היי בנות

DIE kvar

New member
הקורס עם הכי הרבה משמעת

ובכלל, הכי הרבה משמעת בכל השירות בערך זה במשטרה צבאית. אבל איזה קורס את עושה? (תעשי)

DIE kvar

New member
טייס הוא מן הסתם בין הקשים

אבל זה לא חוכמה להטיל משמעת על חבורה של צהובים לעומת זאת במ.צ החיילים ממש, ממש!! לא צהובים

Mooa-Numi

New member
אם התקבלתי לגדנע אז זה

כאילו לא עם ה-כ-י הרבה משמעת, מן הסתם, אבל שמעתי שזה יותר משמעת מלמכים, שזה מצד אחד נשמע קצת מוזר אבל גם קצת (אבל ממש קצת) הגיוני, כי צריך לדעת להטיל משמעת על חבורת י"אניקים, שהם לא יכולים לקבל באמת עונשים, לא לסגור שבת, כלום, ובסופו של דבר גם יכולים לתבוע אותך, מי יודע.. אבל משמעת? למה לא רטוריקה? לא יודעת קיצר.. עזבו אני כולי בבלבלות

Liraz 6q

New member
לפני צבא

גרה עם ההורים מעבירה את זמני בתור מנהלת משמרת בברגר קינג.

DIE kvar

New member
סוג של בצבא

(ברוב שעות היום אני לא בצבא) גרה עם ההורים התכנון הוא להשתחרר, לעשות פסיכומטרי, ואז להתחיל לעבוד וללמוד במקביל, כשבמהלך השלב הזה אני מתארת לעצמי שאשכיר דירה בת"א עם שותפים, זה בלתי אפשרי לעבוד וללמוד בבת אחת כשנסיעות לכל מקום תופסות לפחות שעה וחצי ביום, וזה במקרה שיש לי אוטו. ואין לי.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif עונה...

שביעיסטית בתיכון "בעל ממוצע מסיימי הבגרויות הגבוה בארץ" [שוהם] גרה עם ההורים+ 2 אחים עבודה -אסיסטנטית בסטודיו שלי בקבוצה של מחול ישראלי מחכה שיגיע כבר הצו ראשון המזויין.. מקווה להתגייס [יש עוד זמן אבל יש לי תכנונים] לחיל הים/אוויר להדריך [בנים
]

כרגע שנת שירות

בעקרון גרה עם ההורים אבל בתכלס אני גרה בקומונה בזכרון עם עוד 8 חבר'ה שנה הבאה אני אתגייס לחיל חינוך- קורס מש"קיות הו"ד בתקווה להיות מפק"צית. בין הש"ש לצבא ניא מקווה לעשות את שביל ישראל. ואחרי הצבא... טוב זה רחוק

Oo The Gush Oo

New member
צבא.

חמישה ימים בשבוע אני גרה בבסיס. סופ"ש המגורים מתחלקים בין הבית - עם אבא. לבין החבר בבית שלו, עם ההורים והאחים. בעתיד אני מאמינה שאני אעבור לדירה באריאל, עם שותפים או אפיול עם חבר. (רצוי הנוכחי) ומשם מי יודע. אני מאמינה שאני אתחתן מוקדם, אבל אי אפשר לתכנן דבר כזה.

AnGeL DoLlY

New member
תלמידת י"ב

לא רוצה לסיים]: גרה עם ההורים, כמובן, עם שניהם. עובדת פה ושם במפעל בראש העין בעסק המשפחתי. הצו גיוס שלי הוא ל10 בדצמבר 2008,אבל הוא בטוח ישתנה כי עדיין לא שלחו לי אף זימון לשומקום. מקווה שבקרוב. מה עוד... לומדת נהיגה, שיעור 9, תופסת תאוצה. זהו :) חיים יפים

סוג-של משתמטת

אחרי שירות של 3 חודשים בצבא לפני תחילת לימודים של 3 שנים במסלול כתיבה ב"קמרה אובסקורה" גרה עם 2 שותפות [אחת מוחלפת זמנית ע"י שותף] מוכרת בדוכן טי שירטס בדיזינגוף

adiss90

New member
Choose your future, choose life

תלמידת תיכון ב-י"ב. גרה עם ההורים P: שנה הבאה צה"ל. מאד מאד מקווה שמתמיינת כרגע לתפקיד עם קורס וקבע ובלאגנים (אבל זה רק ענת יודעת :)) אחרי הצבא עבודה+פסיכומטרי במקביל נסיעה לחו"ל ו...אוניברסיטת ת"א היר איי קאם! (או אם החיים אוהבים אותי מספיק אולי NYU)

ketty the sheep

New member
למה אם החיים אוהבים אותך מספיק?

זה לא משהו בגדר הפנטזיה ברגע שאת מציבה את זה בתור מטרה ומשקיעה מאמצים - אנשים לא מגיעים למקומות כאלו רק כי יש להם מזל.

MaddyD

New member
+ זה לא כ-זה קשה להתקבל לשם

יש לי חברה אמריקאית שפעם דיסקסנו על מוסדות אקדמאים בארה"ב וNYU היא לא בטופ חמש. היא בעצמה התקבלה להרווארד ודיוק והולכת ללמוד בדיוק כמו כל האחים שלה, למרות שהיא גם אזרחית ארהב היא מכירה הרבה ישראלים מהחברה הקרובה שלה שהולכים ללמוד שם בלי קשר צריך SAT ועוד כמה מדדים, אם למדת בתיכון האמריקאי אני מניחה שיהיה לך יותר קל אם לא גם אפשרי

ketty the sheep

New member
אחרי צבא,

עובדת ומתחילה ללמוד ממש בקרוב (כלומר, פסיכומטרי כבר עשיתי
). גרה עם שותפה, בתקווה לעבור למעונות של את"א.

Miss Tika

New member
איזה יופי!:)

מה את הולכת ללמוד? ואיפה זה המעונות? אף פעם לא הבנתי איך זה הולך עם המעונות האלה...

ketty the sheep

New member
:) !

לימודי מזרח אסיה (יפנית! בתקווה ששנה הבעה יתנו לי גם סינית) ובלשנות, במטרה לעשות תעודת תרגום אחר כך ולהיות אחת מהמתורגמניות האלו שלובשות חליפות מגניבות וצמודות לאיש עסקים אסייתי. D: או משהו כזה, בכל מקרה. המעונות נמצאים ברחוב איינשטיין, רק צריך לחצות את הכביש ואת באוניברסיטה~ יש גם מעונות של אגודת הסטודנטים, שנמצאים במרחק הליכה משם, אבל השכירות שם יותר גבוהה אז אני מעדיפה את הסטנדרטיים (790 ש"ח לחודש, כולל הכל).

למעלה