הייי

shivie

New member
הייי

שלום כולם... אני מנסה לשכנע חברים לצאת לקורס מדצים (אני כבר החלטתי צאת) תרשמו לי סיבות וחוויות מהקורס... תודה אור

מאוו Boaz

New member
מומלץ! כדאי מומלץ!!!

היה לי הכי כיף בעולם.. ממש חוויה שלא כדאי לפספס אותה

שקסי

New member
מומלץ נורא מומלץ!

ממש חוויה שהיא אפשר לפספס.. הא בועז? הכבש ה-13 שולט! קבוצה 13 הכי טובים!!! בדיוק פגשתי את הילה ושני ואוריה ושרון בבובמלה... העלנו חוויות... יואו בועז- ימי המדצים הטובים והנפלאים! תשאל שאלות אני מבטיחה לענות על ה-כל!!

s h e e p i t

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif הכבש ה-13 ?

חחחחח אהבתי! למה לנו לא קראו ככה ?! היינו יכולים להיות הכבש ה-3 אבל לא אנחנו היינו "מזגן" 9 ימים לוהטים בלי מזגן... זה מה שקורה...

שלא תדעי לי מצרות..

עדיף להנמס (ככה אומרים את זה?) בלי מזגן כל הזמן מאשר לישון עם מזגן ולתפוס את כל השרירים! אם לא היה לי את לירום שם (תודה לירום) אז עד סוף הקורס כבר היתה לי גיבנת.. קורה..

s h e e p i t

New member
חחח...

תפסיקו לרשום שמות אחד של השני! אתם תמיד צריכים לתקן ב(ו)עז נ(ו)עם ז(ו)הר חחח... נחמד...

פIלי

New member
לא היה לכם מזגן?

טוב נו. מההתחלה היה ברור שסמינר הילה שולט..

s h e e p i t

New member
חחח... חוץ מהקטע של המזגן...

היה ממש טוב... וסמינר הילה בהחלט שולט

פIלי

New member
אה גם את היית בהילה?

טוב בכל מקרה, מההתחלה היה ברור שג'ימי והחבר'ה (17) שולטים..

s h e e p i t

New member
היית 17 ?

אני בטוחה שהיה שם מישהו שאני מכירה... שמעתי את השם הזה... ממ... הייתה לך מישהי מהקבוצה בשם אור ? או מישו מלב שרון ?

פIלי

New member
בטח

עפרי זה ג'ימי, מ"ג'ימי והחבר'ה". אני חייב להיות איתו כדי שנהיה ג'ימי והחבר'ה. בכל אופן שתיהם אדירים. ומלב שרון היה לי את עדן (המלכה!) ואיתן (הגבר-גבר).

נ ו ם

New member
אתה יכול להצתרף לעמותה שהקמנו

עמרי ואני. זו עמותה נגד האות ו'. פש ט מתעלמים ממנה. תראה זה די קל. פש ט לא כ תבים את האות הז .

למעלה