היי אני חדשה!

אנטוליו

New member
בהנחה שכל מה שכתבת כאן הוא נכון,

אז אני רואה שהייתי בר מזל כשאני גדלתי ברוסיה, ועוד היו לי תלונות האנטישמיות שם. בגלל זה עזבתי ובאתי לארץ. עכשיו אני רואה שהמצב כאן מבחינת השנאה על רקע מוצא הוא הרבה יותר גרוע מאשר היה בזמני שם. ועוד אומרים שמדינת ישראל הוקמה על מנת להוות מקלט בטוח ליהודים. איזה יהודים? אני לא מכיר הרבה מקומות שמתייחסים ליוצאי רוסיה בגזענות כזאת כמו שמתייחסים כאן. אפילו לא בגרמניה. מהי המסקנה המתבקשת?

../images/Emo4.gif

אני מבינה שזה פוגע בך.ואני מכירה את ההרגשה.אני אספר לך איך זה היה אצלי:ביסודי היינו חצי כיתה רוסים
ןקראנו לעצמיינו "המאפיה הרוסית".דיי פחדו מאיתנו
. נבליג. אבל היו מלא כאלה שקיללו ולא רצו להיות איתנו (הרוסים), בהתחלה הייתי נפגעת כשהיו אומרים לי "רוסיההה" עכשיו אני מקבלת את זה כמחמאה הכי גדולה שאפשר לקבל! <<<< הרי כמה כסף הרוויחו על "בא בא לובה?" הא??? תראי את המספרים ! אני מבטיחה שיצאו לך העיניים. ואם כבר-בלי הרוסים חחחחחחח מה היה מישראל!?!?! מה!?!??!>>>> אז ביסודי איכשהו היה נורא מגניב בסופו של דבר, בחטיבה היה לי את הילד "אני לגמרי רוסי אבל בכלל לא הגעתי לארץ לפני 5 שנים ובכלל לא יודע רוסית כי בכלל לא למדתי שם בב"ס" אז בקיצור אחרי כמה ברורים עם הרכז שכבה גם זה הסתדר אבל אחרי היו עוד מליון. בשלב הזה נהיה לי מאוד מצחיק. מאוד. כי כאילו הם לא ישתנו? למה שאני לא יעשה לעצמי חיים קלים ואתחיל לצחוק על זה? מאז אני חיה האושר ואושר! וצוחקת על אלה שהם עד כדי כך תתי רמה שמקללים. כשיש הזדמנות אני תמיד אומרת שהרוסים שולטים!!! ומקימה סצנות כשצריך. עכשיו אני בתיכון. שמה *** על כולם. כה אני רוסיה, ואיך שאני נהנת מזה-אין לכם מושג.
, נסי להשלים עם זה כמו שאני השלמתי-הם לא ישתנו, גם את לא. רק תשני גישה והכל יהיה בסדר.

אני חושבת שרוב הרוסים עברו את זה בלאט

אם את כבר בחטיבה אז זה צריך לעבור לך השנה או שנה הבאה. אם הגיל זה עובר.

למעלה