היי אנשים חמודים!

• פותח הנושא itamr
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
LOL../images/Emo85.gif

היי אופיר

Ophel McNeil

New member
זה לא אופיר,

זה אשכרה ילד בשם אליאור מהצ´אט. רגע, מצד שני, הוא ניסה לא פעם ולא פעמיים לשדך אותי לאופיר.... פיצול אישיות?

Hogo Oneil

New member
1) זה לא |הדגש|אני|סדגש| אני אקלל פ

ה????? לא ניראה ליייייייייייייייייייי ואני לא מדבר בצורה כזאת מגעילה (אליאור אל תעלב) אז
לכול משחושב שהוא אני ועם אתם לא מאמינים לי סתכלו הפרטים מזהים שלו איזה חדרים הוא מסתובב אני באף פעם לא הסתובבתי בחדרים האלה! איך אני יודע איזה חדרים כי בדרתי בתעודה זהות כבר!

itamr

New member
נכון אבל

תראה בנאדם אתה צודק אבל מה שגרם לי לשאול את השאלה זה שרשת ה WB בארה"ב(הרשת שמשדרת את הסדרה) החליטה להעביר את הסדרה מכושפות ואת הסדרה אנג´ל ליום ראשון במקום השידורים החוזרים של בנות גילמור. זמן שידור זה ידוע כהורס הסדרות וכמעט כל סדרה שהגיעה לשם לא שרדה!!! ואתה צודק דוסון קריק באמת גרועה בהשוואה למכושפות ולעונה השלישית של דוסון!!!

Cole cohen

New member
אזהו שהעונות הראשונות ...

(עונה 1 -2 ) שודרו ביום א´ ועברו ליום חמישי כדי לפנות ת´מקום לסדרה יותר מצליחה ... מה שאומר שזה היום המוצלח ביותר של הערוץ... עד עכשיו היו רק 2 סדרות ששודרו ביום זה ונפלו.

Woogyman

New member
אנחנו דווקא צריכים לראות את זה

כמחמאה. הסדרה הצליחה מאוד וקיבלה את הרייטינג שמתאים ליום הזה, והעבירו אותה לשם. אל תשכחו שזאת הסדרה השניה המצליחה ביותר של הדבליו בי, ואם הם יראו שיש לה קשיים להתמודד עם התחרות ביום ראשון, יעבירו אותה ליום קל יותר. הם לא יתנו לה ליפול בכזאת קלות. והחלק הכי טוב זה שבגלל כל הרייטינג שהיום הזה דורש, התסריטאים יתאמצו אפילו יותר.

itamr

New member
חשוב!!!

הרגע ראיתי את הפרק 101 (החלטתי לראות את כל הפרקים מהתחלה) ויש שם משהו לא מובן: prue: look i have just found out that i´m a witch,that my sisters are witches and that we have powers of well appearantly unlished all forms of evil - evil that is appearantly come looking for us האם היא התכוונה שבכך שפיבי קרא ה את הלחש שנותן להם את הכוחות הם שיחררו את כל הרשע שבעולם(את המקור,בלתאזור וכו´)? תענו בבקשה

Woogyman

New member
למה אבל אתה לא מקשיב למה שאני

אומר? תשרשר! במקום לפתוח נושא חדש, תכנס לאחת השאלות הקודמות שלך ותלחץ על "הוספת תגובה", ואז תרשום עוד שאלה. חבל שסתם ימחקו לך אחרי זה. ובתשובה לשאלה - לא... מה פתאום. אמרו בתחילת הפרק שכל עוד הן לא ידעו שהן מכשפות הן היו מוגנות מכל השדים. עכשיו שהכוחות שלהן השתחררו, שדים יתחילו לחפש אותן.

1Shir

New member
יש מלחמה קבועה בין הטוב לרע

בגלל זה, ככל שהטוב מתחזק יותר, ככה גם הרע מתחזק כדי שיוכל להשיב מלחמה. כשהכוחות החזקים-מאוד של המכושפות השתחררו, כוחות הרוע מבחינים בכך ומגייסים את כל כוחם כדי לנצח במלחמה נגד כוחות הטוב. פרו מבינה את זה ולכך היא התכוונה במה שאמרה. שיר.

itamr

New member
שמתי לב ש...

כל פעם שהעולם המוגלגי(הנורמלי) חושף את המכושפות אז מישהו חייב למות לדוגמא בפרק 119 שהכתב כמעט גילה לעולם ואז השדים הרגו אותו - אנדי מת. בעונה השנייה בפרק MORTALITY BITES פיבי מתה ובעונה השלישית פרק אחרון פרו מתה. את העונה הרביעית עוד לא ראיתי ולכן לא יכול לדבר!

1Shir

New member
יש לך טעות

אנדי מת בפרק האחרון של העונה הראשונה. בפרק 19 הוא גילה את הסוד של המכושפות. מי שמת בפרק הזה היה העיתונאי שעלה עליהן. שיר.

itamr

New member
צודקת אבל

זה עדין מצדיק את אמירותי כל פרק שחושפים אותם מישהו מת אז בפרק זה זה היה הכתב ולא אנדי!

Woogyman

New member
אנשים מתים בחצי מהפרקים של הסדרה

זה לא משנה אם חשפו את האחיות או לא... וספויילר
- בעונה הרביעית הFBI כמעט חשפו אותן ואף אחד לא מת.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

אה, אז אתה רוצה להגיד שלי שהכתב עדיין חי ומגדל ילדים אי שם באינדונזיה? כלומר, הכדור שפגע בו בלב וגרם לו להתמוטט לא הרג אותו? הייתי בטוחה אחרת.....

Woogyman

New member
שדים או הורגי מכשפות אחרים

לא נחשבים... הם באמת מתים בכל פרק, בלי קשר אם יש בו חשיפה או לא.

1Shir

New member
בקשר לזה יש לי שאלה חשובה ../images/Emo132.gif

בסדרה מציגים את זה ככה שאם המכושפות תחשפנה, זה יהרוס אותן. שאלתי היא: האם טבע האדם כל כך לא טוב ולא אינטיליגנטי שלמרות שאנשים יראו שהמכושפות עושות רק טוב, הם יפריעו להן וימנעו מהן לעשות את המוטל עליהן? מה אתם חושבים?.... שיר.

itamr

New member
והם צודקים!

תחשבי על זה את הולכת ברחוב ופתאום את רואה את השכנה שלך נעלמת מול העיינים שלך ועוברת לצד השני של הכביש באורבינג. האם את תוכלי ללכת לישון בלילה כמו בלילה שלפני? את תרצי גם? את לא תרצי לחקור? זה כמו העיתונות בארץ למרות שהם יודעים שהם נותנים תמיד רעיונות למחבלים איפה להתקיף ולהתפוצץ הם עדיין עושים זאת ואין לאף אחד מה להגיד כי לציבור יש את הזכות לדעת. חוץ מזה שברגע שאת תראי מכשפה את ישר תחשבי שהיא רעה , תחשבי שהסדרה לא היתה קיימת(חס-וחלילה שאלוהים ישמור עלינו)מה את היית חושבת אם היית רואה מישהו עובר באורבינג ממקום למקום??? וגם אם יש כוח טוב אז יש כוח רע וזה מפחידדדד! ומזוית אחרת בסוף זאת רק סדרה ובה תמיד המפיקים והתסריטנים תמיד יעשו משהו שירע למכושפות כמו בפרק 322 עם הדוקטור שהתראיין אחרי שבפירוש הבטיח שסודם שמור איתו!!! בקיצור ולסיכום בני האדם הם ___________ ו_____ שאכפת להם רק מעצמם!!! (אתם תשלימו!)

1Shir

New member
אני לאו דווקא מסכימה איתך

אולי אם המכושפות יהיו גלויות לגבי מי שהן, המטרה והיעוד של מה שהן עושות אז האנשים לא יפחדו אלא ילמדו לקבל את זה וגם להעריך ולהעריץ את זה. לא יכול להיות?.... שיר.

Ophel McNeil

New member
אני לא מאמינה שאני מצטטת את

גברים בשחור, ובכל זאת: "אדם כיחיד הוא אינטילגנטי וחכם, כהמון הוא פראי וטיפש". יש לך יותר מדי אמון במין האנושי. תראי איך התייחסו למכשפות בימי הביניים. את יודעת מה, למה ללכת כל כך רחוק? תראי את הכניסה של ימנו, איך לדעתך היא תגיב כשתגלה שיש מכושפות? ומדענים שירצו לחקור איך הקסם עובד ולהתחיל לנתח בני אדם? האנושות היא טיפשה מטבעה. תראי כמה מלחמות מיותרות אנחנו נלחמים, אנשים שונאים זה את זה רק בגלל גזעם, אנשים עם דעות קדומות ושמרניות שוטפים את העולם. אנשים הם בורים ומפחדים מטבעם, ממה שלא מוכר להם, אף אחד לעולם לא יסכים לקבל את הקסם, לא במחיר כבד שלא יהיה מדי.

למעלה