סאקי למה?
S Serf SaN New member 7/5/09 #27 33333> רביד, זה נראה לי התמונה שלך בתור סואיגינטו הכי יפה שראיתי. באמת ם_ם חבל שזה לא כל הקאסט/לבד. >;
33333> רביד, זה נראה לי התמונה שלך בתור סואיגינטו הכי יפה שראיתי. באמת ם_ם חבל שזה לא כל הקאסט/לבד. >;
D Didsy New member 7/5/09 #29 נכון??? רואים את כל התחפושת, אני כלכך אוהבת אותה! יש גם את זו ----> שאני מכוערת בה, אבל התחפושת נראית ממש טוב.. אגב מצאתי תמונה של הפסיכית השניה! הסואיגינטו ה"אמיתית"! XDD
נכון??? רואים את כל התחפושת, אני כלכך אוהבת אותה! יש גם את זו ----> שאני מכוערת בה, אבל התחפושת נראית ממש טוב.. אגב מצאתי תמונה של הפסיכית השניה! הסואיגינטו ה"אמיתית"! XDD
S Serf SaN New member 8/5/09 #32 התמונה הקודמת יותר יפה. את כזה בזווית..לא פרונט כמו פה. ואני רוצה את התמונה שלה. מסננננ דחוף XD
C CibiHeart92 New member 8/5/09 #33 תחסכי אותה מאיתנו XD באותה תקופה לא ממש הבנתי בבדים יותר מדי ועדיין התחפושת שלה עשתה לי פריחה, אם אראה את זה עכשיו.... ואני אצטרף להמון ואגיד, שוב, קוספליי מצוין
תחסכי אותה מאיתנו XD באותה תקופה לא ממש הבנתי בבדים יותר מדי ועדיין התחפושת שלה עשתה לי פריחה, אם אראה את זה עכשיו.... ואני אצטרף להמון ואגיד, שוב, קוספליי מצוין