Me שמיניסטית גרה עם ההורים עובדת בבייביסיטר לא קבוע בעליל[], אבל מתכוונת למצוא עבודה קבועה בקרוב.
S Summer moved on New member 4/10/07 #61 Me שמיניסטית גרה עם ההורים עובדת בבייביסיטר לא קבוע בעליל[ ], אבל מתכוונת למצוא עבודה קבועה בקרוב.
A aYaLoLy New member 4/10/07 #62 צבא../images/Emo71.gif א-ה' אני בבסיס בצפון הארץ, סופשים אני בבית, גרה עם אימאבא ואפילו בימים האלו הקירות רועדים מרוב מריבות. בעתיד? דירה צבעונית במרכז תלאביב
צבא../images/Emo71.gif א-ה' אני בבסיס בצפון הארץ, סופשים אני בבית, גרה עם אימאבא ואפילו בימים האלו הקירות רועדים מרוב מריבות. בעתיד? דירה צבעונית במרכז תלאביב
T the silence girl1 New member 5/10/07 #63 לומדת... (אונ') עם ההורים. ובעתיד? לא יודעת. בטח עם חברה/ שותפים
G GoOni New member 6/10/07 #64 בתיכון, עובדת. בעבודה די נוראית (טלסקר.), מקווה למצוא משהו יותר טוב. עד אז אני שם. גרה עם אמא והחבר שלה. מתכננת בעתיד לגור עם החבר איפשהו במרכז תל אביב. לא נראה לי שזה יקרה. זהוP:
בתיכון, עובדת. בעבודה די נוראית (טלסקר.), מקווה למצוא משהו יותר טוב. עד אז אני שם. גרה עם אמא והחבר שלה. מתכננת בעתיד לגור עם החבר איפשהו במרכז תל אביב. לא נראה לי שזה יקרה. זהוP: