הייתכן ???

יש סנטימנטים למגמוטו...

רק דוגמא קלילה לכוונת היועצת : דמה לעצמך שאתה למשל רוכב בשדה שבדיוק נחרש - אתה יודע מן הסתם- תלוליות ,מעין גושי חמרה גדולים כאלו...עכשיו...ככל שתוריד גז ולמשל תשב על האופנוע (ולא תעמוד - וקצת אחורה) היציבות הכיוונית של האופנוע בלשון ממעטת...לא תהיה...ובכן ,למשל בבולדרים שמה באל-מידיה , ישנה חשיבות עליונה לכמות הגז ולתנוחת הרכיבה...עכשיו מפה נקפוץ לענין הרייסינג וה-TT שוב ,יתכן שהנק´ החזקה מבחינתך ב-TT - המתלים.היה סמוך ובטוח שהמתלים של הרייסינג לא נופלים מהמתלים של ה-TT. כל אפשריות הכיוונון שנתנו למתלים הם ע"מ להגיע כל אחד לטעמו האישי. ישנם כיוונים הכרחיים טרם העלייה על האופנוע כמו ה"סאג" וכו´ שמשפיעים גם הם... וכמובן ישנם כאלו שמעדיפים אופנוע "קשה" וישנם כאלו שמעדיפים אופנוע "רך" יותר... בכל מקרה היועצת תמיד טוענת שלא צריך לחרוג (בהרבה) מהכיוונים הסטנדרטיים בעיקר ברכיבות אנדורו.

STIVENZ 426

New member
יועצת..

לי יש רק סנטימטרים למוטו.. ואת, אולי תידעי אותי בענייני "נחת לאמא"? סטיב

STIVENZ 426

New member
היועצת קיבלה מסר בחזרה?

כי מחשבו של הסטיב קצת סורר בזמן האחרון..

STIVENZ 426

New member
היועצת קיבלה מסר בחזרה?

כי מחשבו של הסטיב קצת סורר בזמן האחרון..

enigo

New member
בסדר.

כל אחד מאיתנו משוכנע בשלו. נעזוב (אבל רק אזכיר שבדיון על משככי היגוי טענת כי רייסינג 400 לא צריך משכך. למה? כי הוא יותר יציב מאופנועים אחרים. לפעמים זה יהיה טוב, לפעמים רע. ה TT אותו דבר רק בהקצנה. אבל אמרנו שנעזוב). ושוב, למה הסנטימנטים למגמוטו? כאחד שעדיין מתאבל לעיתים על סגירתו והיה שותף בעשיתו, מרגש אותי לדעת שממש היו לנו קוראים, ועוד כאלו עם סנטימנטים...

גמור אפילו...

כלומר :"בסדר גמור"....
היועצת קצת לא מבינה את ענין התזכורת לגבי משכך ההיגוי...ברור שיש אופנועים בעלי יציבות כיוונית יותר טובה מאופנועים אחרים...היועצת לא מוצאת את הקשר למה שאמרת...במידה וכוונתך כי ה-TT בעל יציבות כיוונית טובה משל הרייסינג - הרי אמרת :"נעזוב"...-אז היועצת עוזבת... ונעזוב גם את ענין הסנטימנטים למגמוטו...נסתפק ברשותך בזה שהיועצת שמחה לדעת שהיית שותף לעשייתו....היועצת לא שוכחת אנשים טובים כדוגמאת אורי , אילי ורוני נאק נאק...

enigo

New member
חשבתי שאני המצאתי את "נאק נאק"

(נאמר בקול רם, במבטא של התוכי מאי המטמון). איתו אני גם עוד בקשר, אבל הבחור התקלקל קשות, עבר לסובארו... (אומנם GT, אבל פחנוע!). יום טוב, וניפגש בשטח! מה שמזכיר לי, קצת רחוק באופק, אבל יש מצב לרכיבה בשבת, אזור ירושליים. מישהוא/היא?

mad dog 3

New member
ניסן ידידי...../images/Emo107.gif

לגבי הסיבות האפשריות שלך... 1.שטויות... 2.בולשיט... 3.חרטא... 4.ברטא... 5.מה דעתך על 1...??? ידידי...הבעייה היחידה היא בך...!!!! אתה לא יכול לרכב על המפלצת בסגנון שרכבת על ההונדה...!!! האופנועים הללו הם חיות שונות בעליל...!!! אתה חייב להמשיך וללמוד את הכלי...!!! שכח מההונדה...!!! חוץ מאותו סוג דלק אין בינהם נקודה להשוואה...!!! ידידי... שלישי, רצח בעיניים,אמצע סל"ד,עמידת דוגמן,משחק קליל(כמו רקדן...)עם הגז והגוף במדרגות...ותן לאופנוע לעשות את השאר... חוכמולוג...אם לא היית יוצא בחמש בבוקר אותו יום...(פסיכופאט), היינו מרסקים יחדיו את העלייה השובבה. לילה טוב

אלון DRZ

New member
עכשיו הדלקת אותי !!!

מה זאת אומרת לא הצלחת לעלות
לענות לך ברצינות ? אם היית מארגן גם לי הסעה אז הייתי אומר לך אם העלייה הפכה לקשה יותר. בקיצור ולעניין, זו יכולה להיות הסיבה היחידה. דרך אגב, לא ציינת האם זו העלייה שאחרי המעבר בקר, או זאת שמשמאל לה. טוב אני אצטרך לדבר איתך ב

למעלה