היי אני חדשה...

Ryuichis Girl

New member
אממ אני רק.....

אמרתי ספוילר קצר אני גם יכולה לעשות ספוילר אחד ענק של כל הסדרה אני מכירה אותה כמו שאני מכירה את סיגנון הציור אנימה שלי(מה קשור אני לא יודעת)

star_female

New member
לא ביקשתי ממך לכתוב ספוילרים,

ביקשתי לסמן אותם >.< דרך אגב, אולי כתבת ופספסתי, אבל איזה עונות של דיג'ימון בדיוק ראית? (אני אשמח אם תכתבי גם מה מסופר בהן ומי הדמויות הראשיות...)

Ryuichis Girl

New member
אממ...

1.נימעס לי רבים איתי כי אני מדברת על אנימה שאני מכירה מצויין אבל שהיא לא במקום אני לא מדברת יותר על גראוי 2.ראיתי את כל העונות חוץ מהעונה ה3 דווקא חבל אני יודעת שזאת אחלה עונה

קורורו

New member
היא רבה איתך כי כתבת ספויילרים

ולא הזהרת... זה פחות או יותר הנושא של השירשור... לסמן ספויילרים.

star_female

New member
לא רק גראווי, כל סדרה שאת כותבת

עליה >.< זה כולל גם דיג'ימון. (ז"א, ההמשך/סוף של העונה השנייה והסופים של טיימרס ופרונטיר).

קורורו

New member
או! זו דוגמה מצוינת! ../images/Emo13.gif

את יכולה לדבר על גראווי (אין לי מושג איזו אנימה זו... -_-) אבל זו אנימה שלא משודרת בישראל, כך שהרבה לא ראו אותה. אז כל מה שקשור אליה, התפתחות של דמויות, סיפורים... זה בגדר ספויילרים לאנשים שלא ראו את הסדרה/לא ראו את הפרקים שאת מדברת עליהם. אז כל פעם שאת אומרת משהו כזה - תסמני קודם את הסימן הזה
. וכמו שגוגל אמרה: לא רבים איתך
. רק שתדעי, אחרת זה באמת יכול להתפתח לריב

star_female

New member
אני אמרתי את זה :X

בכל מקרה, גראווי (Gravitation) זאת סדרת שונן-איי של 13 פרקים ובערך כל הפנגירלס/פנסלאטס ראו אותה, הרבה מהן בתור האנימה הראשונה שלהן.

Goggle Girl

New member
סיילור מון היא מ1991

והיא אחת האנימות הכי פופולריות בעולם, זה לא קשור בשיט לכלום

star_female

New member
אנחנו לא רבים איתך כי את מדברת

על אנימה. באופן אישי, אני לא רבה איתך (יש הבדל בין ריב לויכוח/דיון >.>). ואני גם אוהבת גראווי. זה לא קשור לסדרה, זה קשור לזה שאת מתעקשת מאיזושהי סיבה לכתוב ספוילרים בלי לסמן אותם, אז אנחנו מבקשים ממך לסמן ספוילרים. ובקשר ל-2, את יכולה לפרט יותר? כמו כמה עונות ראית ומה היה מסופר בכל עונה (או לפחות השמות של הדמויות הראשיות...)? כדי להיות בטוחה שאני מבינה מה ראית בדיוק? (כי מה שכתבת על העונה השנייה בלבל אותי...)

Ryuichis Girl

New member
../images/Emo58.gif אנסה למרות שלא הבנתי ...

ממש למה היתכוונת אבל אכתוב את זה כמו שהבנתי את העונה הראשונה ראיתי איזה שלוש פעמים ששם הכל התחיל שבמחנה קיץ טאי מימי סורה איזי ג'או מאט טי.קיי עברו לעולם הדיגיטלי ופגשו את הדיגימונים בפעם הראשונה משם כמובן אני הכי אוהבת את מאט את העונה השניה אני גם ראיתי אבל רק פעם אחת שזה שכבר ניכנסים יולי קוגי ודיויס לתמונה ועושים כדומה לדיגיגורלים הראשונים אולי אני לא מספרת הרבה זה כי אני מתה מעיפות את העונה השלישית ראיתי רק איזה שלוש פרקים את העונה הרביעית ראיתי חצי ממנה ואת ההתחלה רק פרק 1 זה שכבר הסיפור שונה בהרבה מהקודמים כי פה כבר הדיגיגורלים הופכים לדיגימון והם תקועים בעולם הדיגיטלי ונילחמים וכמובן עומדים מול אוף שחכתי את שמו אני קוראת לו אנג'ל קיד חחחחחח טוב אין לי כוח יותר לספרX.X

Snake Bandage

New member
אנחנו יודעים מה הסיפור של כל עונה.

את לא צריכה לספר לנו את זה עוד פעם. ;;<< ה'אנג'ל קיד' שאת מדברת עליו הוא לוצ'מון.

star_female

New member
אני ביקשתי ממנה לספר... ^^;

לא הייתי בטוחה מה בדיוק היא ראתה >.>;

Ryuichis Girl

New member
כן אבל אני אוהבת ליקרוא לו ככה כי..

בהתחלה ראיתי תמונה שלו לפני שראיתי את העונה 4 ואז הוא נירא באמת "מלאך" והוא דומה לילד אבל לא חשבתי שהוא כזה annoying וירוס אבל ביגלל שהוא ניראה ככה אני עדיין קוראת לו ככה סתם בשביל הצחוק^^

Snake Bandage

New member
אבל לוצ'מון לא וירוס ../images/Emo12.gif

סתם מעוות. מי אמר בכלל שחיסון לא יכול להיות מעוות?

WoLfN

New member
בדיוק.

וטוגמון [הקקטוס] היא בכלל וירוס, והיא טובה.

למעלה