היי, אני חדשה

איך אני חולה על השיר הזה

מי אלה פינטרול ומה זה מאטל עממי? ואני אוהבת גם כל מיני מטאל חוץ מפאוור, בוודאי- אני אוהבת את אין פליימס, קצת צ'ילדרן אוף בודום, רמסטיין, סימפוני אקס (לא יודעת איך להגדיר אותם), ומזמן כשרק נחשפתי לעולם המטאל אהבתי כל מיני בקטנה כאלה לינקין פארק ולימפ ביזקיט (הזוועה), ושטויות של נו מטאל- סליפנוט וסיסטם אוף א דאון(ומי ששמע את השיר אריאלס שלהם יערער בוודאי על ההגדרה שלהם כנו מטאל..! שיר גאוני חובה לשמוע!!!, בכלל לסיסטם יש אלבום חביב מאוד שלדעתי הכי חמוד שלהם - מף אני אזכר איך קוראים לו ..טוקסיסיטי.אלבום טוב.) אווו, ומדברים על שירים טובים של בליינד- אין על ברייט אייס. זה היה השיר הראשון של בליינד שהייתי חולה עליו. הוא גאוני

מטאל עממי - פולק מטאל

מטאל עצבני הדבנג מטורף פוגואים, בלאגנים, וכל זה מלווה בנגינת אקורדיון מרגיע. או חמת חלילים או כל כלי פולק אחר. למשל, פולק ישראלי - אורפנד לנד :) פולק זה טוב *שבי*

אה כן, אוריינטלי

אבל תגידי מה שתגידי, פולק דזה מוזיקה עממית, אוריינטלי זה המוזיקה העממית של כל המזרח ומדינות ערב. לכן ניתן לכנות אותם פולק. (לדעתי, כמובן)

Musta Susi

New member
נכון שזה שולט?../images/Emo3.gif

Finntrollו Moonsorrow הם הכי אקורדיוניסטים. Ensiferum כבר פחות...

Musta Susi

New member
../images/Emo46.gif

איך את מעיזה להגיד C.O.B וRammstein באותו משפט?!?!?!? בושה
|מתרכך| כל הדיסקים של B.G טובים חוץ מהשניים הראשונים אבל לחמישה האחרים אני פשוט ס-ו-ג-ד! (וגם לעוד כמה שירי בונוס -Non Album Tracks- וקאברים...) גם אני שמעתי לינקין פאק ולימפ איכסית. ושמעתי את כל 3 האלבומים הראשונים (ונראה לי שאני עדיין זוכר די טוב
) של S.O.A.D. הם משעשעים כל כך
Steal This Album דוקא הכי אהבתי... ועכשו לעניינים רציניים יותר:
גם את הכי אהבת את Bright Eyes? אני חייב לשתות איתך משהו!
ומתי כבר יצא הדיסק הבא? אני כבר נשבר ממתח.

למעלה