תגידי את היית בשיעורים שאת יודעת ?
אמנות זה לא רק פסלים ותמונות, אמנות הפופ מתייחסת לכלל סוגי האמנות המודרנית וזוהי לא רק אמנות אלא, וזוהי גם תרבות והיא אפילו מתייחסת לאנשים, למשל מרילין מונרו הוא הדוגמא הקלאסית לאישה בתרבות הפופ, היא אישה שהייתה פופלארית מאוד והייתה הסמל האמריקאי לאשה שהגשימה את החלום האמריקאי - פירסום והצלחה. כל מהות הפופ הוא פרסום והצלחה וזה תקף לכל כלל סוגי האמנות המודרנית כולל מוזיקה ( וגם ציורים, פסלים, אנשים, פסלים, מכוניות, סרטים, ואפילו מוכרי ירקות אם הם פופלאריים..). כאשר מישהו\מישהי\משהו\להקה\זמר\זמרת\חתול\לא משנה מה\ מתפרסם ומצליח הוא הופך אוטומטית לפופ. במילים אחרות הוא הופך אוטומטית לפופלארי, וזה תקף גם למוזיקה, ועל למדנו גם בשיעורים, את לא היית בשיעורים שלמדנו על זה אז את לא יודעת. אני אפילו ממליץ לך לפתוח מילון ולראות מה הפירוש של המילה "פופ", אני מבטיח לך במאה אחוז שהפירוש יהיה "פופלארי". ומה זה אלטרנטיבי בעצם ? למה אומרים מוזיקה אלטרנטיבית ? בשביל היופי ובגלל שזה נשמע "מאגניב" להגיד אלטרנטיבי ? לא. אלטרנטיבה פירושה ברירה\תחלופה משנית. במילים אחרות, כל מה שהוא לא פופלארי הוא אלטרנטיבי, המוזיקה האלטרנטיבית היא תחלופה למוזיקה הפופלארית ולכן סוגי המוזיקה מתחלקים לשני סוגים - פופ ואלטרנטיבי. ושוב, אני חוזר על זה בפעם המיליון, פופ ואלטרנטיבי אלו לא סגנונות מוזיקה אלא מושגיפ בפני עצמם ( חוץ המפופ הממוסחר של בריטני והחבר´ה שקיימים אך ורק בשביל ההצלחה והפירסום לעומת רדיוהד שהרוויחו את ההצלחה והפירסום ביושר ).