היי אנשים חמודים!

• פותח הנושא itamr
  • פורסם בתאריך

itamr

New member
שאלה

מה זה ההולו הזה ומה לעזאזל דיברתם על סיר? אני לא מוריד את הפרקים כי אני לא רוצה אחר-כך לחכות שנתיים לעונה החמישית אני חושב שעדיף לחכות 4 חודשים לעונה הרביעית ואחריה עוד איזה 7-8 חודשים לעונה החמישית. תענו לי בבקשה בדחיפות זה חשוב!

itamr

New member
בקשר לפרו!

שמתם לב שיש לה חיבה למכשפים כלומר בפרק 1X18 היא הצילה את האח המכשף מאחים שלו והיה את הפרק עם האקדמיה שהיא הצילה את האקס שלה או משהו.

Ophel McNeil

New member
לא רואה את ההגיון.

אם היית מוריד פרקים, היית גומר לראות עכשיו את העונה הרביעית, והעונה החמישית מתחילה עוד שלושה חודשים (ולא שנתיים...) בארה"ב, כך שהיית ממשיך לראות פרקים בקצב של אחד לשבוע. מה שכן, גם ההולו וגם הסיר הופיעו בעונה הרביעית. וכל פעם שאתה מדבר על העונה הזאת, אל תשכח לסמן "ספוליר" -
מכיוון שיש אנשים שלא רוצים לדעת כלום על העונה הזאת לפני שהם רואים אותה.

Woogyman

New member
אני אנצל את השירשור

בשביל לחלוק אתכם אנימציה חדשה שהכנתי לאתר. זה לא פשוט תפור עליה?! לא פלא שהיא מובילה בסקר "איזה אחות צריכה ללמוד להרביץ?".

Woogyman

New member
יש ספויילר בהודעה למעלה (וגם בזאת)

שכחתי לציין בהודעה למעלה שהאנימציה ספויילרית. סורי. ועוד אנימציה מאותה הסצינה -

Woogyman

New member
ואם באנימציות עסקנו (לא ספויילרי)

הנה אחת של האפקט של הFlame Out בעונה הראשונה. אתם חייבים להודות שהוא הרבה יותר טוב מזה של הרביעית.

Ophel McNeil

New member
3X03, כשהוא ניסה

לגנוב לבנות את הספר, לא? אגב, פייפר כן יודעת להרביץ, וטוב מאוד, וראינו את זה במספיק סצנות (3X11, 4X18, 4X20, ועוד, ועוד), פשוט יש לה כוח קטלני ולא הרבה סיבות לתת מכות.

Woogyman

New member
אגב

ראית את האפקט של האש מהעונה הראשונה? נכון הוא הרבה יותר טוב מזה של המקור? אני לא מבין למה לא השתמשו שוב באותו אפקט. האפקט של המקור נראה ממש ממש ממש נורא.

Woogyman

New member
ובקשר לפייפר ../images/Emo58.gif

ראינו ממש מכות עם סגנון והכל רק בפרק 18. כל שאר הפעמים שהיא הרביצה היו רק מתוך הגנה כשהיא הייתה חייבת וגם מכות מאולתרות, לא איזה אמנות לחימה.

Ophel McNeil

New member
קודם כל, ../images/Emo58.gif

האפקט של האש מהעונה הראשונה באמת יפיפה, וגם הרבה הרבה יותר אמין. הכוח של המקור "כתום" מדי וממוחשב מדי. (אבל שום דבר לא יפה כמו אפקטי אור.... *נמסה* וזה כולל אורבינג!). בקשר לפייפר - אין זה משנה כמה פעמים ראינו את זה, או למה היא עשתה את זה, העובדה היא שפייפר יכולה להילחם מצוין כשהיא רוצה. אפילו עם זה כולל אגרטלים מנופצים
.

Woogyman

New member
היא באמת לא ניצפה אגרטל מזמן ../images/Emo58.gif

זה ההוכחה שהדמות שלה התבגרה! סתם, אבל באמת, ראיתי את הסוף של העונה השלישית אל מול תחילת הרביעית ופייפר מתנהגת שם ממש שונה. חבל שהולי לא התחילה לבגר את הדמות שלה בהדרגה כבר מסוף העונה השלישית ולא להשתנות בפתאומיות (למרות שמי שגרמה לבגרות הזאת שלה פתאום היא כמובן הטראומה מהמוות הפתאומי של פרו).

Ophel McNeil

New member
וזה דווקא הגיוני,

המוות של פרו, שזורק את פייפר למציאות חדשה בה היא האחות הבוגרת והאחראית, ועכשיו צריכה גם לטפל בשתי אחיות קטנות, כשאחת כרוכה מסביב לשד והשניה לא מכירה את עולם הקסם - מבגר מאוד. זה מה שגרם לפייפר להתפתח ככה, ולהיות יותר רצינית ובוגרת בעונה הרביעית (מה שלא מוריד אפילו טיפה מהציניות והמתיקות שלה!
). לדעתי הולי הציגה את ההתבגרות הזאת באופן מצוין (מעט קשוחה בהתחלה, מתרככת אח"כ), ואתה יכול להגיד הכל - אבל לא שהולי היא לא השחקנית הכי טובה בסדרה.

Woogyman

New member
צודקת. ועוד שאלה תיאורתית..

לדעתכם (או יותר נכון "לדעתך", בהתחשב בעובדה שיש רק מעריצה מטורפת אחת שיש לה ביצפר מחר ועדיין ערה
), פייפר עדיין הייתה מקבלת את הפיצוצים אם פרו לא הייתה עוזבת?

Ophel McNeil

New member
אין לי מחר ביה"ס!

*רוקדת* אני חולה רשמית.... (לא שלפני זה אל הייתי, אבל עכשיו זה גם פיזית, לא רק נפשית). ולדעתי כן. עד לפרק האחרון לא היה בטוח עם פרו עוזבת (כנראה בגלל זה גם לא רינו במפורש את המוות שלה), ופייפר קיבלה את הפיצוצים כבר ב3X20. ולא רק זה, התסריטאים, כפי שציינת, לא מפחדים יותר לתת לבנות כוחות חזקים מאוד. (ספוילרים קטנטנים מכאן והאלה). הכוחות בעונה הראשונה היו די עלובים יחסית, הקפאה זמנית בלבד, טלקנזיס שבוקע מהעיניים, וחזיונות ללא שליטה. בעונה הרביעית לעומת זאת, המפיצים פשוט חוגגים - קריאה לחפצים, כמעט ללא הגבלה של מסה או מרחק. מערב חופשי ממקום למקום באופן קבוע לפחות לשלושה דמויות (קול, ליאו, ופייג´), וזמני לשתיים אחרות (פיבי, וככל הנראה עכשיו גם פייפר). כוח שמופצץ כל דבר ללא הגבלה, וכוח אש קטלני שאמנם בסוף נלקח מהדמות, אך הוא היה אצלה במשרך שלוש פרקים, כאשר בפרק האחרון הוענקו לדמות עוד כוחות מדהימים בחוזקם. שים לב שהאחיות כבר לא נלחמות על כוח או חוזק, כרגע המלחמה שלהם היא יותר נגד שדים חכמים ומתוחכמים, ואת זה אני אוהבת. וודאי שאני צודקת - אני תמיד צודקת
. (חחוץ מכשאני מדברת איתך על כוחות, ואז אני בטוח טועה
).

Woogyman

New member
גם אני לא בביצפר מחר

אני בחופשת מגן ללשון... בכל אופן, אני חושב שבסוף העונה המוות של פרו כבר היה בטוח. אני זוכר ששבוע לפני שפרק הסיום שודר, כבר אמרו לי ששאנן פוטרה, כך שזה בטח כבר היה בטוח עוד לפני זה. אני לא חושב שפייפר הייתה מקבלת את הפיצוצים. המפיקים אמנם לא פוחדים לתת כוחות חדשים, אבל בדרך כלל הכוחות מותאמים לאופי של הדמות. אם פייפר הייתה ממשיכה להיות האחות האמצעית הלחוצה, אני לא חושב שכוח כל כך חזק היה מתאים לה. ראיתם איך זה היה בסוף העונה השלישית, הלחץ והכוח הזה לא הלכו ביחד. המפיקים כנראה ידעו שהיא הולכת להשתנות, ותוסיפי על זה את העובדה שהכוח של האחות הבכורה תמיד הכי חזק, ובגלל זה נתנו לה את הכוח.

Ophel McNeil

New member
וזה פתאום העלה לי תאוריה....

האם האלדרז ידעו שפרו הולכת למות? בסך הכל, אנחנו יודעים שיש להם מושג מה הולך בעתיד (2X02, למשל) ואם המקור יודע את העתיד - למה שהם לא ידעו? ועוד, אם האחות הגדולה היא תמיד הכי חזקה, למה להעניק לפייפר כזה כוח חזק? ואם אתם שואלים - אז למה הם לא העניקו לפייפר את הכוח הזה רק אחרי מות פרו? מה זה משנה? אני אענה - כי הם ידעו שפייפר לא תצליח גם להתמודד עם המעמסה הנפשית של כוח חדש (שלקח לה יחסית די הרבה זמן להתרגל אליו), וגם עם מות אחותה. גם ככה הכוחות של פייפר היו די מעורערים בתחילת העונה הרביעית, כי הכוחות קשורים לרגשות, אז בנוסף לכל להעניק כזה כוח חדש? היא לא הייתה מצליחה להסתדר איתו. האלדרז פשוט העדדיפו לתת את הכוח עוד לפני שפרו מתה, בידיעה שפייפר שכבר תצליח להשתלט עליו, ותהיה האחות החזקה ביותר (וביי ביי לפרו!). מעט מופרך, אני יודעת - אבל למה לא?

Hogo Oneil

New member
תשובות נחמדות ומתוקות!

ניראה לי שהם כן ידעו! בוח שהם ידעו אבל אסור לשנות את העבר וכו´ להכול יש סיבה בלה בלה גורל משהו בלה בלה! והם נתנו לה אותו בגלל שהם ידעו שפרו ופיבי יעזור לה יחד להשתלט על הכוח! והסיפור שלך נישמע נחמד! מאוד נחמד קצת מופרך אבל נחמד! ואולי הגיוני?

Hogo Oneil

New member
גם לי אין מחר בי"ס ../images/Emo3.gif ולמה כי.....

אני פשוט לא הולך אני מרגיש מצוין ואין לי שום מבחן ולא ניראה לי שהמוות של פרו היה עד לפרק האחרון! זה היה בטוח לה שהיא תמות זה למה שהיר ראתה את המאלך הגורל וכו´ היא ידעה שהיא הולכת להתפטר! וזהו! ניראה לי

Cole cohen

New member
רק לי יש ביצפר...

ואני לא סובל שם דקת לימודים אחת!... אני אהיה כל היום בחזרות.

למעלה