היי היי - לא להגזים...

אלי פלס

New member
היי היי - לא להגזים...

אתמול בחנות תכשיטים המוכרת קראה לי אוחצ´ה... [ומי שמכיר אותי יודע למה זה נורא לא שעשע אותי] (היא התנצלה. נפלט לה)

../images/Emo8.gifדרך אגב, לייזעאר...יפה לך קצר

עכשיו אתה נראה עוד יותר אוחצ´ה... מה אתה מצפה?! שהיא תראה אותך ככה, עם צמידים וורודים וכו´ ו...? אלי, אתה בסדר. עד החתונה זה יעבור.

MARMELAD

New member
מה כל כך מעליב בזה לא הבנתי.....

אוחצ´ה, זה כינוי די משעשע בעיניי. הרי אני יודע שאני לא אוחצ´ה מזעזעת. אז אם יקראו י אוחצ´ה, זה הכל בקטע של צחוק. מה יש להיפגע מזה? (מה שכן, אם מישהו שהוא לא הומו - או גרוע מזה - אישה סטרייטית - יקרא לי ככה - זה נגמר באסון)

אלי פלס

New member
מרמלד...

זו הייתה אשה. סטרייטית. (וגם אמא שלי ואחותי התלבשו עלי הערב והודיעו לי ש"הפכת להיות אוחצ´ה". סוף ציטוט)

MARMELAD

New member
כמובן.

רק לנו מותר להעליב את עצמנו
אלי, אתה אוחצ´ה. (סתם סתם סתם... אתה פשוט מתפרע.. מותר לך
)

רק בישראל...../images/Emo68.gif

ראיתם את ההומו שהיה שם? הוא דיבר בכזאת אוחצ´יות... זה היה כזה דוחה! ולימור צחקה על זה... *חומר למחשבה*

אבא גאה

New member
מה היה דוחה בעינייך?

זה שהוא דיבר ב"אוחצ´יות"? (וזה הרבה יותר גרוע שאתה חושב שזה דוחה מאשר שלימור צחקה על זה, אם בעינייך זה דוחה אזי זו הומופוביה מהזן הגרוע ביותר בעיני) או זה שלימור צחקה על זה? (לימור אם לא שמת לב צוחקת על הכל, הייתי נעלב יותר לו לא היו צוחקים על זה) **חומר למחשבה**

מנת יתר של אוחצ´יות....../images/Emo5.gif

הבט, ראה, שמע, הקשב... אני לא אומר שאוחצ´יות זה חרא... אבל כשזה מגיע לדרגה של יתר אוחצ´יות כמו הדוגמה שהיתה בתוכנית- בעיניי זה דוחה... מאוד... ואני ממש ממש לא הומופוב. מי שמכיר אותי יודע שאני לא. *חומר למחשבה*

אהוד_

New member
אולי כי לימור צחקה עליו במיוחד

בגלל האופי המגעיל שלו אני הייתי עושה את אותו הדבר

לירוי25

New member
לפני שזורקים מילים גדולות

כמו הומופוביה אבא´לה, אמנם לא ראיתי את התוכנית ביום שישי (מה לעשות, מכור ל"בטברנה"!) אבל גבר בעל עודף נשיות דוחה אותי! תקרא לזה איך שלא תרצה אבל אני סולד מזה כמו שאני סולד מאשה גברית מידי! לא, אני לא אומר שגבר צריך להיות מאצ´ו ואישה שברירית ועדינה אבל כשחילופי התפקידים מקבלים קיצוניות משהו כאן נמתח הקו האדום שלי.

אבא גאה

New member
ותקראו את ההודעה הבאה

כאן את ההודעה הזו שנכתבה מהלב יכל לכתוב מישהו שהוא הכי נשי שבעולם, יכל לכתוב טראנסג´נדר, יכלה לכתוב טרנסקסואלית ויכל כתוב דראג-קווין. נסו להפנים, קח מרגיש אדם שלא מתייחסים אליו באופן שווה, זה מה שהוא דורש.

MARMELAD

New member
../images/Emo45.gif צודק במאה אחוז !

בסה"כ כולנו בני אדם. אני אמנם לא מחובבי האוחצ´ות, אבל אני לגמרי יכול להבין אותם. אני יכול להבין בנאדם שנאלץ לחיות בשקר לגבי עצמו תקופה משמעותית מהחיים שלו, וברגע שהוא מבין שהוא הומו הוא רוצה ללכת עם זה "עד הסוף". מה זה עד הסוף? הכי צבעוני, הכי מרעיש, הכי זנותי, הכי נוצץ, הכי פלטפורמה, הכי הכי. פגשתי פעם איזה ילד אילתי בן 16 שיצא מהארון. עד שהוא עשה את זה הוא היה הבחור הכי סולידי בעולם. ברגע שהוא הודה שהוא הומו, הוא הלך לחפש מכנסיים צמודות עם הדפס של עור נחש, בצבע ורוד. אני לא מגזים. אז שאלתי אותו למה, והוא אמר לי - "תראה, אני בן 16, אני לא יודע איפה פוגשים אנשים, אין באילת מקומות בילוי לגייז, אז אם אני אתלבש ככה אז כולם יבינו שאני הומו ואני אכיר ככה אנשים אחרים." אני מאמין שאוחצ´יות יתר זה שלב מסויים. אני גם הייתי שם לכמה ימים. אבל אני חושב שזה שלב שאמור לעבור מתישהו. בערך ברגע שאתה מבין שזה שאתה הומו לא אומר שאתה רק.

אבא גאה

New member
הומופוביה, לא מילה גדולה כ"כ

וכמו שאתה וצהובון סולדים מ"עודף אוחצ´יות" יש אנשים שסולדים מ"אוחצ´יות" במינון נמוך ויש כאלה שסולדים מהומואים בכלל. מי שם את הגבול? כל אחד ואיפה שמתחילה הסלידה שלו. ודווקא אנחנו שדורשים שיקבלו אותנו כמו שאנחנו, שכועסים על מי שאומר "אני סולד מהומואים" שמצפים ליחס שווה מהחברה למרות השוני שלנו, איך אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לעשות זאת למישהו אחר כי הוא קצת או הרבה יותר נשי מאיתנו?

לירוי25

New member
יש אמת אבל עדיין

דברתי יפה ונכון וכנ"ל לגבי מרמלד. הסלידה שלי נובעת מהקיצוניות שבוולגריות שבהם. תראה, החבר הראשון שלי היה דראג קווין, כשהיינו נפגשים עם החברים שלו נושאי השיחה היו סובבים סביב זיונים, שמלות וסוגי איפור, זיונים, ריכולים, זיונים והכל נעשה בצורה נורא מוחצנת וולגרית. הדבר שהכי דחה אותי היה שאת אותה התנהגות הם גררו גם החוצה. אולי אני הומופוב ואולי לא, אבל כשמשהו לא גורם לי להרגיש בנוח אני לא רואה שום סיבה להשאר באיזור.

MARMELAD

New member
חומר למחשבה - ההמשך

אולי אנחנו נגעלים מאוחצ´ות כי אנחנו מרגישים אוחצ´ות בעצמנו...? אולי אנחנו חושבים שהם זולים כי הם משקפים את מה שגם אנחנו יכולים להיות אם נשתחרר קצת? אולי אנחנו שונאים אוחצ´ות כי הם עושים את כל מה שאנחנו לא מעזים? אולי אוחצ´ות מפריעים לנו כי אנחנו מפחדים שיחשבו שגם אנחנו כאלה? (שימו לב, אין כאן הבעת דיעה - רק חומר למחשבה)

למעלה