היי, אני חדשה

היי, אני חדשה ../images/Emo163.gif

שלום, קוראים לי חגית(ה), אני בת 14 וחצי ואני חולה על פאוור מטאל~!~! אני אוהבת כמובן גם סוגים נבחרים אחרים של מטאל אבל בעיקר פאוור. כי פאוור שולט. מן הלהקות האהובות עליי: בליינד גרדיין (כמובן..), סונטה ארקטיקה, אדגאיי, אוורגריי, דרים ת'יאטר, האמרפול, אקספט, אייסד אירת', מאסטרפלן, נייטויש, אפטר פוראבר, סקורפיונס, הלוווין, גאנס אנד רוזס, מטאליקה ועוד הרבה מאוד בליינד גרדיין. כי בליינד גרדיין שולטים. :) זהו, נראה לי. אה, ושמתי לב שהיה שרשור קודם על שיר הפאוור הראשון שלכם, אז קודם כל שמחתי לראות שאת רוב השירים שהזכרתם הכרתי (ואני אוהבת אותם מאוד!!), ושיר הפאוור הראשון שלי היה templers of steel ששל האמרפול. חגיתה

פשש אחלה טעם במוזיקה יש לך, ואחלה נ

יקניים יש לך, רואים שאת מעריצת בליינד גארדיאן, בליינד גארדיאן זה טוב וול ברוך הבא! יש לך ICQ\מסנג'ר ליצור איתך קשר?

McBlack

New member
"חולה על פאוור מטאל~!~!" חחחחחחחחחח

קרייסט. תהיי ברוכה. אני מאיה.

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

למה אני לא הייתי ככה בגיל 14??

newKiticat

New member
יכול להיות יותר גרוע

את יכולה להיות בצד השני של אסכולת הרוק בגיל הנוכחי שלך...
(ויש כאלה... יותר מידי כאלה...)

scudnick

New member
היית פופיסטית בגיל 14?

הא! אני ודניאל כבר מטאליסטים קשוחים מגיל 14!
[כן, אני מטאליסט קשוח לגמרי
אני ושירי האהבה סונטה ארקטיקה קשוחים
]

TarwenR

New member
לא הייתי פופיסטית

רוק קל ופאנק וכלאה (זה לא רע, אבל זה לא פאוור)

ברוך הבא חגיתה (שוב... ../images/Emo8.gif)

תהני... ובליינד גארדיאן רוקס! דרך אגב.. שמי חני..=]

נחמד מצידכם, רק

מי אלה ארוון ולמה זאת הפעם הראשונה שאני שומעת עליהם?? (יש קשר לארוון משר הטבעות??) אה, ויש לי גם אייסי וגם מסנג'ר אבל אני אף פעם לא טורחת חהתחבר למסנג'ר. אייסי: 175660199

להקת פאוור מטאל

שנדיר נורא נורא אוהבת וכולנו נורא נורא אוהבים את נדיר וכולנו חושקים בה ורבים עליה. אז כולם פה ממליצים על ארוון, למרות שחלק מהאנשים אפילו לא שמעו שירים שלהם. ד"א, תשמעי גם falconer :) למרות שצריך לדעת מה לשמוע, כי רק 2 האלבומים הראשונים שלהם טובים

McBlack

New member
סוטה!!!!! אתה עושה סמיילים?!?!../images/Emo2.gif

בלעדיי?! נו, כתבתי לך שם במפורש איך עושים אותו. עם רווחים וכו'
: - ]

למעלה