היי אני חדשה!

Rocking Diva

New member
יש מספר אפשרויות למה שיקרה

אם אענה להם באינטליגנטיות, הם ימשיכו עם הגזענות כאילו כלום לא קרה אם אענה להם בפרימיטיביות כמוהם, הם יתחילו להתעצבן ולקלל וזה פשוט לא יוביל לשום מקום חוץ מהרבה קללות ואולי אפילו התערבות פיזית.. כך שאי אפשר לשנות דרך מחשבה של בנאדם. אם הוא גזען, אי אפשר לשנות אותו. גזען יהיה. והגזענות נגד רוסים בארץ רק גוברת.

Ivan Ivanov

New member
לכל בנאדם יש בורג רופף.

מצאי את הבורג הרופף של אחד כזה , הכי חזק , אחד שנראה הכי משפיע והתקפי אותו בצורה הכי פרימיטיבית . זה עובד.

B o o o o M

New member
אבל למה את כזאת כבדה...

קחי את זה יותר בקלות זה לא סוף העולם אם הם יקללו אותך מה איכפת לך מחבורת גזענים מפגרים? באמת...

Rocking Diva

New member
כנראה שלא הבנת אותי

אם זה היה, לפי תיאוריך, חבורת גזענים מפגרים,הייתי מבינה. אבל כשמדובר בכל האנשים שאני חייה איתם ובכל האנשים שנמצאים בחיי היומיום שלי, זה לא סתם "חבורת גזענים טיפשים". וגם לא כשהם מטרידים אותך, בכל הדרכים.

B o o o o M

New member
את מכלילה ...

אין סיכוי שבעולם שכולםםם כאלו חייבים להמצא כאלו שלא... ומקומך איתם, הרחק מהגזענות ..

Rocking Diva

New member
לא שאני מכלילה, את לא הבנת אותי

אני לא מדברת על כולםםםםם !! אני מדברת על אלה שאני אמורה לחיות איתם..אלה שאני הולכת לבצפר ורואה אותם בכיתה, בשכבה.. בשנה שעברה זה בכלל היה...שאי אפשר לתאר...ביסודי... כ-ל ה-ש-כ-ב-ה היתה גזענית...אפילו הרוסים לא סבלו רוסים...כמה שזה היה מטומטם וצבוע !! ואני מדברת לא על כ-ל האנשים, אלא על האנשים שאני נאלצת לחיות איתם על בסיסי יומיומי...הכיתה..החברים...הטלוויזיה...העיתונות..האינטרנט אפילו! אני עוברת בשכונה ורואה גזענות...לזה אני מתכוונת

B o o o o M

New member
את לא נשמעת מאוד רוסיה

מתבטאת יפה מאוד אולי זה עניין של מראה רוסי ?

B o o o o M

New member
הייתי רוצה לחזק את העניין של המיקום

ולהוסיף את העניין של הגיל... ילדים, אכזריים ביסודי, ואפילו בחטיבה... אבל כשלאט לאט מתבגרים וכבר מגיעים לתיכון אין את כל הקבוצות של מקובלים וכו'... כמובן שנטפלים פה ושם (ערסים אנד שיט) אבל בדרך כלל כל אחד והחברים שלו... את צריכה להיות חזקה ולא לפחד ולתת להם לרמוס את עצמך... אולי אפילו תמצאי לעצמך חברים רוסים ותהיו ביחד כי כקבוצה תהיו יותר חזקים... זה מה שאני עשיתי בכל אופן הלכתי לסביבה של רוסים עד שכל הבלאגאן נגמר,, ועכשיו אני בתיכון רגיל והכל ממש סבבה. לא עברתי התעללות כמוך ולכן לא אוכל כניראה להבין אבל תהיי חזקה ותיראי שיהיה יותר טוב עם הגיל ,... בהצלחה לך !

AeroSlash

New member
../images/Emo45.gif

אני זוכרת היו מלא ילדים ביסודי שהציקו לי מדי פעם בפעם [בפעם] ובסוף כולם החמיאו עד כמה אני אחלה בן אדם וכו', הזמינו אותי למסיבות שלהם והכל. כי השכל חודר למוח בשלב מסוים ומבינים שלא עדיף להיות מפגר. אני זוכרת את אלה שהיו נטפלים אליי בגלל שבכיתה ו' אחרי שהייתי רק שנה בארץ קיבלתי מאה בתנ"ך אחרי שהצברים המתנשאים ישבו על 40. אחרי שמגיעים לתיכון באמת הכל משתנה. כל הקבוצות ומלכי הכיתה [תתפלאו זה עדיין קיים, ילדה בת 10 סיפרה לי אתמול, הייתי בשוק
] והסנוביות וכו', כולם מתערבבים, מתבגרים טיפה מהיסודי ולאף אחד לא ממש אכפת [או לפחות לרוב]. מעניין אותם אח"כ משהו אחר, בעיקר דבר אחד
.

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

בתיכון ובצבא זה די נעלם. אמנם אני ממש קצת זמן במסגרת הצבאית, אבל פגשתי כבר לא מעט אנשים ובאמת שטרם נתקלתי בגילויי גזענות כלשהם. הדברים היחידים שאולי נשארים אלו חלק מהסטיגמות. רק שלשום איזה אחד מהמחלקה שלי פלט סטיגמה על הבנות הרוסיות, אבל הרגעתי אותו מהר מאד (והיו לי לא מעט תומכים שאין להם שום קשר לברה"מ לשעבר). כך שבאמת 'זה עובר עם הגיל'..

Janem

New member
לא בדיוק נכון...

בתיכון ובצבא זה לא נעלם, פשוט בגלגול הצבאי והתיכוני של זה, זה יותר בדיחות, ולא ירידות.

B o o o o M

New member
אבל הכל ברוח טובה

אין עניין גזעני זה בא יותר ממקום שצוחקים על כל דבר לא רק על רוסים גם על תמינים ומזרחים וכורדים ופרסים... זה בדיחות שלעולם לא יעלמו מהעולם אז עדיף כבר להשלים עם זה

the crazy angel

New member
מפחיד...

ברוכה הבאה!!! והלוואי שיהיה לך יותר קל בהמשך! לא כל הצברים שונאים רוסים, אני דוגמה לכך...מקווה שזה משפר את הרגשתך :) אני אישית, שונאת רק את מי ששונא...

למעלה