היי אני חדשה...

Ryuichis Girl

New member
../images/Emo107.gif סליחה על מועד התגובה.....

פשוט ראיתי טלויזיה אז בכל אופן תודה אבל אמרת לי כזכור לי ברוכה הבאה^^ אבל כל ברכה היא ברכה ולא קללה^^

Ryuichis Girl

New member
יש לי שאלה....

ואני יודעת מה השעה אבל מקסימום תענו בבוקר מישו מכיר אתר עם המון תמונות של קן מאט טאקויה או\ו קויצ'י? עם תעזרו אני אשמח נורא כי אין לי כימעת תמונות

Ryuichis Girl

New member
עם לפרש...

מהאנגלית הרי זה kouichi ולא kouaichi אז בפרוש מאנגלית כמו שכתבתי נכון קויצ'י

Ryuichis Girl

New member
טוב אני מעדיפה...

ליכתוב תשם שלו ככה זה נירא לי יותר נורמלי וחוץ מזה העיקר שיודעים במי מדובר

Ryuichis Girl

New member
אני לא יודעת...

מי הבאקה שהמציא להוסיף את זה אבל אני לא מוסיפה את זה

Wolf GiRL™

New member
אף אחד לא המציא את זה....

זה תרגום נכון של שם שיהיה אפשר לקרוא אותו בלי ניקוד. אני יוכלה לבטא את "קויצ'י" ככה קוי-צ'י וזה לא נכון, ה-א' שם למטרה של קריאה נכונה.

Ryuichis Girl

New member
טוב לי נכון לקרוא....

רק עם י' עם למישו קשה להבין שיעזר בא' שלמה היא אני לא יודעת עם זה כמו א לעזר או משו אני קוראת נכון יותר בלי הא וככה אני ואתם לא יכולים לתקן אותי על שיטה יותר קלה בישבילי לקרוא

טיקיי

New member
אולי את לא קוראת את זה נכון...

הכוונה שלה היא שקוראים את ה"אי" כמו שקוראים אותה במילים "איתי", "ראיתי", "איבדתי", דברים כאלה...

Ryuichis Girl

New member
מה זה קשור......

אני מדברת מפרוש מאנגלית לא עיברית מה אתה מכניס את זה זה לא קשור למילים בעיברית ביכלל זה קשור לפרוש נכון מאנגלית ואין לי כוח יותר הלכתי לשון ביי

טיקיי

New member
התכוונתי לאיך שקוראים את הפרוש שלה.

אולי קראת את הפרוש שלה בצורה לא נכונה. לילה טוב.

Ryuichis Girl

New member
שיהיה ...

אני המשיך לומר את זה כמו שאני חושבת נכון ואף אחד לא ישנה את זה
תודה גם לך

טיקיי

New member
בעיקרון גם הפרוש שלך בסדר.

כי זו לא מילה בעברית, המקור של השם לא עברי, ככה שאפשר לפרש איך שרוצים, זה יהיה נכון. כמו שאפשר במקום "מאט" לכתוב "מת" וזה עדיין יהיה נכון (לפחות לפי מה שהמורה שלי ללשון אמרה). בתגובה הקודמת רציתי להסביר לך איך לקרוא מה שהיא התכוונה אליו, כדי שתביני אותה, כי זה נשמע שלא קראת נכון.

Ryuichis Girl

New member
אז אומרים לא נכון כי...

אני תמיד פירשתי מהאנגלית כמו שמגראוי קוראים לשויצ'י פה שואיצ'י זה לא נכון עצלי כי אני מפרשת ככה כניראה שפו זה לא ככה כלומר טעות בישבילי אז דיי אני כותבת ככה בפרוש שלי ועם ככה אז אני אכתוב אותו תמיד רק באנגלית עם יש עם הפרוש שלי בעיות

למעלה