היי אני חדשה!

Rocking Diva

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

אבל את לא ממש צודקת...לפי נתונים עובדתיים... א. אני בחטיבה כבר ב. אני בחטיבה טובה מאוד, שהיא בכלל לא קשורה לביה"ס היסודי שלי ג. בביה"ס היסודי היו ה-ר-ב-ה רוסיים ובכלל בבאר שבע יש הרבה, אבל עדיין היתה גזענות גדולה... ד. בחטיבה יותר טוב לי עכשיו, אבל אני הרוסיה היחידה בכיתה וחוצמזה יש ממש קצת רוסיים בשכבה שלי... מספר מצומצם מאוד זה תלוי באנשים ובהשפעה של חיי היומיום על אותם האנשים...וגם באופיים של האנשים ובאיך שגידלו אותם.

wildgirl1

New member
יש מקומות שזה לא תקף

תכלס כן זה תלוי באנשים ואיזה חינוך הם קיבלו. ביסודי הייתי בשכונה לא טובה וסבלתי בערך כמוך, רק שאחרי כמה זמן הבנתי שאני חייבת ללמוד לעמוד על שלי אחרת יהיה לי רע. בחטיבה עברתי למרכז העיר והילדים שהלכו איתי לחטיבה היו ילדים יותר סובלניים וגם לא היה הצקות . בתיכון זה בכלל כבר לא ככה, חוץ מאולי כמה בנים שהיתה להם חברה רוסיה ולא הצליחו להתגבר על הפרידה ואומרים שהרוסיות זונות זה הרבה יותר טוב. אבל כן זה תלוי באנשים שאיתם את לומדת. ואממ תילמדי להפגין ביטחון ולהחזיר לאנשים, אני לא אומרת במכות אבל נגיד אומרים לך רוסיה מסריחה תחשבי מה לענות, אל תתחילי ישר להתבאס מזה כאילו זה סוף העולם. אגב נכון שהיחס לבנים רוסים משום מה שונה מאשר לבנות?! את זה משום מה לא הצלחתי בחיים להבין.

Rocking Diva

New member
תשובות והסברים

בניגוד לדברייך, אני דווקא בת מאוד אסרטיבית. אני דואגת להגיד בפרצוף שלא נעים לי, אני מצהירה כשצריך, אז אין לי בעיה עם להחזיר. הבעיה היא אצל אותם הפרימיבטיבים שקוראים לי רוסיה מסריחה וכדומה... הם עדיין פרימיטיביים. לא אכפת להם מה אני מגיבה. אני יכולה להגיב את התגובה שעושה לאנשים שהם יתחרטו על מה שהם אמרו, הפרימיטיבים לא ישמו ז*ן על מה שאמרתי וימשיכו עם הגזענות שלהם. גזענות אי אפשר לשנות. ובנוגע ליחס של בנים רוסיים ובנות... יש מיתוס שוביניסטי שבנים יותר "מדליקים", "חזקים" ו"עומדים על שלם" מבנות. בנות יותר "חלשות", "פגועות" ויותר משמשות כ"מתקן אימונים" או "סמרטוט". אכן, זה מיתוס, זה שוביניסטי וזה צבוע לחשוב ככה ולחיות עפ"י נקודת ההנחה הזאת. אבל ככה זה בעולמינו הקט (או שלומר ארצנו הקטנטונת?) ואת זה אי אפשר לשנות.

Rocking Diva

New member
ועוד דבר

ובנים רוסיים...הם בדיוק הטיפוס של "אתה צוחק עליהם,אבל עדיין הסחבק שלהם" אצל בנות אין כזה דבר...זאת עוד סיבה!

B o o o o M

New member
ההפך

ממה שאני ראיתי בחורים אוהבים רוסיות אבל שונאים רוסים

B o o o o M

New member
זה מאוד נורמלי

הם בחורים ... רובם רוצים רק לזיין...
ולא רק רוסיות

AeroSlash

New member
../images/Emo5.gif אל תכניסי אותי למחשבות של קיריל

לא יוצאים משם בשלום..

AeroSlash

New member
ובכלל.. מה שקיריל אוכל זה לא אוכל..

זה נסיון עלוב להדמות לאוכל... שוקולוד עם בשר וכאלה..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה הוא בהריון???????? שוקולד עם בשר חחחחח הא בעצם מי שבהריון לרוב אוכל מלפפון חמוץ עם שוקולד חחח

למעלה