היי אני חדשה...

Ryuichis Girl

New member
אין לי כוח להיכנס לזה אבל...

בנוגע לאדבנס 1 ו2 וטמארס זה לא נכון אבל אני לא אכנס לזה כי ממש אין לי כוח

star_female

New member
o_O היא כתבה נכון

אולי חוץ מה-', אבל אני לא אהיה קטנונית... >.>; העונה הראשונה זה דיג'ימון אדוונצ'רס, השנייה זה דיג'ימון אדוונצ'רס 02, השלישית זה דיג'ימון טיימרס והרביעית זה דיג'ימון פרונטיר. את רוצה אולי לראות גם איך זה נראה ביפנית? >.> (כתבתי את זה דווקא לא מזמן...)

Ryuichis Girl

New member
אז איך....

זה שלעונה 2 אין סרט ולאדבנס 2 יש עם זה אותה עונה אז צריך להיות לשנייהן כי הן אותה עונה לא ככה?

star_female

New member
לעונה השנייה יש שני סרטים

Digimon Hurricane Showdown! The Golden Digimentals (או משהו כזה, שם ארוך מעצבן) ו-Diaboromon Strikes Back. אלו הסרטים השלישי והרביעי של דיג'ימון. השלישי מתרחש במקביל לעונה השנייה והרביעי מתרחש אחריה. אני חושבת שכדאי שתקשיבי למה שאנשים (שראו את הסרטים והעונות) אומרים לך ולא להסתמך על איזה אתר שאת אפילו לא זוכרת את הכתובת שלו.

Goggle Girl

New member
-_- תסלחי לי אם אני אגיד שנשמעת כמו

נאד נפוח כרגע "אני ראיתי אז כל העולם ראה *מצחקקת כמו פרחה ומסבכת את המסטיק בשיער*" שלום, אני עדי. עדי הזועמת -.-

star_female

New member
אז תכתבי | ספוילר | (בלי הרווחים)

וזה יעשה את הסימן... ובכל מקרה, זה לא חשוב כל כך איך את מסמנת את זה (האייקון פשוט יותר נוח), העיקר שתסמני. >.<

Goggle Girl

New member
אז זהו שאסור -.-

נגיד לא היית רואה את כל גראוויטיישן והייתי אומרת לך
לגראווי שאנסו את שואיצ'י היית כועסת, נכון? -.- *רק בפרק 46 כי אין לי פוקס קידס*

Ryuichis Girl

New member
אני ראיתי אלף פעם את כל...

גראוי ובאמת אונסים אותו ואת לא יודעת איך כעסתי וואי אני כימעת דפקתי עגרוף למסך שישבור בזכוכית אבל איך שהו נירגעתי כי ראיתי מה קרה אז קודם מאשר זה שאונסים אותו אז זה לא חדש לי ואני (לצערי)זוכרת מי עשה את זה

Ryuichis Girl

New member
חחחח המון...

די.אן.אנג'ל צ'וביטס נארוטו דיגימון גראוי(בפעם הלא יודעת כמה) פרוטס באסקט אני כבר לא זוכרת המון אנימות

Ryuichis Girl

New member
אממ לא ...

רק גראוי פרוטס וצ'וביטס ראיתי עד הסוף אה ושאמן קינג גם עד הסוף כלומר את הגירסה היפנית השלמה לא החצי הדפוק של הגירסה האנגלית

Ryuichis Girl

New member
אבל באמת היתעצבנתי....

שגם עושים אותו דבר ליוקי בילדות זה ביכלל צרחתי בכל השכונה מרוב כעס ובעתטי במחשב גררררררר סנסאי חרא עם יוקי לא היה הורג אותו אני היתי איך שהו הורגת 10 דולר?! מישו שהיה כמו אח הוא היה צריך לומר ליוקי שהוא שונא אותו וזה כמו שיוקי אמר
"עם שנאתה אותי עד כדי כך היתה צריך לומר לי זאת סנסאי."(מפרק 13 האחרון)

Goggle Girl

New member
ספויילרים לגראווי בהודעות שלה! ><

את משחקת אותה טיפשה להכעיס אותי, או שזה כישרון טיבעי? ^_^

star_female

New member
אם את כבר מסמנת, לפחות תעשי את זה

במקום המתאים. יכולים להיות בפורום אנשים שלא ראו גראווי ומתכננים לראות את זה, ואני בטוחה שהם לא היו רוצים לדעת את כל מה שכתבת.

למעלה