הייי , שני 1.8.2011 =]

orel אוראל

New member
הייי , שני 1.8.2011 =]

התאמנתי בדאבל EXP וטיפה לפני עליתי מ 110- 117 .. השגתי NX ממכירות של מלא דברים המטרה להשלים סט שנשאר קבוע =]]] איך היה לכם?

כזה דיכאון!

הגעתי ללבל 90 היום, אבל הדמות פשוט חלשה ברמות!! הדמג' ריינג' של הריינג'רית פשוט עלוב. עלוב. לא משנה כמה פוטנציאלים פתחתי וכמה דקס יש לי - זה בין 1200-2100... פשוט עלוב. נראה לי אני פורש מהריינג'רית ועובר לדואל בלייד שיש לי ברמה 52.

miss_t

New member
בוא תפתח דמות בברה

מבטיחה לעזור ולעשות איתך קווסטים של סקרולים שווים

orel אוראל

New member
טוב זה לא בעיה לעבור דמות

תוך שבוע אתה עולה לרמה 90... והייתי ממליץ לך אולי לפני מעבר דמות להכין קצת כסף בmerch כדי שהדמות שלך תיהיה חזקה ... אני ככה גם עשיתי..הבישופ שלי היה חלש ..אז פרשתי לmerch הגעתי ל 3 B ופתחתי bam במקביל ועכשיו יש לי בערך 1.5B + ציוד לBAM גודלי ( בזבזבתי גם משהו כמו600M בנסיון להשיג 15 אלף NX.. ) תעשו טובה תבדקו ת MTS של muL3item יש לי שמה מעל 400 מגילות בסטוקים ממש זול ואני חייב 3900 NX בדחיפות לפני יום רביעי

יקח לי חודשים לרמה 90..

ומה זה merch? תדע לך שגם אני חלש וגם אין לי יציבות כלכלית בשיט, הציוד שלי פשוט מעפן.. בפייטר שלי בברה שאני עורק אליו יש ציוד מינימלי ובערך 20-30 מיל.. פשוט אין לי מה לעשות ומה למכור דרך הראשית שלי חוץ מחפצי מייפל שאף אחד לא רוצה וסקרולים ששווים גרושים..

orel אוראל

New member
אני התחלתי מ 60M

מתחילים בקטן ... קונים ב FM בהתחלה, במרכזה קונים סקרולים מאנשים .. ואז מוכרים במחיר רגיל בחנות... אני למשל עכשיו עושה סיבובים כל הזמן ב FM ונגיד רואה 100 סקרולים של Staff 60% ב4M כל אחד אני קונה ומוכער ב 6.7M כל אחד וככה .. או נגיד סתם דוגמא היום ראיתי טבעת רמה 17 ב150 מיליון , קניתי ומכרתי בחנות שלי 240M... לאט לאט ככל שיש לך יותר כסף אתה יכול לעשות יותר עסקאות טובות... רק אתה חייב חנות ... בלי חנות קשה לעשות.. כי אם למשל אתה קונה במרכז dagger 60% ב 5~6M בלי חנות אתה מוכר ב 8 M .. עם חנות 11 M .. =] בהצלחה

miss_t

New member
כל הכבוד על הסבלנות

גם לעשות כסף זה קשה ודורש זמן והשקעה. כל הכבוד לך!

Guid

New member
מה הדמג' שלך בערך?

וכמה חפצים עם דקס יש לך? ו... כמה אטק יש לקשת?

הדמג'..

בסטאטים זה 1450-2200? יש לי בסה"כ 375 דקס ועוד 45 דקס מהבגדים ( 4 מכובע מייפל , 12 מעגילים, 8 דקס מהקשת בפוטנציאל , 16 דקס מהאוברול ועוד 3 מהנעליים ועוד 1 ממדליה וגם עוד אחד מחגורה לבנה ) הATT של הקשת היא 90 ( מסוקרלת עד הסוף ) והיא גולדן הינקל לרמה 70. LAME.

Guid

New member
אז זה עניין של ציוד, זה הכל.

אני חושב שכדאי לך לשים דגש על להרוויח כסף, ולהשיג ציוד משופר יותר. קשת טובה קצת יותר תקפיץ לך את הדמג' פלאות! אני חושב שקשת בסיסית לרמה 90 כבר תשפר לך את המצב. (וקצת סקרולים עליה יעזרו, וזה לא יוצא יקר מדי) אם תחסוך הרבה זמן תוכל לקנות זאקוםף שגם מקפיץ את כל העסק בכמה רמות! אם תאחד חפצים לקשת תוכל להשיג אולי חפץ עם 3% דקס, וברמה שלך זה יוסיף לך 11 דקס לדמות, שזה מצויין... קיצר, קצת עבודה, אבל זה משתלם לדעתי. וזה גם אפשרי.

תודהעל העצות :)

אבל זה דיי חסר סיכוי.. קניתי קשת לרמה 90 ( 90 אטק גם כן עם 3% סטר ו3% אטאק ) אבל כל סקרול עולה בסביבות ה5-6 מיל ופשוט אין איך להשיג את הכסף.. אין מה לדבר על זאקום.. מתי ריינג'ר יכול לעשות ראן? את הציוד לPQ ( אבן האש ומשהו בבקבוק ) השגתי כבר בסביבות רמה 60... וקסדה ממוצעת עולה איזה 300 מיל..

miss_t

New member
נסה להצטרף לראן

ולהשאר בחיים כדי להרים קסדה בסוף

אני אוכל לשרוד עם 2.7K חיים?

או שכדאי למצוא גם איזה spearman שיעשה HB? ( עם HB זה בערך 4.5K חיים )

לדעתי תוכל לשרוד כל עוד תסתכל כל הזמן על

הHP באר. פשוט תעמוד בצד ותסתכל כל הזמן רק על הHP באר כי הוא כל הזמן עושה 1/1. אבל תמיד טוב שיש מישהו עם HB, תחפש מישהו כזה.

Guid

New member
קנה עגילי REX,

הם ייתנו לך עוד 10% HP. במקרים מסויימים זה יכול להציל חיים...
ולמה קנית קשת עם אחוזי STR? זה לא ממש מחזק אותך... היית חוסך ובמקום זה היית קונה קשת עם DEX. לא 3%, אפילו פחות, אבל העיקר DEX ולא STR...

מ י ל ר

New member
הוא לא יוכל לשרוד

הוא לא לוחם או קוסם... יש לו קצת חיים והוא רמה נמוכה.

למעלה