היי בנות

Shusho

New member
הממ

חיילת, לא עובדת כי אין זמן, גרה עם אמא ואולי בקרוב אשנה את המצב, תלוי.

Tears Dont Fall

New member
צצצ

תיכוניסטית בכיתה י"ב, עובדת ב2 עבודות, גרה עם ההורים, משתוקקת לעבור לגור לבד בדירה קטנה ומבולגנת בתל אביב.

N o o s h y

New member
לפני צבא,

לא ברור כרגע מתי אני מתגייסת, מקווה שבנובמבר. טסה בשבוע הבא ללונדון ופריז עם חברה, התפטרתי ממקדונלדס השבוע לאחר שבעה חודשים ועכשיו אני ממלצרת בפאב מקומי. בין היתר, קצת הרס עצמי, הרבה ספרים והרבה יציאות.

אחרי צבא, עובדת בפלאפון.

עשיתי לא מזמן פסיכומטרי. גרה עם ההורים ויש דיבורים עם ידיד טוב לשכור דירה בת"א יחד.

Small talk

New member
בי"ב גרה עם בבית

ועוד אגור הרבה זמן... פנטזיית העתיד שלי? - להתגייס לתפקיד סופר דופר חשוב, להכיר שם את מיסטר פרפרקט, כשהוא ישתחרר (אני אשאר בקבע לנצח נצחיים) אז נעבור לגור ביחד ונתחתן... (אם לזה התכוונת שכתבת תכנון עתידי עם מי לגור, אם לא אז סתם חפרתי)

Bitch47Percents

New member
לקראת שחרור

גרה בבית ובדירת חיילות בירושלים מחפשת אופציות לימודים שיחייבו אותי לעבור לגור במעונות/בדירה בחוץ מחפשת עבודה [וחתומה קבע!!]

ThE uVa

New member
בעקרון../images/Emo60.gif

תלמידת יא' בבצפר דמוקרטי. גרה עם ההורים..

Waking hour.

אני בת 20, לא היה צבא אבל די התבזבזתי בשנתיים לאחר התיכון בגלל אפיזודה דכאונית קשה במיוחד ושאר משקעי נפש. עברתי לפני שבוע לדירת שותפים בחיפה (הידד, אינטרנט~), משרה מלאה פלוס-פלוס ומשרדית למדי.

EROTOMANIA

New member
אני אהיה הפוסטמה המפונקת ואגיד ש

אני גרה עם ההורים, שנה שלישית בקולג', נהנית מהחיים.
מתכננת לעוף מכאן שנה הבאה, לקולג' אחר, מחוץ לקייפקוד. בטח אגור עם שותפים או משהו כזה.

Miss Tika

New member
הממ

אני בצבא, גרה בבסיס (עם שתי שותפות) ובבית (למעשה בשני הבתים, ההורים גרושים). מה אני מתכננת לעתיד? לסיים גם את השנה השניה שלי בצבא... אולי בהמשך שלה לעבור קרוב לבית. אח"כ פסיכומטרי וכאלה, טוב יש עוד שנה. אלוהים גדול עד אז. אבל חו"ל זה בטוח על זה אני לא אתפשר.

coolit

New member
מממ..

שמיניסטית, שגרה עם ההורים מן הסתם שנה הבאה- שירות לאומי, לא יודעת איפה, ממש אין לי שמץ, אבל די ברור שזה יהיה מחוץ לבית. כלומר דירת שירות, עם עוד מי יודע כמה בנות חיחי שנת שירות שניה- יש יותר סיכוי שתהיה בבית, אבל גם לא יודעת. אחר כך מדרשה, שזה מחוץ לבית ואומר לגור עם עוד מישהי או שתיים או משהו כזה. שנה, שנתיים.. אני מקווה שתוך כדי או מיד אחרי חתונה.. ולהתראות בית:)

coolit

New member
כן איי גס..

את יודעת זה מעניין שאת תמיד מבליחה בפורום הזה כדי להגיב רק להודעות לא מעניינות..

Lost Lullaby

New member
צבא

גרה עם ההורים למרות שרוב הזמן אני בבסיס... ותיכף נגמר ;( אחרי זה או בבית או בדירה [בגלל התפקיד...]

stink

New member
לפני צבא

עוד חודש מתגייסת , כרגע עובדת בחנות ספרים וגרה עם שני הורים ואח .

Mooa-Numi

New member
צבא

טירונית מושתנת התגייסתי לפני שבועיים. אחרי 12 שנות לימוד+ש"ש בנגב, גרה עם ההורים (וזה קצת מוזר לגור עם ההורים אחרי שנה שאתה גר עם יותר מ10 אנשים בגיל שלך. זה פשוט אחרת לגמרי, ואז להתרגל למציאות הזאת שוב זה מוזר. להרגיש קטן כזה) לעתיד.. תנו לסיים טירונות (שבועיים בערך), קורס (קצת מפחיד. שמעתי שזה הקורס עם הכי הרבה משמעת בצבא), שנה וחצי בצבא, פרק משימה כנראה.. אולי, אולי לא בעצם, לא יודעת מה קורה איתי. נראה, אין לי כוח לחשוב על העתיד, במיוחד בנקודה שאני נמצאת שהעתיד נראה בעיקר.. ירוק. ירוק-זית יותר נכון. וזהו

למעלה