היי גאונות וגאונים

היי גאונות וגאונים

עשיתי כעת מבחן איי קיו און ליין ולמרות האנגלית החלשה לשי ולמרות שעל שתיים או שלוש שאלות לא עניתי כי לא הבנתי את משמעותן ולמרות שלקח לי יותר מדי זמן השתוממתי לראות שקבלתי אצלם ציון כולל של 149 איי קיו בלוגיקה 160 באריתמטיקה 160 ובכישורי מרחב 164 כל זה נראה לי מופרז ביותר לאור מה שידעתי עד עתה על עצמי ואני חושש מאוד כי האתר (כמו אתרים אחרים) מחניף לגולשים כדי להרשים אותם בכסף לשירותיו השונים. אציין כי המבחן המדובר הוא חינמי לא מצאתי אנשים טובים יותר להיעזר בהם ממכם אנא ממכם קחו את המבחן החינמי והקל שידרוש ממכם דקות מעטות ודווחו על ציוניכם והתרשמותכם לגבי מהימנות הציונים ביחס למה שידוע לכם על האיי קיו שלכם

demoloc

New member
אממממ...

אין דבר כזה גאונות...(כלומר גאון בלשון נקבה זה גם גאון)

05287

New member
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...

כמו שמורות תמיד אומרות: תקרא את ההוראות לפני שאתה עונה על השאלה!" טוב, כאן אין בדיוק שאלה, אבל יש הוראות, שאם היית קורא אותן היית מגלה עובדה פשוטה אחת - אותו אדם שקיבל 149 בציון הכללי 160 באריתמיקה ובהיגיון ו164 בתפיסה מרחבית הוא... (תופים בבקשה...) פלוני אלמוני היפוטתי!!! (שם משפחה קצת מסובך, נשמע יווני...) הציון הוא לא שלך, הדו"ח הזה הוא דוגמא לאיך יראה הדו"ח שלך אם תשלח ליוצרי אותו מבחן "חינמי" 9.95$ בלבד. התוצאה הכללית, האמיתית שלך נשלחה לך לאימייל שאותו סיפקת בסוף המבחן. יום טוב, מקווה שעזרתי. נ.ב - כנראה שצדקת, התוצאה באמת מופרזת...

ויש גם את האתר הזה

שנתן לי 120 על culture fair iq test ו 126 ב verbal iq test שזה איך לא הציון המינימלי ה'מספיק' כדי להיות 'חבר' במועדון האייקיו הגבוה כלומר לשלם לאתר

למעלה