אני מדבר שטויות ?
תסתכל איזה שטויות אתה כותב, תפסיק בבקשה. במקרה, שנה שעברה עשיתי בגרות באמנות, בותך הבגרות שלי היה פרק שלם שנקרא "אמנות הפופ" ( Popart ), וכן, פירושה של הפופארט היא אמנות פופלארית. תבדוק איפה שבא לך. פופ זהו קיצור של המושג פופלארי. ושוב, אתה פשוט מוכיח בורות אז פשוט תפסיק. פופ זה לא סגנון מוזיקלי, אלא מושג בפני עצמו, בדיוק כמו אלטרנטיבה. עוד מעט גם תגיד לי שאלטרנטיבה זה גם סגנון מוזיקלי. די, פשוט די עם השטויות. אמרת שהפופ התפתח בשנות ה-80 והוא למעשה תת-ז´אנר ? די, פשוט די, אין לך מושג אפילו על מה שאתה מדבר. אמנות הפופ התפתחה בשנות ה-60 ולא בשנות ה-80 והיא תקפה לכל הסוגים של אמנות המודרנית, לא רק למוזיקה, מוזיקת הפופ זהו רק חלק קטן מתוך אמנות הפופ ( ציור, קומיקס, פרסומות, מותגים, מכוניות נוצצות, מרילין מונרו, סרטים נוצצים ועוד..). הביטלס היו פופ, אתה יודע למה הם היו פופ ? כי הם היו פופלאריים, בגלל זה. לא בגלל שיש להם אלמנטים של מוזיקת פופ במוזיקה או בגלל שהם יפים ( למרות שלאחרונה יופי הוא אלמנט מאוד חשוב בפופ, אבל גם אז היה קיים לדוגמא מרילין מונרו הדוגמא המושלמת לאשה בתרבות הפופ האמריקאית..). אז בקיצור, כל מה שאמרת היה בולשיט טהור שנבע מחוסר ידע, אם אתה לא יודע על אתה מדבר, אז פשוט עדיף שאל תדבר במקום להגיד כאלו שטויות. וכן, הפופ תקף לגבי כל הסגנונות המוזיקליים, וגם אם להקה סומלית לפתע תהיה פופלארית היא תהיה פופ. ובריטני וכל החבר´ה מ-MTV הם מטיבעם פופ, כי היא קיימת אך ורק על מנת להצליח ולמכור ( ומצליחה בזה..) ולכן היא שייכת לאמנות הפופ, ואם היא תרד למחתרת לא יהיה לה מניע ולהמשיך וליצור, וכלן היא תפרוש מהעסק. היא מראשיתה פופ ממוסחר וככה כל להקות הבנים-בנות וכל שאר הפופ הממוסחר. וכן, אם להקות מטאל, ג´אז, ופרוגרסיב יהיו פופלאריים בקרב הציבור ויופיעו ב MTV הם יהיו פופ. מקווה שהבנת משהו, ואני לא מדבר שטויות, עשיתי על זה בגרות.