היי היי - לא להגזים...

נכון, נכון, נכון ושוב נכון.../images/Emo7.gif

עצוב, אבל ככה זה באמת. אני לא, דרך אגב. אני מעריץ אותם (קצת).

marco23

New member
מה כל העניין הזה סביב האוחצ´ות? ../images/Emo11.gif

אני מכיר לא מעט אוחצ´ות, אני מדבר איתם כמו כל בן אדם אחר אני מודה שהם מתנהגים קצת מוזר, קצת בקיצוניות, ואני מודע לבעיתיות שבזה. ונכון שהאידיוט הזה "עמי פלד" שלימור צחקה עליו הוא אוחצ´ה מהמזעזעים שבהם. אבל הצחוק של לימור מוצדק פה, כי לא מדובר על האוחצ´יות שלו, אלא על הדיבור והיחס הגועלי שלו כלפי אנשים שמנסים לדבר איתו כאל בן אדם. לכאלה אנשים גם אני הייתי עושה אותו דבר לטיפוסים כאלה גם אני בז. ותחשבו על זה, מרקו23

skeep

New member
זה מזכיר לי את הפרק בסיינפלד

שהכתבת שבאה לראיין את ג´רי ואת ג´ורג´ חושבת שהם הומואים. הם הכחישו אבל מיד לאחר ההכחשה הוסיפו את משפט הפוליטיקלי קורקט: "not that there is something wrong with that" סקיפ

דעתי בעניין - לא שאכפת לכם...

אני הבנתי מה רבים ניסו לאמר פה, אבל קצת היה קשה להעביר את זה... אז הנה מה שאני חושבת, בעניין האוחצ´ות וכו´: לא יודעת בדיוק הגדרה למה זה, אוחצ´ה, אבל לפי ההשקפה שלי - זה סוג של טיפוס של בנאדם עם כל המאפיינים של "טיפוס": צורת התנהגות, הליכה, לבוש, דיבור וכו´ וכו´, כמובן יכולים להיות שינויים קלים - תלוי בבנאדם. אני... אני לא בדיוק מחבבת את הטיפוס הזה. מישהו כאן רשם שזה גובל בהומופוביה, ואני חייבת לחלוק: זה לא קשור בשום דרך להומופוביה. הסבר: הומופוביה = בעתה מפני הומואים וכו´. אי חיבוב אוחצ´ות = אי חיבוב טיפוס מסויים. כלומר: באותה מידה שאני לא מחבבת טיפוס כזה, אני גם יכולה להגיד שאני לא מחבבת (סתם דוגמה) צפונים. או.. בלקרים. או אני יודעת מה. זה בדיוק אותו הדבר, ואין לזה שום דבר עם הומופוביה. האם אני צריכה לחבב את כל הטיפוסים? אם (לדוגמה, סיפור בדוי) אני מכירה מישהו שהוא במקרה הומו והוא במקרה גם צפוני. ובואו נומר לצורך העניין שאני לא מחבבת צפונים. מכך יוצא, שאני לא מחבבת את אותו בנאדם בתור צפוני. האם בכך בעצם נשלל ממני התואר (הממוסגר יפה ותלוי על הקיר) של "גיי פרינדלי"? מעכשיו, הגיי-פרנדליות שלי מעורערת? אני אולי לא כל כך גיי פרינדלי כמו שחשבתי! אבוי! ההומופוביה החבויה שלי התפרצה החוצה!!! בול
כל מה שזה אומר, זה שאני לא מחבבת את הטיפוס המסויים הזה. הוא יכול להיות הומו, והוא יכול גם לא להיות הומו. אני פשוט לא אוהבת את ה... ניצנוץ-יתר הזה, ההתנהגות המוחצנת יתר על המידה הזאת. איך לאמר? זה לא ספל-התה שלי. הומו, לא הומו, נשי, לא נשי. שטויות. זה לא קשור בכלל.
Danger
מבקשת לא לפגוע בשום צפוני/ת... זה היה רק לצורך ההדגמה

דרום קוריאני יכול להיות בכלל צפוני?

לך לישון סקיפ! זה מה שמטריד אותך באמצע הלילה????

MARMELAD

New member
יש הבדלון קטן

כשתגידי לסטרייט הומו, הוא לא יחשוב צפוני - אלא יחשוב אוחצ´ה. כי זה מה שהם מכירים. וגם אנחנו - הסלידה של חלקנו מאוחצ´ות היא לא כי הם "טיפוס", אלא כי הם מעין מראה בשבילנו. ככה נראה לי לפחות. הסלידה שלנו מטיפוסים אחרים זה כבר משהו אחר לגמרי.

אבא גאה

New member
ומה שהכי מעניין זה שבסוף

המאמר שלך אמרת: "מבקשת לא לפגוע בשום צפוני/ת... זה היה רק לצורך ההדגמה " אבל באוחצ´ות פגעת וכנראה שהתכוונת. מילות המפתח היא: פתיחות, סובלנות, הזכות של אדם להיות שונה, הזכות של אדם לזכויותיו ולא חשוב אם הוא מוצץ זין, לובש תחתון תחרה וורוד או לוקח הורמנים לגדל ציצים. (או עושה את הכל יחד) ******חומר למחשבה******

חומר למחשבה בשבילך- pa

אם תשים לב הטענה המקורית שלך היתה שאם בעיניי ההומו האוחצ´י דוחה- זו הומופוביה. מה הקשר כאן להומופוביה באמת? אני פשוט לא אוהב סוג של טיפוסים כאלה...זה לא שאני נגד כל ההומואים...אני פשוט לא אוהב סוג מסויים של טיפוסים. אותו הדבר אפשר להגיד על אנשים אחרים שאנו חושבים שהם דוחים..לא אוהבים סוגים שונים של אנשים- אבל אי אפשר להכליל את זה ולהגיד שאנחנו שונאים את כל האנושות... ישנם סוגים שונים של אנשים- זה כמו שאני אגיד שאני מקבל אנשים שעירים- אבל מישהו ששעיר יתר על המידה נחשב לדוחה בעיניי. אני לא עושה הכללות. כל מקרה לגופו. והאיש האוחצ´י שהיה התנהג בצורה קיצונית ודוחה, וכאלה אנשים דוחים אותי. זה לא קשור להומופוביה...זה קשור לסוגי אנשים. *חומר למחשבה*

MARMELAD

New member
אני מצטער שאני מנדנד

ובכל זאת אני מנדנד. צהובון: תחשוב טוב טוב ותענה בכנות: למה באמת אתה לא אוהב אוחצ´ות? האם זה כי הם "טיפוסים" שאת הלא אוהב כמו "ערסים" "צפונים" "קלאברים"... או בגלל שהם משקפים משהו בהומואיות שאתה לא רוצה שיקשרו אליך, או יותר מזה - כי זה מראה לך משהו על עצמך. יכול להיות באמת שזו רק סלידה מטיפוס מסוים. אני רק יכול לאמר מנסיוני שכשסלדתי מאוחצ´ות זה היה בתקופה שסלדתי מעצמי. היום כשאני ועצמי השלמנו, אוחצ´ות לא דוחות אותי. זה לא אומר שאני הופך לחברו הטוב ביותר של האוחצ´ המצוי - זה גם לא אומר שאני כזה בעצמי - אבל הבנתי שהסלידה שלי מהטיפוס הזה הייתה כי אני ראיתי בו את עצמי. ובחייאת, די כבר עם החומר למחשבה הזה, מרוב מחשבות המוח שלי נתקע ואני צריך לעשות ריסט

מרמלד - אתה חוטא

בהשלכת תחושות ומחשבות שלך על אחרים (ואם מותר לי להעיר - לא סתם השלכה אלא הפגזה ממוקדת). כן, חלק מאיתנו סולד מאוחצ´יות כי הן מזכירות לו חלק בהן שהוא רוצה להדחיק. אחרים, כי זה פשוט צורם להם, מפריע להם, השד יודע מה. אם כל דבר שאנחנו סולדים ממנו מייצג פן מודחק באישיות שלנו אז אוי לנו ואבוי לנו (או יותר נכון, אוי לי ואבוי לי).

Yaniv-DC

New member
אני דווקא לא חושב שהוא חוטא...

(אם להתעלם מהעובדה שהוא הומו ואלוהים אמר שאסור
) הוא בס"ה כתב איך זה עובד אצלו, וציין לפני כן שיכול להיות שהוא (צהובון) סתם סולד מטיפוסים מסויימים, והמליץ לצהובון לבדוק את זה, מבלי להגיד לו מה אמורה להיות התשובה ה"נכונה", ושוב, תוך כדי ההדגשה של איך זה עבד אצלו (מרמלד). אני חושב (חושב, לא קובע
) שהיית צריך לפתוח את הודעתך ב-"...אצלי זה דווקא עובד אחרת..." ואז לפרט, ולא לתת איטרפטציות (שגויות?) לכוונתו של מרמלד. אני, למשל, לא מחבב במיוחד אוחצ´ות. הם נראים לי יותר אנטרטיינמט מאשר אנשים אמיתיים. אני לא מכיר אותם, אין לי את הצד הזה, ומה שעבד אצל מרמלד לא עובד אצלי. ואני בטוח שיש עוד הרבה כאלה שזה לא יעבוד אצלהם, אבל גם הרבה אחרים שזה בדיוק המצב אצלהם. בבניין ציון נתברך, יניב.

spainbar

New member
אניחושב שלא יפה לקרוא

למישהו "אנטרטיינמנט" - אני ידוע או שלא במידה הקיצונית שלפעמים אני מציג את הדברים, אבל אוחצ´ה או איך שקוראים לזה היא מושג שאנשים המציאו לייצג התנהגות מסויימת - תאהב את זה או לא, תעריך את זה או לא...הם עדיין לא "בידור זול".... הם אנשים טובים... שעושים מה שבא להם בדיוק כמוך ס´

spainbar

New member
המילה אנטרטיינמנט כמו שנכתבה

קצת האירה את זה כבידור זול, אבל אולי טעיתי בהבנה של מה שכתבת, מצטער ס´

אתה מספר לי?

אתה יודע כמה עולה נער ליווי בימים אלה??!!
(שלא לדבר על זה שיש תוספת מחיר על כאלה שהם לא אוחצ´ות!)

למעלה