אחח קורס מד"צים הרחוק..
זו חוויה מיוחדת וממש טובה! זה פשוט נותן לך המון! בהמוני תחומים: אתה גר למשך כל הקורס עם אנשים שמעולם לא ראית ולומד להכיר אותם ממש עד הסוף.. ידוע שמלהיות עם בן אדם לתקופה כלשהי- כל יום, כל היום- לומדים עליו יותר ממה שלומדים על מישהו שאתה איתו בכיתה (לדוגמא) במשך 3 שנים! אתה לומד על עצמך. מתבגר, מתפתח ומשתנה לאיך שאתה מאמין שאתה רוצה להיות. אני יכולה לתת לך דוגמא מעצמי- הקורס ממש חיבר אותי לתנועה ושינה אותי בתור בנאדם.. (שינוי שעד עצם היום הזה אנשים שמקורבים אליי מנסים להבין). אני מדברת על שינוי בסדר עדיפויות הבסיסי והמקובע לדברים שהם באמת בעלי משמעות. כשאתה באמת לומד על עצמך- זה בזכות איך שאתה עובר את הקורס.. בזכות זה שאתה מתחבר לנושאים, מביע דעה, לומד. זה גם בזכות האנשים שאתה פוגש שבאמת- לפעמים לא מעריכים את זה ממש, אבל מאחרים אפשר להבין המון, לטוב ולרע.. בסוף הקורס, אתה חוזר הביתה עם כלים שמקדמים אותך לקראת שנה נפלאה שבה אתה תדריך, אתה תפגוש כמה ילדים שאולי עד עכשיו הכרת בתור "האחים של.." או "הילדים שיושבים במגרש כשגם אני שם" ותכיר אותם לעומק, תעצב אותם באופן כלשהו ותקדם אותם כמו שהם מקדמים אותך. מקווה שעזרתי לילה טוב.