היי הופס

SaintJohn

New member
שבת שלום לכן, girls../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שיהיה לכולנו אחלה בחלה של סופשבוע, ונראה לי שזאת פעם ראשונה שאני מאחל לעצמי ללמוד הרבה. הרבה הרבה. have fun, everybody!

AeroTom

New member
שבת שלום Boys N' Girls ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

You can grab a guitar and may play rythem or bass, And I wish you all that Shabat Will Kick-Ass... שבת שלום וסופשבוע נעים!

שבת נחמדה למדי, והרשו לי לשתף אתכם

בחוויה אירוסמית'ית למדי שקרתה לי היום
אני משתתפת בקורס לימודי דרמה בשפה האנגלית (זה שווה לאללה), והיום היה לנו יום ארוך, והמורה הודיע שבוע מראש שנוכל להביא דיסק עם מוזיקה (-אבל רק באנגלית!-) ושנביא lyrics לכל הכיתה ונעבוד על זה. אז התחלתי לחשוב. הכיתה מלאת ערסים ------> נביא שיר לא מפורסם ---> יפריעו ולא ויקשיבו. נהדר. מסקנה- חייב להביא שיר מפורסם. בסדר. בא לי בלדה. מפורסמת. אחרי צמצום אופציות נבחרה האופציה המאוד רקובה IDWMAT ( ---- אל תבינו אותי לא נכון- זה שיר מדהים!!!! אבל בהחלט לא האהוב עליי. אם יכולתי להביא כל שיר שרציתי בלי לדאוג שיפריעו הייתי בוחרת משו אחר... די, נו, אל תסתכלו עליי ככה..) בכל מקרה, ישבנו במעגל, וחילקתי ליריקס לכולם והדפים היו מקופלים ככה שלא יכלו לראות איזה שיר זה... מתחיל השיר... פותחים את הדפים- חצי מהבנות נחנקות למוות. "שיואוווו זה כזה שיר יפה!!!!!!!!!!!!!!! הם כאלה אדירים!!! הם כאלה שווים1!!! איך שאני חוזרת הביתה אני מחפשת דיסקים שלהם ושירים שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!" ואני ב-ש-מ-י-י-םםםם
בקיצור סטיבן מתחיל לשיר... וכולם נמסים... ואני נשבעת שזה היה כמו טראנס- כולם בוהים במילים ושרים איתו והמורה מדבר ואפחד לא מקשיב לו והוא מסתכל עליי ואומר "תראי מה עשית! הם מהופנטים!" וכשנגמר השיר אנשים באו ואמרו לי כמה שזה היה אדיר והכל... והרגשתי כל כך טוב

אויש... אבל ה"רקובה" יצא רע

זה שיר מדהים!!!!! באמת שכן!!!! זה פשוט שהוא כזה... אולי מפורסם מדי? אני מחפשת מילים לתאר אותו ולא מוצאת. אולי..... שיר שטחנו לו ת'נשמה? יכול להיות... שיר מאוס? אבל הוא מדהים בכל שמיעה מחדש (כמעט כמו כל שיר שלהם)... ועדיין, המצפון כאילו מציק לי שבחרתי את השיר הזה כדי לרצות אותם ולא שיר שאני יותר אוהבת... לוידעת. הדעה שלי מאוד חלוקה לגבי השיר הזה. דרך אגב, היה פה פעם דיון לגביו?

Xboy123

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo12.gif יפה יפה מישמיש!!

אצלי בכיתה גם יש ערסים ופרחות ובכלל בשכבה כולה. בכיתה שלי, יש רק אחת שאוהבת כמה שירים של אירוסמית', בעצם שתי בנות כאלה, ואחד שלא אוהב לשמוע מוזיקה חוץ משירים בודדים, IDWMAT מבינהם! בשיעורי אנגלית, המורה גילתה (ממני כמובן) שאני מעריץ של אירוסמית' והתחילה להתעניין ולשאו לשאלות, ביקשה ששמיע ביום ראשון את השיר, אביא את הדיסק והיא תשים בטייפ
היא ביקשה שאתן לה את הLYRICS ונתתי לה אתמול! אני מקווה שהיא תאהב. אני גם מקווה שיקרה בכיתה באנגלית (נס) מה שקרה לך, שכולם יידהמו ויאהבו את השירים. אבל הכיתה שלי ערסית מדי בשביל זה.. אוף!
הם לא יבינו מילה מהשיר, הרבה מהם סתומים(לא מרים ת'אף, הם פשוט צריכים להיות ב3 או 4 יחידות! המורה מכריחה אותם להישאר ב5! הם לא יודעים להבדיל בין עבר להווה אפילו! והאוצר מילים שלהם כמו של ילד בכיתה ז'.. בהנחה שהוא ברמה של כיתה ז' ולא איזה מחונן
) טוב... כתבתי יותר מדי. והבנתי אותך בקשר לרקובה. גמני חושב שזאת לא בחירה מעולה, כי IDWMAT למרות שהוא שיר נורא יפה ונוגע ללב כל פעם מחדש, הוא שיר ששמענו יותר מדי, וצריך להשמיע שירים כמה שפחות מפורסמים, כדי לפרסם אותם יותר! אבל זוהי דעתי בלבד.

SaintJohn

New member
תמיד יש מה לומר על IDWTMAT

לדעתי זה אחד השירים הכי סמליים ושמייצגים יותר מהכל את הסגנון הפופיסטי והמרוח וה-Do-Everything-For-Money שאופף את אירוסמית' בשנות ה-90 ושבעצם בא בניגוד לכל מה שהמהות של אירוסמית' כוללת. כן, טחנו לו ת'צורה וכן, בגלל זה הוא מאוס, אבל הסיבה שבגללה טחנו לו ת'צורה היא שהוא נתפס כל כך חזק במיינסטרים והצליח לרגש קהל כל כך נרחב כולל אותי, אני מודה. זהו אחד השירים הפחות אהובים עלי, אבל בכל זאת סגנון השירה של סטיבן מצליח לסחוף אותי בכל פעם שאני שומע את השיר ברדיו. אז אני אישית בהחלט חושב ש-IDWTMAT הוא אחד השירים היותר חשובים של אירו ב-10 שנים האחרונות רק בגלל שהוא הצליח להגיע בצורה כ"כ חזקה לקהל כ"כ גדול, יחד עם העובדה שאני מעדיף בכל רגע נתון לשמוע כמעט כל שיר אחר של אירו מאשר אותו, ואין לי ספק שהמצב הזה גם יישאר ככה אצלי בעתיד אני די בטוח שכבר יצא לנו לדבר על השיר הזה כמה וכמה פעמים בפורום, והדיונים האלה פשוט מתחבאים להם אי שם בארכיון ואפשר לחפש אותם. אני גם די בטוח שכשהשבת תצא, אז תומר יתן דעה אישית מורחבת שלו בנושא

הממ..

לדעתי זה אחד השירים הכי סמליים ושמייצגים יותר מהכל את הסגנון הפופיסטי והמרוח וה-Do-Everything-For-Money שאופף את אירוסמית' בשנות ה-90 ושבעצם בא בניגוד לכל מה שהמהות של אירוסמית' כוללת. זה משפט חזק, שאני מסכימה עם רובו. יכול להיות שבגלל זה, למרות ההערכה הרבה שיש לי לאלבום NL אני אוהבת אותו הכי פחות? אני מתחברת לשניים מתוך 15 השירים בו (מס' קטן בצורה איומה) וכל שאר השירים נראים לי מאוד פופסיטיים ולא אמיתיים, מזוייפים, פלסטיקיים כאלה... לוידעת. מה שכן, לדעתי אחת מנקודות השפל המוזיקלית המעטות של אירוסמית' זה girls of summer ו jaded. מה אתה אומר?

SaintJohn

New member
אני לא משייך את IDWTMAT ל-NL

כש-Nine Lives יצא לחנויות אז מיהרתי לקנות אותו, והוא היה בגרסה הראשונה שלו (צירפתי תמונה של הגרסה הראשונה) שלא כוללת את IDWTMAT. אחרי שהסרט "ארמגדון" יצא למסכים, קניתי את הפסקול שלו, שכולל 4 שירים של אירו. כאשר יצאה הגרסה המחודשת ב-99 וראיתי שהיא כוללת בתוכה את IDWTMAT די התעצבנתי כי יכולתי לחסוך לעצמי את קניית הפסקול, שיושב לו (די בצדק) מיותם וחסר עבודה אצלי בבית. אפילו לא טרחתי לקחת אותו איתי ללימודים בבאר שבע. בגלל זה אני לא ממש יכול להזדהות את הקביעה הזו שלך, שמקשרת בין IDWTMAT לבין NL. אני אישית חושב ש-NL הוא אלבום ענק. 2 שירים שאני אולי מתחבר אליהם פחות מהשאר באלבום הזה הם Hole In My Soul ו-Attitude Adjustment, אבל כל השאר הם שירים מצויינים, מקצועניים ברמות מפחידות, וללא ספק מצליחים להוציא מאירוסמית' את המיטב. אגב, גם השירים ב-Just Push Play הם שירים מצויינים, מקצועניים וגם אותם אני מאוד אוהב, אבל לפי דעתי NL מוציא מאירוסמית' הרבה יותר תוכן מהותי ולעניין. אבל זה כבר דיון אחר לגמרי... לגבי אותם שירים מצויינים - שירים כמו Taste Of India, The Farm, Crash, Nine Lives, Full Circle הם האהובים עלי מכולם באלבום הזה, וגם השירים ה"פופיסטיים" יותר כמו Falling In Love, Kiss Your Past Goodbye, Hole In My Soul הם מצויינים ואני אוהב אותם. אמנם בשירים כאלה ובשירים שב-JPP חסרים רוח הרוקנרול וסגנון הסבנטיז של השירים הישנים, אבל אם כל השירים של אירו היו אותו הדבר אז הם היו להקה משעממת מאוד! ב-10 השנים האחרונות לא היתה לנו שום דרך לנבא מה יכלול האלבום הבא שלהם, וכל פעם הם הצליחו להפתיע אותנו לטובה ובגדול! לגבי Girls Of Summer - אני אישית לא מת עליו. לפי דעתי זהו נסיון די מסכן לשחזר את Jaded. לגבי Jaded - אני אישית מאוד אוהב אותו, והוא אחד השירים האהובים עלי ב-JPP. אני חושב שהוא שיר מעולה. But that's just me

AeroTom

New member
IDWTMAT הוא לא חלק מ-NL

כמו שנועם אמר. Nine Lives המקורי הוא ה-14 שירים הראשונים בו (בגרסה שלנו). IDWTMAT התווסף רק לאלבום ב-1999 אחרי ההצלחה הגדולה של השיר בעולם. IDWTMAT הופיע לראשונה בפסקול של ארמגדון ולשם הוא בעיקרון שייך.הוא לא חלק מהאלבום Nine Lives המקורי.

SaintJohn

New member
אבל רוב ה-NL-ים שלך כוללים את

IDWTMAT בתוכם, לא? אפילו אם זה לא נכון, הייתי חייב בכל זאת לשאול את השאלה הזו, כי מסתבר שתומר הוא האדם היחיד בכל הארץ שהשאלה הזו באמת רלוונטית לגביו

AeroTom

New member
ממש,אבל ממש לא...

תאמין או לא אבל מתוך 7 עותקים שונים יש רק דיסק אחד שיש עליו את IDWTMAT באלבום שזוהי כמובן גרסת 99...וגם העותק הראשון אי פעם שהיה לי של NL! יש גם את הגרסה עם הסינגל אבל כמובן שזה מופיע רק בדיסק של הסינגל ולא בדיסק של Nine Lives עצמו שם כי זו גם הגרסה האירופית עם ה-14 שירים... בגרסאות של ארה"ב ושלנו כאמור אין אותו וגם ביפנים אין.היפנים הם למעשה הכי טובים לפי דעתי כי יש בהם 15 שירים שכוללים גם את-Fall Together.

Aero7STyle

New member
lol!!take a walk outside ur mind

אז ככה, כבר נאמר כל-כך הרבה על השיר הזה אבל משום מה הכל נאמר רק לכיוון אחד שלא כל-כך מחמיא לשיר (באנדרסטיימנט מטורף שלא מוכר למין האנושי). אז החלטתי- to save a lot of time and foolish pride and fuckin say what's on my mind. וזאת בעקבות תמיכתו ועידודו של ג'וני. lol. החלטתי להראות לאנשים שגם אם אתה אוהב את השיר הזה אתה יכול להיות מעריץ בדיוק כמו כל aerofanatic אחר ואתם יודעים מה?! אפילו יותר טוב. אז שכל אחד עכשיו ישתף פעולה ויזכר מה השיר הראשון שגרם לו לאהוב את אירו. מה השיר שלא משנה מה אנשים אחרים חושבים עליו..ברגע שאתם שומעים אותו זה מזכיר לכם מה גרם לכם לגלות את אירו ואת עצמכם. מה אם אני אגיד לכם שבדיוק השיר הזה ,לחלק בלתי מבוטל מהמעריצים של אירו כיום, הוא IDWTMAT. ואתם יודעים מה?! מדובר במעריצים שאוהבים לשמוע את השיר הזה בדיוק כמו שהם אוהבים לשמוע את toys או kings and queens . אבל כל פעם שהם שומעים את השיר הזה זה מחזיר אותם למשיכה הראשונה שלהם ללהקה.. ושמישהו יבוא ויחליט שהשיר הזה פחות אירו או סתם פופ מתקתק, נראה להם דבר מופרך וזדוני בעליל. אני באופן אישי לא התחלתי לאהוב את הלהקה בגלל השיר הזה אבל ללא ספק נסחפתי עם כל העולם ברגע שהוא שוחרר לראשונה. כיום שאני שומעת אותו הוא מסמל עבורי עוד צבע בקשת הססגונית שאני מכנה אירו. בלעדיו ובלי GOS או בלי taste of India או train היא לא תהיה מושלמת. מי שראה את YGM ראה בעצמו שטיילר ענה לשאלה-אם angel או crazy מייצגים אותו והאם הוא מזדהה איתם בתשובה אמיתית –לפעמים כן ולפעמים לא. התשובה הזו כל-כך קולעת כי היא מייצגת ברוב המקרים את מה שמרבית המעריצים מרגישים אבל לא מעיזים לטעון בפומבי. שרק שמעתם לראשונה את GOS לא התחלתם לזמזם את זה בטירוף?! שאתם שומעים את IDWTMAT ברדיו זה לא מעלה בכם חיוך?! למה פשוט לא לבטוח באירו שיצבעו את הקריירה שלהם בכל הגוונים. זה לא קשה במיוחד..סך-הכל צריך להיות פתוחים לסגנונות אחרים ומי יודע אולי אפילו תאהבו את זה. לשפוט שירים בגלל הדיסק שבו הם נמצאים זה דבר פסול (מישהו שמע fna?! lol ( ובסופו של דבר זה גורם לאירו לחשוב מיליון פעם לפני שהם מוציאים דיסק כמו בובו כי אולי זה לא ידבר לכולם או שאנשים ישפטו אותו מראש כדיסק בלוז בעוד שאירו היא להקת rocknroll בעליל. ולמה זה גורם?! למיליוני שנים בין דיסק לדיסק! ומי שאחראי לזה בצורה מסויימת אלו בעצם המעריצים הבררנים שעסוקים רוב הזמן בהתחסדויות ובמשחקים מטופשים של-לפני אחרי שנות ה-70. ולא סיימתי.. דגיגון הזהב והולנד הישראלית רבים. מי מנצח?! צפרדע אקרובטית. lol ;)

SaintJohn

New member
מסכים לחלוטין!

אין לי ספק בזה שכל אחד מאיתנו צריך לשים מקום של כבוד לאותם להיטים שהכירו לנו את הלהקה המדהימה הזו. אני עושה את זה עם LIVIN' ON THE EDGE ועם CRYIN, ואצל אחרים מדובר בשירים אחרים. אירוסמית' החליטו ללכת על הצעד הזה (הסגנון ה"ממוסחר") מסיבות שידועות רק להם, בנוסף לעניין הכלכלי הברור לחלוטין. הם עשו כסף גדול ביותר מאותם להיטים, וכל הכבוד להם על זה. כל להקה צעירה חולמת על סוג כזה של הצלחה כלכלית. אז כן, מדובר בסגנון שונה לגמרי ממה שאפיין אותם 20 שנה קודם לכן, אבל רק העובדה שבזכות אותם להיטים כל אחד ואחת מאיתנו זכה להכיר את אירוסמית' כלהקה כוללת ומגוונת - שווה זהב. אני גם מסכים עם הקביעה שאירוסמית' כוללים בתוכם בערך 35 שנה של פעילות, וזה כולל גם את הדברים שאנחנו פחות אוהבים בלהקה. במקרה הזה אני לא מדבר רק על להיטי הפופ המתקתק, אלא גם על אלבומים כמו ROCK IN A HARD PLACE ו-DONE WITH MIRRORS שלא מקבלים כאן יותר מידי איזכורים. אני לא מתיימר לבוא ולומר: מעריץ אמיתי יאהב את כל השירים של אירוסמית' בצורה עיוורת או משהו כזה, כי לכל אחד מאיתנו יש את ההעדפות שלו וזה בסדר גמור, אבל בואו לא נשכח שאירוסמית' כוללים גם את השירים והאלבומים ה"פחות אהובים" האלה. ואגב, אני מאוד אשמח לגלות מה דעתם בעניין של עוד חבר'ה כאן שקוראים, ולא רק אלה שכותבים קבוע. אני בטוח לגמרי לכולנו יש דעה בנושא.

למעלה