../images/Emo6.gif ../images/Emo12.gif יפה יפה מישמיש!!
אצלי בכיתה גם יש ערסים ופרחות ובכלל בשכבה כולה. בכיתה שלי, יש רק אחת שאוהבת כמה שירים של אירוסמית', בעצם שתי בנות כאלה, ואחד שלא אוהב לשמוע מוזיקה חוץ משירים בודדים, IDWMAT מבינהם! בשיעורי אנגלית, המורה גילתה (ממני כמובן) שאני מעריץ של אירוסמית' והתחילה להתעניין ולשאו לשאלות, ביקשה ששמיע ביום ראשון את השיר, אביא את הדיסק והיא תשים בטייפ
היא ביקשה שאתן לה את הLYRICS ונתתי לה אתמול! אני מקווה שהיא תאהב. אני גם מקווה שיקרה בכיתה באנגלית (נס) מה שקרה לך, שכולם יידהמו ויאהבו את השירים. אבל הכיתה שלי ערסית מדי בשביל זה.. אוף!
הם לא יבינו מילה מהשיר, הרבה מהם סתומים(לא מרים ת'אף, הם פשוט צריכים להיות ב3 או 4 יחידות! המורה מכריחה אותם להישאר ב5! הם לא יודעים להבדיל בין עבר להווה אפילו! והאוצר מילים שלהם כמו של ילד בכיתה ז'.. בהנחה שהוא ברמה של כיתה ז' ולא איזה מחונן
) טוב... כתבתי יותר מדי. והבנתי אותך בקשר לרקובה. גמני חושב שזאת לא בחירה מעולה, כי IDWMAT למרות שהוא שיר נורא יפה ונוגע ללב כל פעם מחדש, הוא שיר ששמענו יותר מדי, וצריך להשמיע שירים כמה שפחות מפורסמים, כדי לפרסם אותם יותר! אבל זוהי דעתי בלבד.