דעתי בעניין - לא שאכפת לכם...
אני הבנתי מה רבים ניסו לאמר פה, אבל קצת היה קשה להעביר את זה... אז הנה מה שאני חושבת, בעניין האוחצ´ות וכו´: לא יודעת בדיוק הגדרה למה זה, אוחצ´ה, אבל לפי ההשקפה שלי - זה סוג של טיפוס של בנאדם עם כל המאפיינים של "טיפוס": צורת התנהגות, הליכה, לבוש, דיבור וכו´ וכו´, כמובן יכולים להיות שינויים קלים - תלוי בבנאדם. אני... אני לא בדיוק מחבבת את הטיפוס הזה. מישהו כאן רשם שזה גובל בהומופוביה, ואני חייבת לחלוק: זה
לא קשור בשום דרך להומופוביה. הסבר: הומופוביה = בעתה מפני הומואים וכו´. אי חיבוב אוחצ´ות = אי חיבוב טיפוס מסויים. כלומר: באותה מידה שאני לא מחבבת טיפוס כזה, אני גם יכולה להגיד שאני לא מחבבת (סתם דוגמה) צפונים. או.. בלקרים. או אני יודעת מה. זה בדיוק אותו הדבר, ואין לזה שום דבר עם הומופוביה. האם אני צריכה לחבב את
כל הטיפוסים? אם (לדוגמה, סיפור בדוי) אני מכירה מישהו שהוא במקרה הומו והוא במקרה גם צפוני. ובואו נומר לצורך העניין שאני לא מחבבת צפונים. מכך יוצא, שאני לא מחבבת את אותו בנאדם בתור צפוני. האם בכך בעצם נשלל ממני התואר (הממוסגר יפה ותלוי על הקיר) של "גיי פרינדלי"? מעכשיו, הגיי-פרנדליות שלי מעורערת? אני אולי לא כל כך גיי פרינדלי כמו שחשבתי! אבוי! ההומופוביה החבויה שלי התפרצה החוצה!!! בול
כל מה שזה אומר, זה שאני לא מחבבת את הטיפוס המסויים הזה. הוא יכול להיות הומו, והוא יכול גם לא להיות הומו. אני פשוט לא אוהבת את ה... ניצנוץ-יתר הזה, ההתנהגות המוחצנת יתר על המידה הזאת. איך לאמר? זה לא ספל-התה שלי. הומו, לא הומו, נשי, לא נשי. שטויות. זה לא קשור בכלל.
Danger
מבקשת לא לפגוע בשום צפוני/ת... זה היה רק לצורך ההדגמה