היי אני חדשה פה!

BIG wannabe

New member
איש החול ../images/Emo13.gif

אני מנסה לעשות לך עכשיו שיער ולעשות את הבגדים שעשית שחורים במקום אפורים. מאיה- השיער שעשית ממש טוב, אבל הוא חום ולא שחור.

Super girl maia

New member
בכוונה...

למה כי אם אני יעשה שחור (ולא רק שאין לי פלטה לזה) אז זה יהיה בלי הצללה, רק שחור וזהו... בקיצר- מכוער... ותודה!

היי את יכולה לעשות לי טובה???

את יכולה לשלוח לי את כל הפלטות ואת כל הגופים?

Tinke®Bell

New member
שיפרתי כמה דברים..../images/Emo181.gif

עשיתי הצללה נכונה לחולצה. יישרתי את הקו של הציצים. העברתי את הסמל של ה"פיס" לחזה,כי שם בדרך כלל נמצאות התמונות בחולצות ריאליסטיות. הרחבתי את הקצה של שרוול החולצה (בצד ימין) בגלל שאם החולצה צמודה על הדולי זה נראה כמו בגד גוף. עיגלתי את הקצה של החולצה,כי חולצה לא ישרה אף פעם,אלא מתעגלת כלפי מטה. עשיתי לך מכנסיים מתרחבים,מקווה שאתה אוהב. לא יצא משו. אין לי כוח לעשות שיער,מצטערת. נעליים לא מתאימות למכנסיים מתרחבות-לפחות לדעתי. שיניתי את צבע העור,בגלל שצבע העור המקורי של האמו-קיס הוא חום-סגול-כתום-צהוב,ופשוט לא ריאליסטי ולדעתי מאוד מכוער. אם אתה מעדיף את הצבע המקורי,זה לא בעיה לשנות. מקווה שאתה אוהב את זה
ואם תשתמש בזה,אל תיתן לי קרדיט,רק תגיד שלא עשית את זה לגמרי לבד.

The Sandman

New member
אנשים זהו גמרתי יש תוצר גמור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אולי רק עוד תיקונים קטנים אבל זהו אחרי עבודה מפרכת אבל כיפית
אני שמח מאוד וגאה בתוצאה (למרות שלא כזה מסובך...) הינה התוצאה
אנא תגובות איך זה בתור הראשון?

BIG wannabe

New member
אררר בדיוק גם אני סיימתי לעשות לך..

השיפור שלך יצא די טוב. גם בשחור יש הצללה (שיער..), ובקטע של ה*** שלה במכנס, זה קצת יותר מידי.. אממ לא יודעת איך להסביר את זה.. אבל חשבתי שרצית אותה שחורה, אז גם אני עשיתי.. יצא לי פיכסה ואני מצטערת על הרגע שהתחלתי..

Super girl maia

New member
מוזר...מוזר בהחלט...

אין דבר כזה שער כזה ישר... פשוט אין... את יכולה לעגל אותו או לתלתל אותו... לא לעשות אותו כזה ישר

Super girl maia

New member
שיפרתי...

עשיתי שהיא תחייך, שלא יהיו לה שקיות מתחת לעיניים, שיהיו לה עיניים בצבע אחר כדי שהצבע יגדיל אותן, ושיהיה לה איפור יותר עליז...איך היא?

הדולי "פריקית" שחורה...

איך את תמיד תוקעת תצלליות הוורודות הלא קשורות האלה??
והחיוךךךךךך....יואווווווווווו איזה לא קשור!!! ואל תעלבי,כן?? אני נקרעת פה מצחוק

היי, גם אני חדשה

את מצאת כבר אתר שאפשר להוריד ממנו דוליז
כי גם אני חדשה ואני רוצה להוריד

היי, גם אני חדשה

את מצאת כבר אתר שאפשר להוריד ממנו דוליז
כי גם אני חדשה ואני רוצה להוריד

Super girl maia

New member
דיי...הסבר-

"לגוף" או איך שאת קוראת לו קוראים בייס.... ל"צבעים" קוראים פלטה.... והערה: הרבה פעמים אנחנו כן עושות את הבייסים ("הגופים")... הוספתי כמה פלטות, בייסים, ודוגמא לבייסים שאנחנו מכינות...

The Sandman

New member
אוקי טיפלתי בקפ"ק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו הינה עכשיו יותר טוב? אויש אני צריך להכין חתימה.. טוב נו זה יהיה ה"פרויקט" הבאה... בנתיים איך זה יש עוד דברים לשנות?
אל תיתבישו אני רוצה ביקורת בונה בנתיים למדתי הרבה

קבל תגובהההה:

כשיש צבע שחור צריכה להיות גם הצללה. עם גווני אפור. שיער לא בנוי מגוש אחד גדול אלא מהרבה קבוצות קטנות. תעשה לפחות ארבעה צבעים בהצללה אחרת זה נראה שטוח. חזה מצל על הגוף. המכנסיים מתעקמים מדי לפני ההתרחבות. ההצללה בחולצה עוברת משחור לאפור בהיר, בכולה 3 צבעים. איך?? תרשום לעצמך-להשתמש בפלטות
אחר כך נדבר על חתימה. (למרות שזה לגמרי מיותר בעייני). ------------------------------------------------------------------- עכשיו-קח מה שהבנת, תשפץ. מה שלא הבנת-תעתיק בדיוק מה לא הבנת. מה שלא הבנת-אני אשפץ, מה שהבנת אתה תשפץ. דיל?

למעלה