אני לא יודע
T TarwenR New member 13/7/05 #14 הם הלהקה הכי טובה שאני נתקלתי בה והם באמת קרויים על ארוון משר הטבעות זה הקשר היחידי
S scudnick New member 13/7/05 #20 אה, כן?../images/Emo12.gif אני שאלתי אותך ואת אמרת לי שאין קשר! שיקרת לי דרך אגב, מי מי הראשון שהשמעת לו ארוון פה בפורום?
אה, כן?../images/Emo12.gif אני שאלתי אותך ואת אמרת לי שאין קשר! שיקרת לי דרך אגב, מי מי הראשון שהשמעת לו ארוון פה בפורום?
T TarwenR New member 14/7/05 #49 :O באמת?? אז יש שתי אפשרויות לזה - או שעוד לא גיליתי או שבאותו זמן חשבתי הרבה על פינלנד או משהו וזה הסיח את דעתי
:O באמת?? אז יש שתי אפשרויות לזה - או שעוד לא גיליתי או שבאותו זמן חשבתי הרבה על פינלנד או משהו וזה הסיח את דעתי
K Kfiriboy New member 13/7/05 #19 היי חגית כאן זה פורום פאוור מטאל ברוכה הבאה אני כפיר אבל את יכולה לקרוא לי החילוני
D DanieLushka New member 13/7/05 #25 שלום, וברוכה הבאה!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני דניאל, נעים מאוד אחלה טעם יש לך.. אבל משום מה אני לא ראיתי שם מיידן.. איפה מיידן?! |עצוב| בורה!
שלום, וברוכה הבאה!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני דניאל, נעים מאוד אחלה טעם יש לך.. אבל משום מה אני לא ראיתי שם מיידן.. איפה מיידן?! |עצוב| בורה!
D DanieLushka New member 13/7/05 #26 תיקון.. ../images/Emo7.gif* ../images/Emo122.gif זה תמיד קורה לי
A Another Holy War New member 13/7/05 #27 חחח ,תודה, ואתה צודק- אני אוהבת גם את מיידן, פשוט שוכחת לציין אותם. אבל לא הכל אצלם אני אוהבת, חלק- two minutes to midnight' die with your boots on,ו..זהו? לא, יש עוד אני פשוט לא זוכרת יותר מדי. בטוח שיש עוד. איירון מיידן הם בסדר גמור )
חחח ,תודה, ואתה צודק- אני אוהבת גם את מיידן, פשוט שוכחת לציין אותם. אבל לא הכל אצלם אני אוהבת, חלק- two minutes to midnight' die with your boots on,ו..זהו? לא, יש עוד אני פשוט לא זוכרת יותר מדי. בטוח שיש עוד. איירון מיידן הם בסדר גמור )
D DanieLushka New member 13/7/05 #28 אני בת.. ו 2 minutes to midnight זה שיר מעצבן die with your boots on טוב אבל יש הרבה יותר טובים\: את פשוט צריכה להכיר יותר..
אני בת.. ו 2 minutes to midnight זה שיר מעצבן die with your boots on טוב אבל יש הרבה יותר טובים\: את פשוט צריכה להכיר יותר..
M Musta Susi New member 14/7/05 #31 ../images/Emo79.gifImaginations From the Other Side זה שיר אחד לפני אחרון באלבום (מס'8)... ברוכה הבאה גם אני מעריץ B.G. תעשי לי ילד פרחוני סתם יש לך טעם את יכולה לשמוע גם מטאל עממי (כגון Finntroll )כי אני רואה שהזכרת כאן לא רק Power...
../images/Emo79.gifImaginations From the Other Side זה שיר אחד לפני אחרון באלבום (מס'8)... ברוכה הבאה גם אני מעריץ B.G. תעשי לי ילד פרחוני סתם יש לך טעם את יכולה לשמוע גם מטאל עממי (כגון Finntroll )כי אני רואה שהזכרת כאן לא רק Power...