היי אני חדשה...

star_female

New member
:X אני לא מומחית...

פשוט יש כמה דברים שאני יודעת בוודאות אז אין סיבה להתווכח עליהם >.> דווקא בנושא של רמות של דיג'יגדילה אני לא כזאת מתמצאת (מה לעשות, זה פחות מעניין אותי), אבל גם שם יש דברים בסיסיים שאני יודעת ובמיוחד כשהיה על זה שרשור לא מזמן, ועצבן אותי שהוא המשיך להתווכח... אני לא אוהבת להתווכח אבל לפעמים אין מה לעשות >.> (למשל כשאנשים רואים שהם טועים ועדיין מנסים להראות שהם צודקים).

star_female

New member
אני לא יודעת הכי הרבה

פשוט יש כמה דברים שאני יודעת טוב. והפרטים הטכניים של דיג'ימון (שמות של דיג'ימונים, מה מתפתח למה, איפה כל דיג'ימון הופיע, הסדר והשמות של הרמות...) זה לא אחד מהדברים האלה...

star_female

New member
עלילה, דמויות, עבר של דמויות,

הסרטים, חלק מהשינויים בין היפנית לאנגלית/עברית, ציטוטים טובים, מה קרה מתי (מה שקשור לעלילה...)... יותר מעניינות אותי הדמויות והיחסים ביניהן מאשר הדיג'ימונים (חוץ מכמה מסויימים, שבד"כ גם קשורים לדמויות שאני אוהבת
)

JeTfIrE

New member
נחמד נחמד

גם בני אדם עושים טעויות בחיים... ולא חשוב מטעויות לומדים... עכשיו אני לא הייתי קורא לעצמי מתחכם אני לקחתי את מה שאמרתי מאתר שמבין בדיג'ימון...(שלא תבינו לא נכון) לעומת זאת שהתווכחה איתי(שכרגע היא מתגאה בעצמה והיא ברקיע השביעי) והביאה לי 3 לא אחד לא שניים אלא 3!!!!אתרים!

Digi Lista

New member
שרשור מפלצתי...

זה שרשור הצטרפות הכי הזוי ועמוס בפרטים שראיתי כאן אי פעם...תמשיכו...

קורורו

New member
XD...

כבר כמה זמן שאני חושבת לכתוב תגובה על זה שזה השרשור הצטרפות הכי מוזר ומפותח שראיתי
.

star_female

New member
XD שכחתי בכלל שזה שרשור הצטרפות

ואני לא בטוחה אם אמרתי את זה או לא, אז בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום ^^;;

קורורו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה