היי אני חדשה פה!

שכחתי את הפלטה (PALETA למקרה שתהית)

דרך אגב, רציתי להזכיר שאני במו ידיי הקטנתי את הפלטה וסידרתי אותה ככה. תודה.

Super girl maia

New member
לענתית-

סורי לאכזב אותך...אבל הצללית הורודה זה כדי שיראה יותר שאנטי, כי הכוונה שלו היתה מכנסיים מתרחבים, פיס, ורק השער שחור, אבל היא עשתה צלליות מתחת לעיניים כך שזה נראה כמו שקיות...

פירסט אוף אול תלמדי לשרשר.

כל דבר למקום הנכון. מצטערת, אני מחשיבה את עצמי שאנטי, ולא רק שאני לא הולכת עם צללית וורודה, אין לי בכלל, ואני לא רוצה שתהיה לי צללית ורודה...
צלליות ורודות זה או לפרחות, או לברביות. טודולי לא שאנטי.

NasTy GirL

New member
מעניין דווקא...../images/Emo108.gif

כנראה שהפרחות אצלכן נחשבות פרחות אם הן לובשות חולצות סטרפלס ושמות צללית וורודה... מוזרים...

תוסיפי לזה...

קוקו מתוח, כזה שתוקעים שני סנטימיטר מהמצח, עם יותר ג´ל משיער,ושוונץ אחד בצורת מקל מללאאאאאאאאא ג´ל, תוסיפי גם ג´ינס שקטן עליהן ב262949 מידות, וחושף להן חצי תחת, ונעלים עם עקב כזה: _ | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | _
אה, כן...שכחתי את המסטיק והפלאפון עם כל הבובות והמדבקות והמנורות האפשריים...

suffer

New member
למה נעליים?

כפכפים עם פלטפורמת ענק שנגררת על הריצפה

The Sandman

New member
עשינו דיל

בסדר בשיער אני יטפל כי קיבלתי פה איפשהו פלטה בשביל שיער עכשיו בקשר לחזה שמצל על הגוף עשיתי צל לא
הינה יש צל (טוב אז את זה לא הבנתי) ולצבעים שלו... אולי את יכולה לההיא לי פלטת צבעים של אפור? ובקשר ומתעקמים את יכולה להבראות דוגמא מאיזה דולי שיש לך? לא על שלי כי אני רוצה
תודה מראש

Super girl maia

New member
???

ענתית...? לא הבנתי? הדולי שתיקנתי לא מתאימה לשרשור? או-קי... וגם אני שונאת ורוד, וא-י-ן לי צללית ורודה, אבל איכשהו זה עשה את הדולי יותר צבעונית... אם כחול היה יותר מתאים ההיתי עושה כחול...אבל כחול רק עושה אותה יותר אפרורית... (ככה כותבים את זה?)...

מאיה, את רואה את הנקודות הכחולות??

הנקודות בכל שרשור?... את שמה לב שהן באלכסון?? תנסי לברר למה...

אין לי פלטה של אפור....

למתעקמים-זה לא עניין של דוגמא, זה כמה קווים עקומים, ורק שתדע-יש הבדל בין הצללה, לצל.

Super girl maia

New member
מה קרה?

למה זה לא שרשר לי לאותה הודעה? לא´משנה... איך קוראים לך? כדי שאני ידע מה לשים בחתימה...

למעלה