היי אנשים!

ednna

New member
תודה

ממש תודה על ההסבר, ובאמת הייתי רוצה לראות את הבלוג שלך. איך אני נכנסת? (באמת סליחה על המוגבלות...)

sh53

New member
כדי לראות בלוגים

בד"כ הגולשים מאפשרים לראות את זה בכרטיס שלהם: נכנסים לכרטיס של הגולש/ת ורשום שם בשורה אחרונה שם הבלוג ואם לוחצים על הקישור (עם קו מתחת), נכנסים לבלוג של הגולש/ת.

הייי....

ברוכה הבאה לפורום!
... מקווה שתהני פה... אמממ כבר ענו לך לשאלה אז אני לא אענה שוב פעם... וזהו...ספרי קצת על עצמך... בת כמה? .. יש חבר?..

ednna

New member
אני:

טוב, אני בת 14 וחצי, קוראים לי עדן ואני גרה בתל אביב. לצערי הרב אין לי חבר, למרות שיש מישהו שלמד איתי בבצפר, והוא ממש מושלם! הוא גדול ממני בשנה, הוא חתיך הוא נחמד, הוא מנגן על תופים (הלוואי עליי לנגן על תופים- זה החלום שלי), והוא ממש לא שם עליי. ואני כמו ילדה מפגרת טרחתי גם להביך את עצמי וללכת עם חברה שלי לשאול אותו עם יש לו חצי אח שקוראים לו מושיקו... כמובן שאני דיברתי וחברה שלי התחבאה מאחורי, מה שרק הוסיף לפדיחה... זה ממש
. אז זהו, אני לא בנאדם מעניין במיוחד, אפשר להגיד שאני חננה. אני אוהבת לקרוא, היסטוריה, מוזיקת רוק (pink floyd שולטים) ולצייר. אם יש עוד משהו שמישהו רוצה לדעת, כולם מוזמנים לשאול.

sh53

New member
אומץ להתחיל עם בנים, כל הכבוד../images/Emo45.gif

נשמח אם תעודדי את הגולשים פה וללמד אותם איך לעשות את זה. אני חושבת שעשית מה שהיית צריכה לעשות ועשית את זה יפה מאוד, גם אם הוא אמר לא - זה לא העיקר, העיקר שהתחלת איתו

הזכרת לי משהו ../images/Emo6.gif

שנה שעברה כל פעם שהייתי יוצאת עם החברה הכי טובה שלי (שהייתה אז...) היינו מתחילות עם בנים איזה צחוקיםםםם פעם אחת היו כמה בנים וכמעט לכולם הייתה חולצה שחורה אני צועקת להם בשיא ההתלהבות "אתה עם החולצה השחורה?? איזה חתיךךך" והם לא מבינים מה אני רוצה מהם... הם שאלו למי אני מתכוונת אז אני כזה עושה להם- השלישי משמאל נו זה הגבוההההה עכשיו אולי זה לא נשמע מצחיק אבל באותו רגע נשפכתי על הריצפה

נצל"ש ../images/Emo32.gif

משהו שמצאתי בפורום אחר: תענו........... 1) כמה זמן נמשכה מלחמת מאה השנים? א) 116 ב) 99 ג) 100 ד) 150 2) באיזו מדינה הומצא "הכובע הפנמי"? א) ברזיל ב) צ'ילה ג) פנמה ד) אקוודור 3) באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א) ינואר ב) ספטמבר ג) אוקטובר ד) נובמבר 4) מה שמו של המלך ג'ורג' השישי? א) אלברט ב) ג'ורג' ג) צ'רלס ד) הנרי 5) על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א) ציפור קנרית ב) קנגורו ג) כלב ד) עכבר מצחיק, הא? מי שחושב עצמו חכם, שיקרא את התשובות לשאלות: 1) מלחמת מאה השנים נמשכה 116 שנים. (1337-1453). 2) כובעי פנמה הומצאו באקוודור. 3) מהפכת אוקטובר התרחשה בנובמבר. 4) שמו של המלך ג'ורג' השישי היה אלברט (ע"ש בעלה של המלכה ויקטוריה). הוא שינה את שמו בשנת 1936. 5) האיים הקנריים נקראים על שם כלב. שם האיים בלטינית הוא Insukaria Kanaria שפירושו "אי הכלבים". הסיבה היא מספרם הרב של כלבי פרא המאכלסים את האיים

ednna

New member
איזה צחוקים

זה ממש מצחיק. ידעתי רק שמלחמת 100 השנים נמשכה 116 שנים... אבל בגלל השאלה הזאת הבנתי שיש פה קטע. איפה מצאת את זה?

למעלה