם חמודים... לירונר ה
....."

הממ...

יכול להיות שיש אנשים שבאמת סולדים עקב הסיבה שציינת. אני יכול לומר עליי אישית שזאת לא הסיבה. כשאני רואה אוחצ´ות אני בכלל לא חושב על עצמי, ובטח שלא באופן הזה, כי אני מכיר את עצמי ויודע שאני שונה מההתנהגות הקיצונית שלהם. אני פשוט נגעל מסוג הטיפוסים הללו, אבל לרגע אני לא משליך את ההתנהגות שלהם עליי ועל חיי. מה שכן אני יכול להגיד שאני שמח שאני לא כזה.

MARMELAD

New member
בכל מקרה,

אני מקווה שהבנת, צהובוני היקר, שאני ממש לא מנסה לעשות לך שטיפת מוח או משו כזה.. בסה"כ להראות מצב קיים מכמה זוויות. אני גם די בטוח שאם תחשוב על העניין תגיע למסקנות שלך, בעצמך.
(ותציץ בפורום א.סבון לראות איך קריסטן וטוני מתים)

אני חושב שמיצינו - לא?

מרמלד יקירי - לרגע לא טענתי שאתה מסיונר (אם כי אני מדמיין אותך עכשיו עירום על הצלב ואני אשקר אם אני אגיד שזה לא עושה לי כלום... אגב - ראית את הסרט "כומר"? ראיתי אותו עם דייט נקבה שלי ואחרי הסרט הייתי צריך להסביר לה איך הומואים עושים סקס (מאיפה היא ידעה שאני יודע? כנראה גם לה היה גיידאר. נו, טוב - היה הייתה מאמנת של קבוצת בנות בכדורסל. רגע רגע רגע. אני צריך לחשוב על כל זה מחדש...). היה מביך, אבל כנראה שזה גירה אותה. חבל שהיא זרקה אותי, יש לי תחושה שהיו יכולות להיות חגיגות המילניום איתה). איפה הייתי? אה כן - חטאים. בעברי (הלא רחוק) חטאתי לא פעם בכך שכל פעם שראיתי אצל מישהו סימפטומים התנהגותיים שזהים להתנהגות שלי, מיד הסקתי שהסיבה להתנהגות זו אצלו זהה לסיבה אצלי, וכמובן שניסיתי לכפות עליו להכיר ב"עובדה" זו. אוי כמה שטעיתי. ואחרי פעם אחת שהייתי ממש על סף גרימת נזק תפסתי שזה ממש לא נכון לחשוב ככה. להיפך - אם הבנאדם מבולבל אתה יכול לגרום לו להאמין בדברים שלא נכונים עבורו. לסיכום - אם מישהו הרגיש שתקפתי, ממש מצטער - לא הייתה שום כוונה. כולנו כאן מביעים דעות אישיות, ותחת הנחה זו אני חושב שלא תמיד צריך להתחיל את ההודעה ב"לפי עניות דעתי" והצטנעויות אחרות. זה בדר"כ די מובן מאליו. יום נפלא לכולם!

אבא גאה

New member
שאלת תם של הומו מזדקן

מהיכן הגיע הכינוי אוחצ´ה (האם הכוונה "אחותי"?) למה נעלבים ולמה חושבים שזה משעשע? (אני "רק" בן 34 אבל מה לעשות....מנותק.)

אלי פלס

New member
תשובה של הומו מזדקן...

אוחצ´ה - אחות (במרוקאית). אני לא נעלבתי באמת... סתם הפתיעה אותי הילדה שם.

MARMELAD

New member
אוחצ´ה, ניגר, שמנה...

נניח שאתה גר בהארלם. נניח שאתה שחור. נניח שאיזה ילד לבן ומעצבן קורא לך ניגר. לא תרצה לרצוח אותו? נניח שאת בחורה שמנה. נניח שהבחורה בחנות קוראת לך שמנה. לא תתקעי לה קולב בעין? אותו דבר אוחצ´ה. אם הייתי שחור ומישהו שחור היה קורא לי שחור, בסדר. אם הייתי שמנה והחברה השמנה שלי הייתה קוראת לי שמנה, סבבה. ואם אני אוחצ´ה והחבר ההומו שלי קורא לי אוחצ´ה - מגניב. אבל שאישה סטרייטית תקרא לי אוחצ´ה? זה שיא של חוסר טאקט. היא לא נמצאת במצב שבו היא יכולה לקרוא לי ככה. היא לא כזאת בעצמה. בד"כ אלה שקוראות / קוראים לך ככה הם כל הפאג האגס והעאלק בנים הגיי פרינדלי. אבל אני, גם אם אני שיא האוחצ´יות של העולם - לא מקבל את זה מאף אחד - אלא אם כן הוא אוחצ´ בעצמו. דרך אגב, בעקרון אוחצ´ לא חייב להיות בכלל הומו. יש הרבה בנים "מגניבים" שיוצאים למסיבות, מדברים עם הידיים, שמים שחור בעיניים, נצנצים בשיער, חולצות בטן, רוקדים עם התחת. גם הם עונים לקריטריון של אוחצ´. לפחות בעיני. ומצד שני, תמצא המון הומואים שלא עונים על שום הגדרה של אוחצ´ה. (למרות שאומרים שבכל הומו מסתתרת אוחצ´ה קטנה)

skeep

New member
חולק עליך אחי (או שמא אחותי?)

לא בכל הומו יש אוחצ´ה. אגב אחיות, מאי תעלי פריסקופ! איפה את?

לירוי25

New member
הגם בי מסתתרת אוחצ´ה?

שאל לירוי שנוסע מחר לשבוע בפריז ולא רואה אף אחד ממטר!

MARMELAD

New member
אצלך היא לא מסתתרת מותק.....

האמת שאני לא ממש מאמין שבכל הומו מסתתרת אוחצ´ה קטנה, זו רק טענה ששמעתי.

icy rain drop

New member
מרמוש, אתה כמו כמעט תמיד- צודק

שאלונת.. פאג האג? הגדרה מדוייקת? אלה רק בנות או גם בנים.? מה ההבדל בין גי פרנדלי לפאג האג....

למעלה