הייי

Miss Understood

New member
אז רגע, כמה זמן הקורס? בתחילת קורס

הטרומ"פים שלנו חילקו לנו דפים שמראים שזה 11 יום, הורידו ל10?

kedeman

New member
אני חייב להודות שאני לא בטוח

אצלי כתוב שזה 11 ימים אבל בדף שקיבלתי בראיון כתוב שיש 5 ימים בכיתה ו-5 בשטח, חישבתי וזה יצא לי 10 אז אני לא בטוח...

s h e e p i t

New member
המקלחות שהכי כדאי להתקלח בהן...

הם לא אחרות מהמקלחות שדה!!! שאני הלכתי להתקלח שם עם חברה הן היו ריקות! אצלינו לפחות הן היו שוממות פשוט! ואפשר להתקלח כמה זמן שרוצים בלי שכמה פוסטמות יצעקו לכם מבחוץ "נווו כמה זמן?! יש כאן עוד בנות שרוצות להתקלח!" חוץ מזה שזה נורא משעשע לקפוא מקור ולראות אנשים עוברים בשביל ומסתכלים עלייך מתקלח...
אז אם אתם מחפשים מקלחות... לכו למקלחות שדה... כי הן...המקלחות

kedeman

New member
בדיעבד זה נכון...

המקלחות שדה זה הכי טוב!! וגם עם התור הכי קטן אבל... המקלחות הכי טובות הן ללא ספק המקלחות מדריכים! ומסיבה אחת - זה המקלחות היחידות שאין 1000 חניכים שמתקלחים בהם אלא רק חברי צוות יצא לי להתקלח שם אחרי שהיינו בגיחה

פIלי

New member
מסתבר שהמקלחות הכי טובות

הם המקלחות של הבנים! לפחות לפי מספר הנקבות שהיו שם.. או מספר הטמפונים. טוב עכשיו אני מקבל פלאשבאקים. יאכס. בכל מקרה, תמיד תחפשו את המקלחות של הפנימיסטים שם. הם הכי טובות ואין שם *שום* תור.

kedeman

New member
אה??

מקלחות של פמיניסטים?? בכל אופן אם אתם רוצים להתקלח בכייף - אל תעשו את זה בחדרי מקלחת או שתקומו חצי שעה לפני כולם משום מה בבוקר של השבת הורים התעוררתי מוקדם אז הלחתי להתקלח היו לי מים מעולים! חדר מקלחת גדול ופרטי והמון זמן חופשי

s h e e p i t

New member
עכשיו שאני חושבת על זה....

יש את הגרעין שם.... מממ... ויש להם בבית כמות עצומה של מקלחות חחח.. זה יכול להיות נחמד לנצל את המקלחות שלהם =) וזה לא שיחסר להם או משו...

נכון נכון נכון

הכי כיף מקלחות שדה! והכי הכי כיף זה לעשות מקלחת חמה ובסוף בסוף.... לפתוח את המים הכי קרים! רק תבואו עם כפכפים... או שיהייה לכם מרק פטריות... יאכס אה.. והכי כיף זה להתקלח בעירום..

נ ו ם

New member
חח ממש מקורי מצדך להתקלח בעירום

חח קראתי את זה ובהתחלה זה נשמע קצת בוטה ואז חשבתי... רגע... גם אני מתקלחת בעירום!

s h e e p i t

New member
בערום במקלחות שדה ?

שנמצאות ממש צמוד לשביל שכולם עוברים ובוהים בך ? מממ...

נ ו ם

New member
אל תהיי קטנונית...

נו זה היה נשמע שהוא מתכוון באופן כללי. זה באמת שעשע אותי. תני לי לשעשע את עצמי קצת... זה מאד חסכוני!

Hilaloosh

New member
חחח לקח לי זמן להבין.....

אבל בסוף הבנתי! כאילו.. בדר"כ אנחנו מתקלחים בעירום!! חחחחחחחחחחחחחחחחח הבנתייייייייייייייייי

tuty fruty

New member
זה המקלחות שיש בחוץ...

שעטופות ביוטה והמים בדרך כלל קפואים ועדיף להתקלח שם בבגד ים...

שמעו אני מאוד מאוכזבת מכם! באמת!

הוא רוצה לצאת לקורס מד"צים ולשכנע אחרים ומבקש עזרה בלשכנע אותם. ואתם נותנים לו סיבות שטותיות למה לצאת לקורס עצמו וזה לא העיקר פה! אף אחד לא אמר את הסיבה האמיתית של הקורס והיא פשוט מאוד אם להדריך שנה הבאה או לא! אלה צריכים ליהיות השיקולים! אף אחד לא צריך לבוא לשם כי לא בא לו להתקלח בחופש או משהו בסגנון,אלא בגלל שהוא רוצה שנה הבאה ליהיות מד"צ ולהדריך קבוצה! אור, תסביר להם מה טוב וכיף בלהדריך (ולא בתנועה עצמה כי אז הם יכולים באותה מידה ליהיות פעילים או מד"חים) ותראה להם גם. לי לדוגמא כבר היו כמה הזדמנויות להתנסות קצת. ובחזרה אליכם .. מי שלא רוצה להדריך ובא בשביל הקורס עצמו שלא יבוא! (ולשם הבהרה - אני לא מדברת עליכם אני מדברת על מי שאתם ממליצים לו) באמת! אני מכירה מקרה כזה, מדריכה שנהנתה מהתנועה עצמה ולהדריך היה כאילו המחיר ... והיא שיגעהההה את המדריכה השנייה ובסופו של דבר לא היו ממש פעולות. וזה לא צריך ליהיות ככה! קורס מד"צים אומנם מהנה ואתם באים בין היתר כדי להנות ואל דאגה - אנחנו נהנה ואפילו מאוד! וכן ויינרית אפילו לא נתקלח 5 ימים .. היפי היי לנו. אבל אני מאוד מקווה שאם וכאשר הוא ישכנע את החברים לבוא, הם לא יבואו בשביל כוסיות או מקלחות שדה והם ידריכו ויעש את זה טוב!

kedeman

New member
את צודקת

מי שלא רוצה להדריך לא צריך להיות בקורס הזה - מי שרוצה להיות בתנועה אבל לא רוצה/מסוגל להדריך או להתמודד עם ילדים שלא ידריך. שישאר מד"ח או פעיל. אבל... הסיבות האלה הן לא שטותיות לגמרי הוא שאל למה לצאת לקורס לא למה להדריך. אני יכול לתת לך מלא דברים שההדרכה נתנה לי. התנועה בכלל וההדרכה בפרט שינו אותי בהרבה דברים. אבל אני מאמין שהייתי מסוגל להיות מדריך טוב, כמעט באותה מידה, גם בלי הקורס הקורס נותן יותר טיפים להדרכה, דברים שיקלו עליכם, רעיונות אבל שום קורס לא ילמד אותך איך להדריך לחלוטין. שום קורס לא ילמד אותך איך להתמודד עם החניך הבעייתי שלך - מסיבה פשוטה שכל חניך הוא שונה. החניך הבעייתי שלך יהיה שונה מאוד מחניך בעייתי אחר. אני ממליץ לכל אדם שמעוניין בזה להדריך. אני ממליץ לכל מי שרוצה להדריך להישאר בתנועה, גם אם לא נתנו לו להדריך כשהוא בכיתה י. אם לא תדריכו בכיתה י' אז תדריכו ב-י"א או ב-י"ב - אני מכיר אנשים שעושים את זה. מה שיהפוך מדריך למדריך טוב לדעתי הוא הרצון להיות מדריך טוב (ואני מאמין שמי שירצה להיות מדריך טוב ינסה לשים לב לטעויות שלו וללמוד מהן) הוא שאל למה לצאת לקורס אז אולי לא אמרנו את זה אבל כי זה נראה לנו ברור לחלוטין אם אתה רוצה להדריך - מומלץ מאוד לצאת לקורס!! זה יתרום הרבה אבל מעבר לעזרה בהדרכה זה יתרום בצורה חברתית וזה יתרום בידע על המסגרת המוזרה הזו של "תנועת המושבים" שבה אתם תדריכו.

....

תראה אני יודעת שהקורס לא ילמד אותי הכל ואת שאר הדברים שאמרת אני יגלה רק בעוד חודשיים ... אני יודעת שהקורס טוב בעיקר מבחינה חברתית וברור שהסיבה שאני מתרגשת שהקורס עוד מעט באופק היא בגלל שאני יודעת שיהיה מאוד כיף שם! אבל הסיבה היחידה לבוא לקורס היא הסיבה הזאת! ולא שום דבר אחר ... לא צריך לצאת כי כיף שם! אם אתה לא רוצה להדריך ושנה שלמה תדריך בשביל ה11 ימים האלה אז לא כדאי בכלל שתבוא! ככה שזה לא רלוונטי. וזה לא מובן מאליו ... אם הוא צריך לשכנע אותם סימן שהם לא החליטו (ומה שצריך להכריע זה לא הקורס וכמה כיף שם!) ויכול ליהיות גם שהם לא שקלו את זה עד עכשיו, אתה לא יודע כמה הם בתנועה ואתה לא יודע מי אלה ... אולי זה לא מובן מאליו .. והיה לי עוד משהו חשוב אבל אני לא זוכרת ... כתבתי הודעה שלמה והיא נמחקה :(

עינאל #$%^&! שוב נמחקה ההודעה!

בכל אופן מה שרציתי להגיד זה שאני גם לא בעד איך שהוא ניסח את השאלה, אבל אתה יכול להבין ... הוא חשב על זה ככה - הוא רוצה אותם כחברים בקורס, בשביל שיהיה שם מישהו שהוא מכיר או עוד כאלה שהוא מכיר לצורך העניין .. מבחינתו הוא באמת מדבר על הקורס! הוא לא חשב על זה כקורס וכל מה שכרוך בו (כמו בסופו של דבר להדריך, ליהיות פעיל, וחלק מהצוות הדרכה) חחח וזה גם מזכיר לי משהו בדיוק הפוך שקרה לי היום .. חברה שלי שאלה אותי על הקורס ואני בשיא ההתלהבות מסבירה לה וזה ואז היא שואלת אותי כמה זמן זה ואני אומרת לה 11 ימים אז היא כזה "מה!!??! 11 ימים!?!?! אוווף!!! מה אני יעשה שם 11 ימים?!!?"

למעלה