היי אנשים חמודים!

• פותח הנושא itamr
  • פורסם בתאריך

As I Am

New member
אבל סם... ../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

למה לסמן סתם ספוילר? אין ספוילר. איפה ספוילר. אני לא רואה ספוילר... יופי, עד שגרמתי לכם לסמן אני צריכה לגרום לכם להפסיק!

As I Am

New member
../images/Emo103.gif

לא כל פרט מהעונה הרביעית הוא ספוילר... רק פרטים שיכולים להרוס את ההמשך... פרטים שיהרסו את המתח וההנאה של הצפייה... תקרא את ההגדרה של ספוילר במכתב הפתיחה של הפורום (הודעת המנהלת, הדבר הזה שאף אחד לא טורח לקרוא
).

Woogyman

New member
זה מאוד תלוי באיש...

כי אני דווקא אוהב להיות מופתע משינויים באופי של הדמויות (היית צריכה לראות את ההתלהבות כשהיא הרביצה :).

As I Am

New member
כן, ../images/Emo103.gif

אבל אם נתחיל ככה כל הפורום יהפוך ללוח ספוילרים ולא יהיה ניתן לקרוא אף הודעה שכוללת בתוכה פרט כלשהו מהעונה הרביעית ("יהפוך", עלק, כאילו שהוא לא ככה כבר עכשיו
). פשוט נשאיר את זה ככה... עם ההגדרה הבסיסית ביותר...

itamr

New member
תודה על התגובה אבל...../images/Emo58.gif

לא עניתם לי על השאלה: מי זה הולו ומי זה הסיר הזה??? הא ועוד משהו לנרות שאני יצטער ששאלתי: מה האחיות עשו בסוף ומה הן אמרו למלאך הגורל הזה או מה שהוא לא יהיה? הם נשארו מכשפות או חיות חיי אושר ושלווה עד עצם יום מותן?

Cole cohen

New member
לא אגלה לך... ../images/Emo58.gifים

הסיר היא = מאין רואה בעתיד שהמקור שכר אחרי שקול הרג את האורקל (עוד אחת) בפרק 407 וההולו זה משהו שסם או יותם יצתרכו להסביר הם הבינו יותר ממני מה זה... בקשר לשאלתך הבאה... אני לא מתכוון לגלות לך... בגלל 2 סיבות... 1... היא ש... זה ברור מאליו מה התשובה שלהן הייתה... 2... היא ש... זה יהרוס לך לגמרי את כל העונה ותאבד כל עניין בה... מקווה שעזרתי...

Ophel McNeil

New member
יגרום לאיבוד עניין בכל הסדרה?!

זה היה קטע של בקושי חמש שניות, בסוף, וגם הוא שקוף לחלוטין!!!
מה חשבתם שיקרה? שהסדרה תמשיך כשהן רגילות?

Woogyman

New member
בקשר לסיר ../images/Emo58.gif

המקור אוהב לדעת מה הולך לקרות בעתיד, כך שנביאות עם כוחות שונים לראיה לעתיד עובדות אצלו. יותר כבר הסביר עליה, אבל הטעות הייתה שהוא לא שכר אותה רק אחרי שהאורקל מתה. היא תמיד עבדה אצלו ואצל הרבה מקורים לפניו, אבל הוא העדיף את האורקל כי היא הייתה יותר נאמנה. כשהיא מתה, לא נשארה לו ברירה אלא לעבוד עם הסיר.

itamr

New member
היי אנשים חמודים!

איזה נחמד אני היום? איזה כיף לי עכשיו השתחררתי מהבית ספר המעצבן הזה שלי ובאתי לשאול אתכם: האם תהיה עונה שישית או שהם הכריזו שאחרי העונה החמישית אומרים BYE BYE? תענו!!!

itamr

New member
שאלה!!!

למה הכוחות של פייפר עובדים רק דרך הידיים ולא במחשבה או בעיניים או משהו? ולמה ליאו הפסיק להשתמש בכוח הריחוף שלו כי היה לו אותו כשפיבי תפסה אותו עף בעונה הראשונה?

Woogyman

New member
שוב תשובה... ../images/Emo58.gif

הוא משתמש בו פעם אחת בעונה השניה וכמה פעמים בעונה הרביעית. ובבקשה, אל תפתח נושא חדש לכל שאלה. כל פעם שאתה נזכר בעוד שאלה תגיב לשאלה הקודמת של עצמך ותשאיר את זה באותו שרשור.

Cole cohen

New member
עונה 5 עוד לא צולמה ולכן...

לא ברור אם תהיה עונה 6... כמו כן, גם יכול להיות ש.. העונה ה-5 תרד בארה"ב לפני סיומה(מה שלא ממש נראה לי שיקרה).

Woogyman

New member
אין סיכוי שזה יקרה

מורידים עונות באמצע בדרך כלל כשהרייטינג של העונה הקודמת נמוך מאוד והחליטו להשאיר את הסדרה רק לניסיון. גם בפרקים הכי גרועים שלה הרייטינג של מכושפות היה סביר פלוס, ולאחרונה הוא בכלל עלה. אין סיכוי שיורידו אותה באמצע. חוץ מזה, אם הדבליו בי החליטו להמשיך את דוסון קריק אחרי העונה האחרונה הגרועה בטירוף שלה, הסיכויים לעונה שישית של מכושפות מעולים (שום דבר, ואני חוזר - שום דבר, לא יכול להיות יותר גרוע מדוסון קריק בעונה הזאת).

1Shir

New member
אגב "דוסון קריק"....

ביום שני הפסדתי את הפרק ושכחו להקליט לי. אולי מישהו הקליט במקרה את הפרק ורוצה לעזור לי?.... *נואשת* שיר.

החז

New member
דוסון קריק

אני הקלטתי את הפרק של יום שני {זה אליאור מאצט}

למעלה