הייתכן ???
הייתכן שבתנאים מסויימים XR-650L חבוט וישן עדיף על 400 רייסינג 2002 ??? (ולא מדובר על נסיעה בכביש
) אכן רבותיי, זה אזור הדימדומים. חוד החנית של אופנועי האנדורו מול בהמה כבדה ואנמית - והבהמה מנצחת !!! לסיפור המלא: מיקום: אזור הר חורשן, עלייה ארוכה שידועה בכינוי הבקתה. (פעם עשו שם תחרות טיפוס גבעה) זמן: שישי האחרון פרוט: 5 ניסיונות לעלות את הנ"ל (עם ה רייסינג) עלו בתוהו. זה אחרי שבשנים קודמות העלייה הנ"ל נטחנה על ידי בעזרת XR-L כמעט בכל ניסיון .... תאור הניסיונות: הילוך שני, (כמו ב XR) בשלב מסויים האחורי מאבד קו, אני סוגר קצת גז, מאבד מהירות ובסוף עוצר. עם ה XR השני היה בקושי מושך אבל היה לוקח אותי עד למעלה, בלי זריקות של האחורי ... הערה: חבר שהיה עם 520 גם לא הצליח וגם הוא בעברו הצליח עם XR ... סיבות אפשריות (כלומר תרוצים ...) 1. הרוכב נחלד בשנתיים האחרונות .... 2. הרייסינג גדול עליו .... 3. העלייה הפכה ליותר קשה. וכאן אני פונה אליכם, למי שמכיר את העלייה הנ"ל טוב: האם היא באמת השתנתה ??? 4. צמיגים גמורים ?? (זה כבר תרוץ פתאטי) 5. אולי צריך הילוך שלישי ? אולי להעביר משקל אחורה ? - את אלה אני אנסה בפעם הבאה ....
הייתכן שבתנאים מסויימים XR-650L חבוט וישן עדיף על 400 רייסינג 2002 ??? (ולא מדובר על נסיעה בכביש