היי אנשים~

picha girl

New member
היי אנשים~

ווי איזה נחמד שיש פורום קוספליי,חיפשתי כזה כמה זמן O: אניוואי ממש באלי להתחפש לסויסוויסוקי בגלל המספריים המגניבות שלה ובגלל שהיא דמות כזאת מגניבה X3 אבל לא מצאתי אנשים לקאסט זה דבילי מידי להתחפש לזה לבד בלי שאר הדמויות?ם_ם

pokegirl

New member
לדמות כמו סוסייסקי

הייתי מחפשת לפחות סויסייסקי שתהיה איתי.

Didsy

New member
האמת שזה נכון..

גם אם יש עוד דמויות - כשעשינו קאסט רוזן מיידן כמעט הכרחנו מישי להתחפש לסוֹיסייסקי כי הייתה לנו סוּיסייסקי בודדה... עדיין כיף להתחפש אליה אבל. בהצלחה!

picha girl

New member
אפחד לא באמת יודע איך כותבים את השמות שלהם XD

אגב,הקאסט הזה היה לפני המון כנסים,נכון? כי נראה לי שראיתי אותכם,עוד לפניי שראיתי רוזן מיידן,יש תמונות?O:

picha girl

New member
ויי ממש טוב^^

אני זוכרת שראיתי את מצה עם התחפושת הזאת,ממש מתאים לה להיות הינהאיצ'יגו XD

innocence

New member
אפשרי, אבל לא חובה.

אני לא חושבת שזה דבילי להתחפש לדמות לבד אף פעם, אלא אם כן לא יבינו מה את בלי הדמות השנייה (ואז זה יהיה מבאס). לסוסייסקי יש מספיק מאפיינים מזהים גם בלי סוייסייסקי.

akane

New member
אני חושבת שזה בסדר גמור להתחפש אליה לבד :)

כמו שגאיה אמרה זאת דמות עם הרבה מאפיינים מזהים ועם עיצוב מספיק מיוחד שיכול לסחוב הרבה תגובות גם לבד. זה תמיד נחמד שיש מישהו איתך בקאסט או כזוג, אבל עם דמות כזאת זה ממש לא דבילי. דמויות שכן דבילי לדעתי להתחפש לבד? מיסה, מאקה, כל דמות שהיא לא פיניקס/אדג'וורת' מפיניקס רייט ם.ם

pokegirl

New member
איפה שתיכן ראיתן שמישהו אומר שזה דבילי?

ולדעתי דמות כמו סוסייסקי (להבדיל מסויסייסקי, שקצת יותר מפורסמת מאחותה), עדיף שכן תלך בזוג עם סויסייסקי.

pokegirl

New member
אה, עכשיו ראיית שפותחת השרשור כתבה

שזה דבילי. סג. לא, זה לא דבילי.

picha girl

New member
לא יודעת,זה מרגיש לי בודד כזה

בעיקר כי סוויסקי (קיצור P:)היא לא דמות ראשית כלכך,אז זה נראה לי מצחיק להתחפש עלייה בלי שאר הקאסט כמו להתחפש ל..אהה...לשד הזה בדוקורוצ'אן(או שהגזמתי? Oם) אגב,עם מישהו רוצה להרגן קאסט אני יותר מישמח :O שנית מישהו יודע איך משנים חתימה,כבר שנים יש לי את הדבר הזה ואני לא יודעת לשנות אותו ם_ם

picha girl

New member
לא,לא ברור שהיא מוכרת

אבל זה נראה לי ממש מוזר לבד טוב חפרנו ><

pokegirl

New member
כשאת כותבת "סוויסקי" (בקיצור)

אפשר לחשוב שאת מדברת על סוּיסייסקי, הבובה עם השמלה הירוקה והמשפך. סוֹסייסקי (sou, בלי שום י') היא הבובה עם הבגדים הכחולים, הכובע, והמספריים, שציינת בהודעה הראשית. לדעתי, למשל, אם היית מתחפשת לסויסייסקי לבד, זה היה יותר הגיוני, כי היא היותר מוכרת מבין השתיים, והיא אפילו גיבורת תרבות ב-4צ'אן. סוסייסקי לעומתה קצת פחות מוכרת, לכן אני אומרת שלדעתי כדאי לך לחפש לפחות סויסייסקי שתהיה איתך. אבל זו רק דעתי, אולי הן מוכרות באותה מידה ואני לא מעודכנת פשוט

akane

New member
ממתי מוכר = טוב יותר לקוספליי? :/

אני בעד להתחפש למי שאוהבים ולמי שרוצים, ועדיין אפשר ליצור תחפושת מעולה של סוסייקי לבדה. בכלל, מדובר בעיצובים של רוזן מיידן- כולם מוכרות, כולן יפות וכולן מפורטות מאוד עם ייחוד שלהן~ זה שבמקרה יש שתי אחיות לא אומר שחייבים/מומלץ קוספליי-זוג או שזה יותר טוב. קיצר, גם לבדה זה קוספליי ממש מגניב ויפה~

pokegirl

New member
מתי אמרתי טוב יותר לקוספליי?

כולה אמרתי שלדעתי אם עושים סוסייסקי, כדאי לחפש סוסייסקי שתהיה איתך.

picha girl

New member
אני קוראת להם דסו וסאקי מעכשיו XD

אגב,התמונה ההיא היא מקוספליי בארץ,כי זה ממש טוב!!

למעלה