היי, אנשים, שאלה....

מה הקשר???

אין לי שום דבר נגד מילים יפות! אבל אני לא אשמע שיר שיש בו מילים יפות והמוזיקה שלו גרועה ופעם הבא אני מבקש ממך אל תשווה את רדיוהד לואי ולשאר זה ממש מעליב... ובבקשה תסביר איך הם גאונים??? כפי שזכור לי זאת להקה ממש בינונית מינוס...

חולוני

New member
סתם לידע כללי

Ok Computer נבחר ע"י מגזין הרוק ה"Q" לאלבום הרוק הטוב בכל הזמנים. אלבום פשוט מושלם. ואני הייתי אומר שסטיב ואי היה גאה אם היו מזכירים אותו ואת רדיוהד באותה שורה.

סלח לי כן...

אבל זה לא אומר shit!!! זה בטח עיתון שכל הלהקות שם הם ברמה כזאת או אחרת... סתם שתדע שסטיב ואי הייה כבר בן 6 הוא עבר בהרבה את הרמה המוזיקלית של רדיוהד...

Distorted...

New member
חחחח

קראתי את הכתבה. אתה מה קפץ לי לראש? הרעיון שבוב רוק יכסה הופעה של מטאליקה. או שרמי קליינשטיין יכסה הופעה של ריטה. זאת הכתבה הכי לא אובייקטיבית שקראתי בחיים שלי. הרי ברור שמי שכתב את זה הוא אולי המעריץ הכי גדול שלהם!! למה אתה מצפה? שהוא יגיד שתום יורק קצת זייף בסוף של "לאקי"? שהסאונד אולי לא היה במיטבו?? שהמתופף נראה כאילו העירו אותו 10 דקות לפני ההופעה?? (לא שזה נכון, זה סתם רעיון שנזרק באוויר..) אין שום מידע אינפורמטיבי בביקורת הזאת למע הכנסת בתים משירים שלהם. מישהו דיבר על הסאונד? מישהו דיבר על כמה אנשים היו בהופעה? אז הקלידן נשוי לישראלית...וואו.. המידע היחיד שהצלחתי להוציא מהכתב הזאת. במילה אחת.... "אאככזזבבה.." -=רפיש=-

אין לי מה להוסיף...הוא אמר בידיוק

את מה שרציתי להגיד...(תודה Distorted...) חוץ מזה במקום להביא לי כתבות מפוברקות, תסביר לי אתה בעצמך...כנראה שאין לך כבר מה להגיד...

ed547

New member
תגיד אתה פשוט מרגיש צורך מיידי

לדחוף את הסטיב ואי שלך לכל דבר? מה הקשר בינו לבין רדיוהד? עבר אותם בגיל 6?? במה? כל מה שחשוב לך הוא ביצועי הגיטרה ולא האווירה ככה שאין לך טיפת אובייקטיביות אם לכל מקום שלא קשור אתה דוחף את סטיב ואי.

מממ...

אם היית משכיל לקרוא את ההודעות למעלה,היית רואה שהוא דווקא "דחף" אותו ולא אני...אז פעם הבאה במקום להתפרץ כמו ילד מפגר תקרא קודם כל את כל השרשור...או שאל תגיד סתם!

ed547

New member
אמממ...

אני מודע לשרשור וראיתי שהוא כתב שואי היה מתגאה אם היו מפרסמים אותו בעיתון שכתבו על רדיוהד וגם עם זה אני לא מסכים ככה שלא התפרצתי כפי שטענתי פשוט אתה כתבת דבר אפילו יותר דבילי שכבר בגיל 6 ואי עבר את רדיוהד ברמה המוסיקלית למרות שאני בטוח שאתה יודע(או שלא) ששניהם החליטו להתמקד בכיוונים שונים לגמרי ככה שהטיעון שלך על זה שהוא עבר אותם בגיל 6 ברמה המוסיקלית מראה על האופי המשוחד שלך וברור שלא היית יכול לכתוב משהו אובייקטיבי.

אז תבין...

שאני נגד לשים את ואי בכל הוויכוח הזה! הוא זה שהכניס אותו...ומה שאמרתי הייה בצחוק...ואני יודע שאי אפשר להשוות בין שני הז´אנרים,אבל אתה יודע בידיוק כמוני שהמוזיקה שואי מנגן הרבה יותר מורכבת ומתוחכמת מזאת של רדיוהד...לא צריך להיות משוחד(ואני לא!) כדי לדעת ו\או להבין את זה!

Bodom-child

New member
אתה לא יכול להשוות

בין סטיב ואי לבין רדיו הד. זה שני דברים שונים לגמרי ובכלל כל הויכוח שלכם הוא עקר חסר טעם, במיוחד שהוא עובר להשמצות אישיות

טוב בסדר...

אני אפסיק...

a_duck

New member
אמ..בלי קשר לרדיוהד...

מה שאתה שומע נקרא "מוזקיה" ומן הסתם החלק החשוב במוזיקה הוא מוזיקה...אם הוא כותב כל כך יפה ולא יודע לעשות מוזיקה שיוציא ספר כמו שייקספיר...

פלונטר

New member
אז אם אני מבין אותך נכון

מה שאתה אומר בעצם זה שהטעם שלך אבסולוטי. אם אתה לא אוהב להקה אז זה אומר שהיא גרועה. יפה, בפעם הבאה שנרצה להכריע ויכוח נפנה אליך.

taya

New member
אתה טועה,

המוסיקה של רדיוהד היא בהחלט לא גרועה. כמובן שאתה יכול לבוא ולהגיד לי שהמילים לא משהו, ושהנגינה עלובה. נכון, אני גם יכולה להתווכח איתך, ולהגיד שהמילים נהדרות, ושכל הגדלות של הנגינה היא בפשטות המדהימה, ושדברים יפים לא חייבים להיות מסובכים. ואתה יכול להגיד לי שהם סתם דיכואניים ושהמילים לא אומרות כלום, ושהנגינה היא כמו של ילד בכיתה א´, ואין לך שום הערכה אליהם. וזה ימשך וימשך, ואנחנו נסתובב סביב הנושא הזה ת´רדים רבים. מה הטעם ? ברור שאנחנו לא זהים, אתה לא אוהב את רדיוהד ואני כן. אי אפשר להשאיר את זה ככה ?

מה דעתך תחת.......

גרועים ביותר סתם חרא להקה ששרה שירים טיפשיים ומשעממים וגם קצת פופיסטים(במובן המוזיקלי)

למעלה