הייי

WillbiTe

New member
חח סתם סתם..

זאת חוויה..מכירים חברים חדשים אנשים חדשים...אתה 11 ימים(במקרה שלי ושל עוד הרבה 9 ימים...)עם אנשים שאתה לא מכיר וזה כיף כזה..זה שונה...

פIלי

New member
oh yeah..

ת'אמת, עושים מזה יותר ממה שזה.. לפחות ככה זה היה בקורס שלנו. לא ראיתי פיזית שום זוג מנסה להגיע לארץ לעולם לא. (ואני בכלל לא הייתי מעורב) טוב נו, השמועות אומרות שהם התחבאו באיזה מגרש. שיהיה. יענו, אצלנו היה קצת סקס, אבל זה לא שהגניחות נשמעו בכל מקום.

kedeman

New member
תאמת

אני באמת לא ראיתי סקס בכלל בקורס מד"צים.... אולי זה סתם כי אני תמים...

Scripter

New member
אתה תמים :)

תאור של רוב המדצ"ים שלנו (שנה שעברה..) בשתי מילים: בית זונות

kedeman

New member
מומלץ!

אתה מכיר הרבה אנשים, מכל מני חורים נידחים בכל רחבי הארץ (וגם מאזור Mהדרך) שאחר כך כשתטייל בארץ פתאום תראה איזה שלט ותאמר "היי ... גר פה" ואז תקח את הטלפון ותקפוץ סתם ככה לבקר אותו ובהרבה מובנים תכיר אנשים ממש טובים חוץ מזה מבחינת תוכן - קודם כל - קצת יותר מידע על התנועה! זה אף פעם לא יכול להיות מאוד רע אבל חוץ מזה תקבל טיפים שיוכלו לעזור לך בהדרכה - לא אומר שמי שלא יוצא לקורס לא יכול להיות מדריך מעולה. אבל הקורס מנסה לתת טיפים כדי לדעת להדריך יותר טוב חוץ מזה שהקורס מד"צים שלכם, לפי השמועות, יהיה שונה ממה שהיה עד עכשיו! ככה שאתם תהנו מחוויה איכותית אבל תוכלו לחזור ולספר לכל הזקנים שלכם היה דברים שלנו לא היה

אחח קורס מד"צים הרחוק..

זו חוויה מיוחדת וממש טובה! זה פשוט נותן לך המון! בהמוני תחומים: אתה גר למשך כל הקורס עם אנשים שמעולם לא ראית ולומד להכיר אותם ממש עד הסוף.. ידוע שמלהיות עם בן אדם לתקופה כלשהי- כל יום, כל היום- לומדים עליו יותר ממה שלומדים על מישהו שאתה איתו בכיתה (לדוגמא) במשך 3 שנים! אתה לומד על עצמך. מתבגר, מתפתח ומשתנה לאיך שאתה מאמין שאתה רוצה להיות. אני יכולה לתת לך דוגמא מעצמי- הקורס ממש חיבר אותי לתנועה ושינה אותי בתור בנאדם.. (שינוי שעד עצם היום הזה אנשים שמקורבים אליי מנסים להבין). אני מדברת על שינוי בסדר עדיפויות הבסיסי והמקובע לדברים שהם באמת בעלי משמעות. כשאתה באמת לומד על עצמך- זה בזכות איך שאתה עובר את הקורס.. בזכות זה שאתה מתחבר לנושאים, מביע דעה, לומד. זה גם בזכות האנשים שאתה פוגש שבאמת- לפעמים לא מעריכים את זה ממש, אבל מאחרים אפשר להבין המון, לטוב ולרע.. בסוף הקורס, אתה חוזר הביתה עם כלים שמקדמים אותך לקראת שנה נפלאה שבה אתה תדריך, אתה תפגוש כמה ילדים שאולי עד עכשיו הכרת בתור "האחים של.." או "הילדים שיושבים במגרש כשגם אני שם" ותכיר אותם לעומק, תעצב אותם באופן כלשהו ותקדם אותם כמו שהם מקדמים אותך. מקווה שעזרתי לילה טוב.

tuty fruty

New member
למה לצאת לקורס מדצים?

אני אישית נהנתי מאוד.. . הכרתי המון חברים וחברות ולמדתי הרבה דברים על התנועה שלפני כן לא ידעתי... אני חושבת שהקורס מדצים גם נתן לי כלים לחיים חוץ מזה שנתן לי גם כלים להדרכה... מאוד מומלץ ללכת למדצים ואם כבר אמרת שאתה מכור שתצא מהמדצים תהיה מכור ומורעל גם יחד!

אולי זה יעזור..

לא מתקלחים 10 ימים!!
טוב נו.. לפחות 5 ימים.. (בגיחה כמובן! =) אתה מנסה לשכנע חברים משמע אתה יוצא?! או שאם חברים שלך לא יוצאים אתה לא יוצא? (איך זה הולך אצלכם?!)

חחח הזכרת לי עכשיו איך היינו מחפשים

את המקלחות שהכי "כדאי" להתקלח בהם... אממ קורס מדצים במת היה מעולה וממש שווה!!! אני ממליצה בחום לכל הטרומפים! לכם יהיה אפילו יותר כייף... לנו הורידו יומיים מהקורס
בגלל המצב הכלכלי ונראה שהשנה החזירו אתזה ל11 ימים... תנצלו אתזה!!

Hilaloosh

New member
לפי שמועות שהגיעו אליי...

השנה זה 10 ימים... מתוכם 5 גיחה...

ה טמבל

New member
11 ימים אם אני לא טועה

ובהתחלה התוכנית היתה לעשות את זה 11 ימים בשטח(כמו שזה צריך להיות!).

לא ולא!

זה 10.. 22.6 23.6 24.6 25.6 26.6 27.6 28.6 29.6 30.6 1.7 ביחד זה 10! =) ואתה צודק 11 ימים בשטח זה צריך להיות משהו בסט! =)

למעלה