היי אנשים!

ednna

New member
היי אנשים!

שלום לכם! אני חדשה, וזאת פעם ראשונה שאני נרשמת לפורום כלשהו, אז אני לא ממש מבינה, אז בבקשה לדבר איתי בעיברית פשוטה, כי אני לא יבין מילים כמו שרשור, בלוג וכל שאר הדברים שהופיעו לי כשנכנסתי לפורום. טוב, אז אם ממש בא לכם לדעת, נכנסתי לפורום רק בגלל חברה שלי, הדר, (שאתם מכירים בתור complicated girl 2) שרשומה פה, ואמרה לי שזה ממש אחלה. אז נרשמתי דווקא לפורום הזה כי לפי מה שהבנתי מהדר זה שאנשים פה ממש נחמדים. אז מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה בלוג? אני נורא רוצה לדעת, כי מעצבן אותי לחשוב שאני לא מבינה את זה...

ThE BluEyeS

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif !!

אפשר להקים אגודה ,גם אני לא יודע מה זה בלוג' !!
אז.. מישהו מוכן להסביר לנו מה זה בלוג ?!?!

sh53

New member
בלוג = יומן אישי

איך לשרשר בפורומים? יש פה קישור שמסביר את זה בצורה יפה ומדהימה
ו... כמובן ברוכה הבאה לפורום
את מוזמנת להשאר איתנו בפורום ולהנות במחיצתנו (אנו כבר נהנים מהמחמאות ממך שקיבלנו
).

עדנה!!!

אחותי!!! שמחה שנכנסת. וואלה היה כיף בסנטר היום. רק אל תשאלי,זוכרת את הצמיד ניטים שקניתי,אמא ראתה אותו כמעט התעלפה,סבתא{!}דאגה ודודה שלי התחילה לצעוק. בר מינן מה שהלך,הן הכריחו אותי להוריד אותו ולהחזיר אותו מחר לחנות!!! אני מזה כועסת.עד עכשיו הייתי גם בדיכי,אבל רק את יכולה להוציא אותי מדיכי וזה מה שעשית. לצערי אני אצטרך להחזיר אותו מחר.אמא טוענת שזה גורם לי להיראות פושטקית{!} אז אמרתי לה שאני רוצה להיראות כמו הפנקיסטים,סטייליסטים וכל אלו למיניהם,ושאני אוהבת את זה.אוי לי. הם אמרו לי שאני יכולה להרוג או לפצוע איזה מישהו עם הדבר הזה. שאני יכולה להוציא עין למישהו.הם פגעו בי וגם בצמיד!!! עכשיו אני לא עונדת אותו.הוא בשקית.ומחר הוא יחזור לחנות ממנה הוא בא.לא פייר!!!אני אוהבת אותו!!!! אני כבר לא שמחה!!!
-זה מה שאני!!! נ.ב:מה שלום האורחים?

sh53

New member
לא להיות מבואסת בגלל זה

אני בטוחה שהצמיד פשוט
, אבל מצד שני בגלל צמיד לא צריך להיות מבואסת, אז מקסימום קחי לך צמיד אחר. בטוחה שעכשיו את חושבת שהצמיד שאת צריכה להחזיר דווקא הוא הכי שווה, אבל אם תסתכלי עוד קצת בחנות, אני בטוחה שתמצאי עוד צמיד ששווה.

gloom

New member
מה זה ניטים../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

סליחה על הבורות אבל הניטים זה הקוצים הזה
אם כן אז אני וידידה שלי הרסנו בעזרת זה גלגלים של אוטו של המורה ללשון ואי זה הייה כל כך קורע

כןכן, זהזה.

ומההההההההההההההההההההההההההה תגיד, אתה מטורף? המורות ללשון אלה המורות הכי מאגניבות בארץ! וחוץ מזה, לא עושים את זה למורה, צריך להתנהג אליהם בכבוד הראוי להם. באמת. סתם.
גם אני רוצה לעשות את זה למורה שלי! אבל לא ללשון, כי היא באמת מותק. איזה באסה שהאנשים הרעים מניצנים החרימו לי את הניטים ולא החזירו.

אני יכולה להסביר מה זה בלוג

אבל האם אלף הסברים שווים תמונה אחת ? אני מציעה לכם להכנס לבלוג שלי ולהבין שבלוג הוא בעצם "יומן" וירטואלי , אשר בעזרתו אתם נותנים לקוראים שלכם מושג מי אתה , מה התחביבים שלכם ומה הדעות שלכם לגבי דברים שמתרחשים בעולם כולו , אתם בעצם כותבים שם הכל..... כולל הכל !אפשר להוסיף שם תמונות , ובעצם לנהל כמו "אתר" פרטי משלכם .... לדעתי זה מזה כיף לקרוא את התגובות של האנשים אבל בשביל זה הבלוג צריך להיות מעניין . שרשור זה צרוף שלא מלא הודעות המתקשרות לאותו הנושא , לדוגמא נושא "סמים ",כל ההדעות שיבואו בתגובה להודעה על הסמים ייצרו "שירשור" של תגובות , מהמילה "שרשרת" . יש עוד משהו שנקרא הודעת OFF וזה בעצם שרשור של הודעות שבכלל לא קשורות לשום נושא בפורום כמו למשל "מתכון לעוגת שוקולד" או "איך עבר עלי יומי" . אם יש עוד שאלות ... רק תשאלי

להקפיץ זה....

אם כתבת הודעה וההודעה שלך ירדה למטה כי בנתיים כתבו עוד הודעות... אז את משרשרת להודעה שלך עוד הודה שיש בה לפחות 10 תווים או אמוטיקון ואז כל השרשור עולה לראש הדף... הבנת?

מזתומרת?

בנושא ההודעה את יכולה לכתוב מה שבא לך.. בתוכן את צריכה לכתוב או 10 תווים או אמוטיקון

gloom

New member
בקשר לחתימה זה אמור ../images/Emo66.gif

להיות אגוזים או ביצים כי בוטנים זה פינטס ואגוזים זה נטס

למעלה