היי אני חדשה...

Ryuichis Girl

New member
היי אני חדשה...

אני מתה על דיגימון ראיתי את כל העונות חוץ מעונה 3 ואני עכשיו מורידה את כל הסרטים(יש 9 סרטים לדיגימון )אז נעים להכיר ואני שמחה שמצאתי פורום של דיגימון בעיברית ולא אנגלית כמו שתמיד^^ אני הכי אוהבת את קן ומאט(עונה שניה) וטאקויה(עונה רביעית)

moon flower

New member
../images/Emo29.gif וואלקום ^^

נחמט לקבל חברה חדשה לפורום ^^ טיהי התאקלמות נאה לך 3= נ.ב- קיפ שיינינג ^^ (=>התחלתי סבב 3 של צפייה באובות של גראווי)

Ryuichis Girl

New member
חחחח אני לא רוצה להשוויץ אבל....

אני כבר ראיתי 6סיבובים עם שני הOVA למעשה אני מגוונת אני רואה גם דיגימון גראוי פרוטס באסקט די.אן.אנג'ל המון ואלה אחלה אנימות ממליצה בחום! נ.ב תודה על הברכות ברוכה הבאה אני כבר רואה שהאנשים פה אחלה^^

Ryuichis Girl

New member
אהההה G.P ....

חחחחחחחח לא הבנתי לא חשבתי שהיתכוונת לתמונה שלי אז לא הבנתי חחחחחחחחחחחחח ^_^

Ryuichis Girl

New member
רייסטלין מאגר אמ...

אני לא הבנתי תכינוי אז אני שואלת את\ה בן או בת? כי אני לא הבנתי תכינוי ^^

Ryuichis Girl

New member
אה אוקיי תודה כי....

אני ככה היתי מיתבלבלת ולא רוצה להעליב אותך^^

Ryuichis Girl

New member
חחחח לא 9...

בדקתי באתר המידע של כל האנימות שיש האתר הזה אף פעם לא טועה כי חוץ מלעונה אחת עשו לכל עונה שני סרטים ורק לעונה אחת סרט 1

אולי התשיעי בתכנון.

אבל לפני כמה זמן, יובל הראה כאן תמונות מהשמיני, וגם לא כל-כך בטוח שזה סרט. אז...

Ryuichis Girl

New member
רוצים אני אתן לכם....

את האתר בו ראיתי את זה ואתם תיראו שכתוב לכימעת כל עונה שני סרטים

Ryuichis Girl

New member
טוב אממ ....

אבל לא עכשיו כי נורא קשה למצוא אותו אני אחפש עכשיו עם אמצא אתן^^

Ryuichis Girl

New member
אני עכשיו....

שומעת את שיר הפתיחה של העונה הרביעית ביפנית ואני לא מצליחה להפסיק נימכרתי זה מה זה יפה^.^

CibiHeart92

New member
איך קוראים לו?

אני רוצה להוריד...אגב היי!!!! אני רואה שאת לא מודעת לשמות האמיתיים, הו וול...גם אני לא הייתי את רואה גם DNA וגראווי? יאי ^^ כמוני! נכון שדארק בישי? אה לא חשוב התאקלמות נאה לך אגב אני בת וקוראים לי נאקו, לידע כללי

Ryuichis Girl

New member
אני לא ממש יודעת איך...

קוראים לו אני אבדוק בישבילך נאקו^^ וזה לא DNA זה D.N.ANGEL כי יש גם אנימה DNA ונעים להכיר אותך למרות שהכרתי אותך בקומונה שלי כבר^^ ואני רואה שבחתימה שלך יש את השם קיו ואני כבר ראיתי את כל הפרקים של פרוטס אני מתה על קיו כזה כמו שאמרת בישי^^ טוב לפעמים אז כמו שאמרתי נעים להכיר אותך^^ ואת כבר נישמעת לי מאמי של ילדה אז התמונה הזאת מוקדשת לך במיוחד^^ (מקווה שאין לך תתמונה ועכשיו יש לך עם יש לך תגידי אשלח אחרת)

למעלה