פרסמתי את המידות...
את יכולה לקבל מהודעה נפרדת מכאן, או מהגלריה, שמכניסה את כל הסקיצות, שמגיעות... כאשר שולחת ביקורת, כוונתי לא לפגוע בבן אדם, שהתעמץ, וחשב...אבל אני לא מחלקת מחמעות, כי אז אין שום טעם בכל המשחק/לימוד הזה...אז בבקשה, לא לכעוס! את הדירה ראיתי, כאשר סיימו לשפץ, והתפוצצתי מהתכנון עצמי של בעלת הדירה, שחיסל את כל הפוטנציאל הדירה. מפני שהיו לי התכנית המקוריות, חשבתי, שיש דוגמא מצויינת לשחק בה, לבדוק את אפשרויות הרבות, שיכולים לעלות, כאשר רוצים לחלק מחדש דירה ישנה... כמובן, במקביל, הכנתי סקיצה משלי, ואני בתקווה, שגם אנשי מקצוע ישלחו סקיצות, משבוע הבאה... בנוסף, הכנתי סידרה של סקיצות, על שלבי התקדמות, שמסביר את החשיבה שלי, בקשר לתכנון... לא אפרסם כרגע, כי המטרה שלי לא לרואת לכם, שאני מקצועית יותר (כי זה ברור לי - לא פלא, שלאחר לימודים, ו30 שנות עבודה יש לי יתרון מול אנשים, שמנסים לתכנן פעם ראשונה), אלא לתת הזדמנות ליצירתיות, למחשבה בנושא...ודרכה לחשוב ביחד, ללמוד מכל טעות... לכן, בשלב זה, רק שולחת ביקורת ראשונית על הצחשה שלכם, לאחר שקיבלנו מספיק סקיצות, גם של מקצוענים, מתחיל נדיון ממש. אז, אפרסם את התכנון שבנו, אספר לכם, למה לא טוב, לדעתי, וכמובן אפרסם את הסקיצה שלי, ואת הדרך, שהיגעתי אליה...עד אז, שמחה לרואת, שאתם מתעמצים, חושבים, חובים את הקושי ואת הכייף שבתכנון. לא מסתירה, כבר שנה ומשהו, מאז שאני כאן, את חשיבות התכנון המקצועי. לא מטרתי ללמד כאן אף אחד, כי זה הייה זלזול בעבודה של מתכננים. כן רוצה שתבינו יותר את מורכבות העבודת התכנון, כן רוצה, שתתיחסו לעבודה הזאת בכבוד הראוי לה, כן רוצה, שתיהיו לקוחות דורשות, כאשר אתם במצב דומה, במקום לחשוב, שאתם יכולים לעשות את זה טוב, לבד! אבל עכשיו, העיקר לחשוב, לדמיין, לשחק, וכן, גם לקבל ביקורת, כמו שכל מתכנן מקבל מהלקוח שלו, וחייב להתמוד איתו.