כוס עמק עלייך!!!!!!!!!!!!!!
עקפתת אותי!!!!!!!!!!! וכמעט כל מה שכתבת זה זשהקאת וסיפקת לילידים אטיופים מזון לכל השנה.... יש לי להגיב והרבה להגיב! : א.מה לכל הרוחות אני ניראת לך? משטפית מזדיינת?!? אני בחיים שלי לא יפתח את הפה שלי על אף אחד...לא נולדתי אתמול ולא נולדתי שלשום וחוץ מיזה אני מעדיפה ללכת ולהסגיר את עצמי מאשר ללכת ולפתוח את הפה שלי על אחרים אז תעשה לי טובה...
ב.אני במעצר בית חוקי בערך....זה אומר שאני לא יכולה לצאת מהבית לא מטעם המשטרה אלא מטעם אמא שלי! אז עד לסילבסטר אני לא בדיוק חושבת שאני יצליח לצאת לתל אביב(חוץ מבצפר)... וואי וואלה....מה אתה עושה בסילבסטר?? אתה בא לנקשמן? אמרו לי יהיה ביין אלף זונות ואפילו אין לי שמץ של מושג מי הולך לתקלט... אל תשאל מה עשיתי יום שישי....בגלל שאני לא יכולה לצאת אז השתמשתי ב3 תאי המוח היחידים שנותרו לי (אבל גם הם דיי שרופים) והזמנתי את חברים שלי אליי ועשינו מרתון ב-tekken קיצור כיסחתי אותם אחד אחד עד שכבר ניהיה לי משעמם אז חיפפתי אותם ושתיתי הרבה קולה....יאאאמי!
וזהו אני חושבת....התחלתי להיות בן אדם מאוד משעמם עקב כל מה שקרה.... ודרך אגב! יש מצב שאמא שלי עוברת לגור באילת ולעבוד שם מה שאומר שאני הולכת לגור לבד רוב הסיכויים כי אין מצב שאני באה איתה לאילת אילת סאקקקססססס! וזה אומר שיהיה לי בית לבד כלללל הזמן אתה מבין? לא אתה מבין? זה פשוט ענק!אתה גם תוכל להתנחל אצלי בכיף והכל יהיה סבבה אבל זה יקרה לפני שאנחנו נוסעים לירח אז קח את זה בחשבון..... וואי גם אני צריכה ללכת עם הכלב שלי ואין לי כוח כי גם אני רוצה לעשות את ההודעה הזאת יוווותר ארוכה משלך.....למרות שאני מרגישה שעקפת אותי בהרבה אז אני כעת מרימה ידיים ונכנעת לך! jerk! בכל אופן....יש לי בצפרא בקרוב אז אני לזוז עכשיו...