היי בנות

היי בנות../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

רק רציתי לשאול, באיזה חלק אתן בחיים שלכן עכשיו? לומדות עובדות צבא? ואיפה אתן גרות? עם ההורים עם שותפים או לבד או אחר..? או שאתן מתכננות לעתיד עם מי לגור? תודה

NoFaRi1

New member
לומדת

י"א גרה עם ההורים בארה"ב חוזרת שנה הבאה לארץ

svety

New member
המ,../images/Emo190.gif

אני אחרי צבא, כרגע עובדת בחברת כרטיסי אשראי ומשלימה בגרויות במועד החורף הקרוב. גרה עם ההורים, בעתיד המאוד קרוב עוברת לגור עם חברה טובה בפ"ת, כל מה שחסר לנו זה דירה ואנחנו מסודרות.

Miss Tika

New member
סווט,

באיזה חברה את עובדת? ומה את עושה שם? (ולמה שתעבירי לעיר זוועה כמו פ"ת?!!?!? ויסלחו לי כל אלה שגרות שם)

ketty the sheep

New member
גם אני חשבתי על פתח תקווה

זה שיקול דיי טוב - זול, אבל מספיק מרכזי, עם אוטובוסים ישירים כמעט לכל מקום. הבעיה היא שאחרי שנתיים שחייתי שם, העדפתי לקרוע ת'תחת ולהשיג משהו יותר יקר אבל יותר שפוי ברמת גן...

...

בצבא כבר(וצריכים לשים את הכבר במרכאות...) חצי שנה, מדריכת מערים. גרה עם שני ההורים. :]

LimiMimi

New member
הממ.

אני בחלק הארוך הזה שלפני צבא, כי אני מתגייסת בפאקינג מרץ. רוב החברים שלי כבר בצבא או בשנת שירות, והשאר שורפים את הזמן. אני עובדת בבלוקבסטר ובייביסיטינג די אינטנסיבי, מרוויחה יפה בלי יותר מידי לחץ. יש לי עוד שתי בגרויות להשלים בגלל זה אני לא מקדימה את הגיוס שלי. גרה עם אמא, היום אח שלי עבר דירה.
ואחותי כבר מזמן גרה בת"א.

EVE Lights

New member
אחרי צבא, עובדת בסופרפארם.

כבר עשיתי פסיכומטרי. גרה עם ההורים...

MaddyD

New member
בצבא + עובדת

גרה עם אמא ואחות משתחררת עוד חודשיים , אמצא עבודה מסודרת אכנס לפסיכומטרי ואעבור לגור עם שותפים. זאת התוכנית.

למעלה