היי אני חדשה פה!

Shanic

New member
היי אני חדשה פה!

היי אני חדשה פה... אני לא ממש עשיתי פעם דוליז ואני מקווה שאני אמליח ללמוד בבקשה תענו לי על ההודעות שלי ותנו לי אתר שממנו אני יוכל להוריד את התוכנה שעושה דוליז.. מקווה שתענו ונכיר ! ביייייייי

sexy bomb

New member
ברוכה הבאה../images/Emo104.gif ואת הדוליז עושים ב,

צייר את יכולה להיכנס לאתר של הפורום ויזבירו לך איך עושים דוליז

Super girl maia

New member
אני חוזרת:

ככה לבייש אותנו? כאלה חסרות כישרון שעובדות עם תוכנה? אנחנו עובדות בצייר, ומציירות את הדוליז בע-צ-מ-נ-ו!!! מכירה את צייר? כן כן, התוכנה הפשוטה הזו בשולחן עבודה שבאה עם כל מחשב? ניסית פעם לצייר שם? ראית שזה קשה לעשות דברים כמו שלנו שם? אם כן אז את צריכה לדעת מה זה כישרון, למידה, והתנסות... כישרון- כי את חייבת כישרון כדי לעשות את הדוליז בהתאמה עם בגדים ובכלל... למידה- כי כל מי שפה שמציירת דוליז למדה, כולן לא ידעו אד שלמדו... והתנסות- לרוב הבנות כאן הדוליז הראשונות היו טעונות שיפור, אז הן התנסו והתנסו עד שהגיעו לרמה טובה! מקווה שהבנת... והנה האתר של הפורום, שם תלמדי להכין דוליז...

The Sandman

New member
מנצל את השירשור

לספר שגם אני חדש פה ואני בן וזה כבר לא הפעם הראשונה שאני מתעסק עם דוליז היתה לי תקופה שהייתי מכור
אבל עשיתי אותם רק בדולזמייקר עכשיו אני מנסה את כישרוני בצייר קראתי את האתר והכחמתי קצת (או איך שלא אומרים) אז אחת מהאי סי שלי ביקשה שאני ינסה לעשות אותה לפי איך שאני מדמיין אותה. הרעין היה חולצת פייס ומכנס מתרחב. זה מה שיצא
עכשיו אין נעליים ואין שיער כי אני רציתי לעשות סתם שיער שחור חלק עד הכתפיים בערך וגם סתם נעליים לא עקב או משהו סתם שחור ואני לא יודע איך לעשות אותם צריך את עזרתכם
נ.ב רק שתדעו ברגע שאני קצת ילמד (ואני מקווה שאני לא יפרוש מהר) אני מקווה להכין הרבה סקייטרים כי גם אני סקייטר ואני אוהב איך הם נראים והייתי רוצה לעצב להם קצת דברים... תודה מראש ומצפה לתגובות על הדוליז שלי

Super girl maia

New member
בדולי שלך יש רק 3 הצללות ו...

אם אתה מתכוון לסמל הזה של פיס, אז היא אמורה להיות שאנטי...ושאנטי, בדרך כלל צבעוניים הרבה יותר, לא אפורים... לעשות לך חדשה? אני מוכנה, במילא אין לי מה לעשות... אבל עם איזה בייס? אמו קיס? מנגה? בייס אחר? מה????

The Sandman

New member
לא רגע לא מתאים לי

לא שאנטי פריק לייט... ניסיתי לעשות חולצה שחורה אבל לא ידעתי איך עושים בשחור הצללה אז הלכתי על אפור מה שאני כן רוצה ממך זה לעזור לי איך לעשות שיער חלק שחור עד הכתפיים ונעלים רגילות... תודה מראש

Super girl maia

New member
אוקי...

עשיתי לדולי שער, נעליים לא כי אין לי כישרון לזה, רק במנגה זה מצליח... עשיתי ב-2 דקות ואני מודעת לזה שזה קצת מכוער... ואם תראה לילדה הזאת את הדולי תן קרדיט...

The Sandman

New member
תודה יצא נחמד

אבל למה תמישד שיער לדוליז חייב להראות מתולתל או שזה רק אני שזה נראה לי ככה....

KitKat nop

New member
לא רק שיש לה רק 3 הצללות ...

ההצללה בציצים שלה לא טובה המכנסיים לא יכולים להתרח בצורה כזאת בתור שלושתרבה (
) תנסה (בן נכון?) ללבוש (אוקי לא מסתדר) אבל תנסה להסתכל על מישהי שלובשת שלושתרבה ותראה שזה לא יכול להתרחב ככה ! תפעל על פי קצת הגיון... נועה

P3H2O

New member
למה את שופטת אותו בגלל שהוא לא יודע

איך בנות מתלבשות??? אני הכנתי דולי ואמרו לי שאם מישהיא תלבש את הבגדים שהכנתי לה הם יפלו לה אבל מאיפה לי לדעת איך בנות מתלבשות??? אולי תרשמו כמה טיפים להלבשת בנות.

The Sandman

New member
כן חשבתי על זה וקראתי

שזה צריך להיות כמו גליל לא? אני ינסה לעבוד על זה והייתי מעוניין לראות איך את היית עודה מכנס מתרחב. עם יש לך איזה דולי כבר מוכן עם מכנס מתרחב את יכולה להראות פה?

KitKat nop

New member
זה מכנס מתרח עד הרצפה...תבין...

המכנס מתקפל , ובעצם מתרחב עם המגע עם הרצפה כל עוד אין מגע הוא לא אמור להתרחב ככה ! אני אנסה להכין לך דוגמאות...
לא התכוונתי לקטולך את הדולי...(ממבט ראשוני היא נראתה לי ממש מיחודת...) פוטנציאל... יש! ~סורי על כל הטעויות בהודעה כתבתי מהר... נועה

The Sandman

New member
לא לא לא אני לא רואה את זה כקטילה

אני שמתי את התמונה כדיי שאני ישתפר וציפיתי לביקורת בונה... אבל עכשיו עזרת לי כי עם אני ישים מכנס מתרחב עד הריפצה זה יחסוך מני נעלים...
אוף אבל זה נראה לי נורא קשה בנתיים אני מנסה להכין לה שיער שחור עד הכתפיים... אם מישהו יכול אז לשים איזו פלטת צבעים שתעור לי?

Super girl maia

New member
אוקי...

זה מ-מ-ש מתרחב אבל עדיין... יש לי מכנס כזה... ואתם אמורים לדעת איך בנות מתלבשות... מכנס מתרחב זה ממש לא בעייה עם דוליז... לתקן לך אותה?

Super girl maia

New member
אוקי...

זה מ-מ-ש מתרחב אבל עדיין... יש לי מכנס כזה... ואתם אמורים לדעת איך בנות מתלבשות... מכנס מתרחב זה ממש לא בעייה עם דוליז... לתקן לך אותה? שלי מכוערת אבל עדיין...

The Sandman

New member
אני יכול להעיד

שראיתי את אחת הידידות שלי לובשת מין ג´ינס כזה שהיה צמוד ובשלב מסוים התרחב...

The Sandman

New member
הינה התיקון

שמתי שיער שחור וסידרתי את הציצים מה אתן/ם אומרות/ים?

Super girl maia

New member
תיקוניישן לדולי שלך!

הרחבתי את המכנסיים הרבה יותר, והן ככה גם כי ככה לא תצטרך לעשות נעליים...

למעלה