היייי חברים....

MOA13

New member
היייי חברים....

בהמשך לפוסט הקודם קודם שלי...
תזכורת קצרה למי שלא זוכר... במהלך הלימודים שלי קיימתי מערכת זוגית עם אחת השותפות שלי (שתינו סטרייטיות ומעולם לא היינו בקשר עם אישה). עברנו המון טלטלות, עליות ירידות, דרמות, שמחה, עצב, בכי ומה לא...
עכשיו כשהמערכת הזאת כבר נגמרה היא התחלה זוגיות חדשה ועברה לגור עם החבר ואילו אני עדיין גרה בבית ההורים ומתמודדת עם הלבד.
כפי שכבר כתבתי התגברתי עליה והמשכתי הלאה... רק שקשה לי עכשיו כשאין לי זוגיות גם...
אז על מה אני רוצה לכתוב עכשיו? אז ככה:
למרות שאני עברתי הלאה וזה מה שאני מראה לה... היא טוענת מצד אחד כי היא מאמינה לי אך מצד שני היא משדרת לי כאילו היא חושבת שאני עדיין רוצה אותה..
לקח המון זמן עד שהיא הכירה לי את החבר שלה.. ואו שהיא לא מספרת לי את האמת או שאני לא יודעת מה.. אבל אני מקבלת ממנה הרגשה שהוא לא אהב אותי... היא טוענת שזה לא נכון.. ושזאת היא שלא מרגישה בנוח... מה שנראה לי זה שהיא זאת שלא התגברה עלינו והיא משתמשת בחבר כסיפור כיסוי לרגשות שלה... אני לא אומרת חלילה שהיא לא אוהבת אותו... אבל אני חושב ת שהיא לא התגברה ולכן היא פוחדת להיות איתי לבד... תמיד היא איכשהו מנסה לארגן שיהיו איתנו עוד שתי חברות שגרו איתנו גם (שתיהן מודעות למה שהיה בינינו) ואם כבר דיברנו על איזה מפגש שלנו לבד(כמו מחר למשל..) היא תמיד ברגע האחרון מוצאת מיליון תירוצים כדי שהפגישה לא תתקיים...
אני יכולה למלא כאן עמודים על גבי עמודים... אבל לא נראה לי שלמישהו תהיה סבלנות לשבת ולקרוא הכל.. (האמת שלי אין סבלנות לשבת ולכתוב הכל..
) אבל שורה תחתונה היא מתייחסת אליי מגעיל, מעליבה, פוגעת, מזלזלת, משפילה, לוקחת כמובן מאליו... ומה אני עושה מנגד?? ממשיכה לדאוג לה ולהתייחס אליה ולנסות להישאר קרובה אליה...
אני יודעת כי כמה וכמה מכם תחשבו שאני מזוכיסטית והשתגעתי... אז יש מצב...
אני מרגישה כאילו השתלט עליי איזה שד או דיבוק ואני לא מצליחה להשתחרר ממנה!!!!
אני כל הזמן מתאכזבת ממנה ובוכה עוד ועוד ועוד...
עד שאני מחליטה שאני לא מדברת איתה היא מבינה שהיא עשתה טעות ואז היא שולחת לי איזה סמיילי מתחנף ובמקום לעמוד על שלי אני ישר מתרככת כמו איזה רכיכה חסרת חוט שדרה!!!!
אני שונאת את עצמי שאני מתנהגת ככה... מנסה לשאוב כוחות כדי להיות חזקה מולה אבל לא מצליחה!!!!
והכי מעצבן זה שהיא יודעת שהיא לא בסדר איתי... אז היא בסדר לשנייה וחצי ואז היא שוב מתנהגת באכזריות...
אז אם למישהו יש איזה פתרון קסם בשבילי (יודעת שאין דבר כזה באמת) אני אשמח לשמוע!!!
אז שוב תודה לכל האנשים המקסימים פה שמקדישים מזמם ומגיבים לי...

לפי כל מה שכתבת זה ממש ברור...

שלא התגברת עליה ברמה זו או אחר, אבל בקיצור פשוט לא.

דבר הכי נכון כנראה שאת יכולה לעשות זה לנתק את הקשר לתמיד
או לפחות לתקופה ארוכה(לא מתוך כעס ורצוי להסביר לה שאת
רוצה ניתוק למטרה של התחזקות וריפוי הפצעים וכו').
ואז אולי תוכלו לחזור לקשר בתנאים אחרים.

כל מה שאני כותבת נכון גם לקשר עם גבר שנגמר,
במיוחד שהקשר הסתיים בגלל שצד השני החליט לסיים
וגם כך נראה שכבר "חזר לשיגרה".
אני כמעט בטוחה שאת לא תוכלי ליישם את העצה שלי
ואין לי כרגע הצעותיותר טובות ולא קסמים.
אני גם די בטוחה שהיא לא מנתקת
מצידה כי קשה לה לנטוש אותך לגמרי בתקופה
שמאוד קשה לך ולא בגלל סיבות אחרות שאת חושבת.
אז כשיש לך המון ציפיות ממנה היא לא יודעת איך להתמודד
ונהיית מגעילה עליך.

נכון שהיא שולחת מסרים מבולבלים, אבל אם יהיה לה יום אחד
מסר חד משמעי זה יהיה כנראה ניתוק כואב.

מקווה שאני לא פגעתי בך עם התשובה שלי.

MOA13

New member
אני מספיק פגועה ממנה..

שלא משנה מה יגידו לי זה כבר לא יכול לפגוע בי יותר...
אבל הפעם אני לא מסכימה איתך... זה שאני עדיין רוצה להיות חברה שלה לא מעיד על זה שלא התגברתי עליה...
עצם זה שרציתי להכיר את החבר שלה אומר שהתגברתי עליה... אלא אם אני מזוכיסטית כמו שכתבתי בפוסט הקודם...
בהתחלה אין לי ספק שהבעיה הייתה אצלי כי לא ידעתי איך להתמודד עם הפרידה.. היום? הבעיה היא אצלה... היא שכביכול המשיכה הלאה עדיין תקועה מאחורה...
אם אני משדרת לה שהכל בסדר אצלי והיא ממשיכה להגיד לי שלא נוח לה שאני אהיה ליד החבר שלה אז כנראה שיש פה סיבה מעבר לזה שאני זאת שלא התגברתי עליה...
היא פשוט נוראית ולא יודעת להעריך חברה טובה... כרגע במצב הנוכחי אני בסך הכל מתגעגעת לחברה שהייתה לי לפני שהתחיל כל הבלאגן הזה!!
ודבר אחד בטוח.. אם הייתי יודעת שזה מה שיקרה לא הייתי מכניסה את עצמי לתסבוכת הזאת בכלל!!

יקירה, רצית לפגוש את החבר בשביל...

לראות במי "החליפו" אותך.

מה שלא תגידי לפי ה"טון" הרגשי של הכתיבה שלך זה ברור לי
שאותך הקשר איתה לא מספק. לא משנה מאיזה סיבה.
אם תגידי שאת מסתפקת במה שבת זוג לשעבר שלך מוכנה
לתת מבחינת הקשר ותגידי שזה בסדר להפגש איתה
עם עוד אנשים או דברים אחרים שכרגע לא נראים לך,
אז אני אדע שאת מקבלת את הקשר כמו שהוא.

וכמובן לא חייבים לקבל כל דבר.

MOA13

New member
קודם כל...

ממש לא מרגיש לי שהיא החליפה אותי במישהו אחר... אני יודעת טוב מאוד שכבודי במקומי מונח... הזוגיות שהייתה לנו נתנה לה שיעור חשוב לחיים והיא הבינה שהיא ראויה לזוגיות...
עד אז היא לא חשבה ככה בעקבות זוגיות קודמת ולא מוצלחת בעליל (עם גבר) שהייתה לה...
דבר שני, כן הקשר איתה לא מספק אותי כי אני מנסה להיות הכי בסדר שיכול להיות... אבל היא זאת שלא מרפה...
דבר שלישי, אין לי בעיה להיפגש איתה ועם עוד חברות.. להפך, היינו דירה של 4 שותפות והפגישה אמורה להיות של כולנו...
הבעיה מגיעה לפגישות שאני והיא מתכננות (רק אני והיא) שתמיד איכשהו ברגע האחרון היא מבטלת אותן... ולכן אני מרגישה שהיא זו שלא התגברה עלינו ומפחדת להיות איתי לבד... והכי גרוע משתמשת בחבר שלה כדי לברוח מהמציאות...
כן אין ספק שיכול להיות שאני טועה... אבל זה מה שהיא משדרת בכל אופן...
כשאני משתפת את שתי השותפות הנוספות שמודעות למה שהיה בינינו הן מסכימות איתי ואומרות שיכול להיות שאני צודקת, ככה שזה לא רק בראש שלי...

ויש גם אופציה שהיא מסוג האנשים...

שברגע שהם בזוגיות אז תשומת ה-
לכל השאר מאוד מצטמצמת
ולכן יש מאוחוריכן כזה סיפור מסובך. זהה לא כל כך מפתיעה.

MOA13

New member
בדרך כלל..

זה נכון.. במקרה שלה זה ממש לא נכון... כי לחברות אחרות שלה יא מקדישה מספיק תשומת

ואפרופו חברות... יש לה שתי חברות טובות שבזמן שאני והיא היינו ביחד היא לא דיברה עם שתיהן... ואני זאת שעזרתי לה "להשלים" איתן...
אבל עכשיו כשהמצב בינינו רגיש היא משתפת אותן בהכל והן שלא מודעות למה שאני עשיתי בזמנו רק מרעילות אותה נגדי ומשפיעות עליה...
והיא במקום להיזכר במה שאני עשיתי מקשיבה להן... ככה שהיא כבר מראש מגיעה אליי מורעלת עם מלא שטויות בראש...
אז אני שיש לי לב טוב (כן אני מרשה לעצמי להעיד את זה על עצמי...
) עוזרת לה עם אחרים וזה מה שמגיע לי??
אולי אני צריכה להיות אכזרית גם כדי שיהיה לי טוב???

מותק, את ילדה ממש גדולה(הגיל בכרטיס)...

אז למה את נישמעת כאחת שעושה חשבונות של גנון?
אני מבינה שאת פגועה ובגלל זה הסגנון הכועס והנקמני משהו.
אני עדיין חושבת שהכי טוב שתשחררי.

MOA13

New member
אני עושה חשבונות??

כן אין ספק שאני כועסת עכשיו... אבל נקמנית אני ממש לא...
לא באמת התכוונתי למה שכתבתי.... אני ממש לא מתכוונת לשנות את האופי וההתנהגות שלי בגללה...
זה סתם היה כדי להמחיש שלמי שמתנהג בצורה לא נחמדה (ואני מאוד עדינה בניסוח שלי) מגיעים דברים טובים...
אז אולי המוסר השכל בסיפור הזה הוא שאסור להיות נחמדים... לא לכולם בכל אופן כי לא כולם יודעים להעריך את מה שנותנים להם...

MOA13

New member
ניסיתי...

כבר יותר מפעם אחת ואיכשהו תמיד נשברתי מאיזו סיבה...
מקווה להחזיק מעמד הפעם...

לא מבינה למה להמשיך להיפגש איתה?

אם זה בגלל הלימודים-אז תיפגשו ללימודים נטו.
לא רואה טעם להישאר חברות כשיש רגשות בעסק.

MOA13

New member
כבר סיימנו ללמוד...

כל אחת גרה במקום אחר עכשיו לא כל כך רחוק אבל גם לא כל כך קרוב...
הזוגיות נגמרה אבל נשארה החברות...

למעלה