היייי חברה!

RX Queen

New member
כה...אחושילינג...

ובחיים שלי לא יצא לי לנתח את המילה הזאת ואשקרה להבין למה זה מזכיר לי מילה מגעילה אחרת.... תודה חומד שנתת לי להבין מה סוף כל סוף רציתי מעצמי תודה לך שגרמת לי ליראות את האור בקצה המינהרה.... אני רוצה לנסוע לירח עכשיו!!!!!!!!!| אתה בא או לא?

RX Queen

New member
hehe../images/Emo98.gif

*LOL* ממש לא.... אבל איפשר לנסוע בשלי אים היא מתפקדת עוד.... בכל אופן...יש לנו כבר איזה 51 הודעות שלשול וזה אומר שבסוף אנחנו עוד נשבור שיא! ואז ניהיה סלבריטים!!!!!!! ואז כל משאלותינו התגשמו!!!!!!!! ואז נקים להקה!!!!!!!!!!!!!!! ו ואז נחמם את דפטונס!!!!!!!!!! ואז אני לא יודעת מה יהיה אז... אבל עוד אז ועוד הרבה אז...וזו אז....

מה קרה לך!??!

שאנחנו נחמם את הדפטונס!??!?! הם יחממו אותנו וגכם נהיה כל כך עשירים שנקנה חללית חדשה שנות ה2000 ואז נטוס לירח ונופיע שם לפני כל יצורי הירח כי הם עושים פוגו הכי טוב ואז נהיה גם יותר מפורסמים וחשובים כי אז אנחנו נגלה את האנשי חלל ונעשה שלום ביננו לבין היצורים האלה ומרוב שהם יאהבו אותנו מנגנים הם יקחו אותנו ואז אנחנו נהיה המנהיגי כוכב שלהם ואז נשתלט על היקום לא רק על העולם!!!!!! ואז ניצחק בקול מרושע ונלך לישון ביי

RX Queen

New member
חחחח.....

איזה כישרון!!!!!!!!!! הלוואי עלי...לרשום כל כך הרבה ומן הסתם עלתה לי באותו זמן שקראתי את זה מחשבה של אולי אתה גם בטח מדבר מהר כמו שזה ניראה אבל מי יודע? בכל אופן אני מתה מתה מתה מתה! והפסקתי לעשן כי משטרת מדורניקים התנפלו עליי (כמה מיסכנה אני....) ועכשיו אני להיות עצובה וקר לי וחם לי וכן אני חושבת שאני להיות חולה וחולה זה לא כיף זה הרבה שיעולים והרבה ממיחטות (אני לא לאהוב ממחטות) ואני להיות עצובה שוב כי רע רע רע ואני מתה מתצה מתה!!!!!! ואני לחשוב שזהו....עכשיו תגיד לי אם עקפתי אותך באורך ההודעה...חחחחח

לא מיי דיר

אנחנו בתיקו... ובואינא מה את בסדר אשכרה באו אליכם מדורניקים!??!??! שניה אז את בכלא או במאסר בית או משהו כזה!?? כי תפסו את חברים שלי והם ישבו איזה יום יומים בכלא ואז הם היו במאסר בית איזה חודש ויש לי כמה חברים שעדיין יש להם קצינת מבחן וזה קרה בתחילת שנה שעברה... ואני מקווה שתרגישי טוב עם החום והקור! ןתיקחי פרופוליס ותרופות כאלה.... וחוץ מיזה מה קורה!? :)

RX Queen

New member
Lets start with.....

זה שאני הפסקתי לזמנמה לעשן.. ויש לי עכשיו קצינת מבחן אז אני צריכה להיות ילדה טובה (כן...בטח) בכל אופן....אני חושבת שכדי שתזהיר אותך ואת חברים שלך לא לעשן בכלל בחוץ!(זה הכי רע שיש) ובמיוחד לא ליד אזימוט (בסביבת אלנבי) הם עושים שם פשיטות על ימין ועל שמאל... באמת אני אומרת את זה רק לטובתך חומד... ובא נגיע לנושא השני...אוקיי...מצבי השתפר קצת אני בסדר עכשיו מנסה לשכוח מכל מה שקרה למרות שזה דיי ניראה לי כמו טראומה לכל החיים כי לילה אחרי ניסתי לישון ובדיוק ברגע שסגרתי את העניים קיבלתי איזו כפה של פלשבק של אותו הרגע שהם עלו עלינו...זה היה דיי מפחיד *ספווווקי!*
אז אני יקבל את הקצינת מבחן רק עוד כמה חודשים ובנוגע למשפט אין לי עוד שמץ של מושג מתי הוא יתקיים...
טוב דיי לדבר על חיי המייגעים....אזמה איתך חומד? מה עשית יום שישי... ותענה בהקדם (או שאני סתם מחרטשת חארטות בשביל שהשרשור שלי יהיה יותר ארוך משלך חחחח
קיצר cya

טוב אז ככה...

אין מושג...:) סתם אמממ יום שישי אם אני לא טועה שתיתי...היה מצחיק אחושרמוטה שתיתי עם ידידה שלי וגיליתי שהכמות של אלקוהול שאני יכול לשתות ירדה כאילו פעם הייתי מקפיץ ככה את ה15 17 והיום אני לא סוחב 10.... אין לי מושג למה זה אבל זה דיי מתסכל...ואני גם התחלתי להקיא כמעט כל פעם שאני שותה שזה גם לא הכי נחמד למרות שלפני הפעם הזאת ששתיתי הייתה לי את ההקאה הכי מצחיקה כזה אני יושב שותה וזה ואנחנו כזה מדברים צוחקים ואני חהחה אני הולך להקיא...ובום שניה אחרי זה הקאתי קצת מה שניראה לי קצת ואחר התברר שזה היה יכול להאכיל את כל הילדים הרעבים באתיופיה אבל מאז הרגשתי טוב חוץ משבאיזה 4 לפנות בוקר הייתי ממש רעב וממש כאבה לי הבטן אז הלכתי הביתה ושתיהי בעיניין אני הולך עכשיו לכתוב יותר ממך אז יש לך עוד זמן לקרוא את ההודעה הזאת כמובן שעכשיו אני סתם מאריך את ההודעה שלי אופס גם עכשיו אופס גם עכשיו טוב אני אפסיק... ושתדעי שאני בחיים לא אעשן באלנבי ובכלל בת"א אלא אם כן זה בבית של חבר ולא מעשנים שם יותר מ4 אנשים אני לא אוהב לעשן יותר מ4 אנשים אני מתחיל להכנס לפרנויות שזה מטורף!!! חברים שלי שנכנסו למאסרים וזה הם עישנו איזה 15 אנשים בלילה ככה זה מטורף!!!! דבר ראשון למי יש כל כך הרבה כסף ביבשיל לספק את זה לכולם דבר שני בואי נא זה מטורף!!!! יענו אשכה אין להם פחד....וזה היה כאילו במקום ציבורי קרוב לכביש אל תגידי נגיד בבית של מישהו מילא... ואני בנתיים בסדר לא יודע אני צריך לקחת את הכלב שלי לטיול אבל מה זה אין לי כוח לזוז...אז בנתיים אני ממשיך לכתוב ולהאריך את ההודעה הזאת חי חי טוב שניראה לי שעברתי אותך כבר לא? טוב אז לסיום כל טוב שיהיה לך בהצלחה עם בקצינת מיבחן ושלא תלשיני על חברים!!! כי אז יהרגו אותך אני מכיר ילד אחד שהתאבד בגלל שכולם התנקמו בו על זה שהוא הלשין... אז תחשבי פעמים על כל מילה ואל תילחצי...וזיהו כל טוב... תגידי את במאסר בית בנתיים?

RX Queen

New member
כוס עמק עלייך!!!!!!!!!!!!!!

עקפתת אותי!!!!!!!!!!! וכמעט כל מה שכתבת זה זשהקאת וסיפקת לילידים אטיופים מזון לכל השנה.... יש לי להגיב והרבה להגיב! : א.מה לכל הרוחות אני ניראת לך? משטפית מזדיינת?!? אני בחיים שלי לא יפתח את הפה שלי על אף אחד...לא נולדתי אתמול ולא נולדתי שלשום וחוץ מיזה אני מעדיפה ללכת ולהסגיר את עצמי מאשר ללכת ולפתוח את הפה שלי על אחרים אז תעשה לי טובה...
ב.אני במעצר בית חוקי בערך....זה אומר שאני לא יכולה לצאת מהבית לא מטעם המשטרה אלא מטעם אמא שלי! אז עד לסילבסטר אני לא בדיוק חושבת שאני יצליח לצאת לתל אביב(חוץ מבצפר)... וואי וואלה....מה אתה עושה בסילבסטר?? אתה בא לנקשמן? אמרו לי יהיה ביין אלף זונות ואפילו אין לי שמץ של מושג מי הולך לתקלט... אל תשאל מה עשיתי יום שישי....בגלל שאני לא יכולה לצאת אז השתמשתי ב3 תאי המוח היחידים שנותרו לי (אבל גם הם דיי שרופים) והזמנתי את חברים שלי אליי ועשינו מרתון ב-tekken קיצור כיסחתי אותם אחד אחד עד שכבר ניהיה לי משעמם אז חיפפתי אותם ושתיתי הרבה קולה....יאאאמי!
וזהו אני חושבת....התחלתי להיות בן אדם מאוד משעמם עקב כל מה שקרה.... ודרך אגב! יש מצב שאמא שלי עוברת לגור באילת ולעבוד שם מה שאומר שאני הולכת לגור לבד רוב הסיכויים כי אין מצב שאני באה איתה לאילת אילת סאקקקססססס! וזה אומר שיהיה לי בית לבד כלללל הזמן אתה מבין? לא אתה מבין? זה פשוט ענק!אתה גם תוכל להתנחל אצלי בכיף והכל יהיה סבבה אבל זה יקרה לפני שאנחנו נוסעים לירח אז קח את זה בחשבון..... וואי גם אני צריכה ללכת עם הכלב שלי ואין לי כוח כי גם אני רוצה לעשות את ההודעה הזאת יוווותר ארוכה משלך.....למרות שאני מרגישה שעקפת אותי בהרבה אז אני כעת מרימה ידיים ונכנעת לך! jerk! בכל אופן....יש לי בצפרא בקרוב אז אני לזוז עכשיו...

שומעת...

אני לא הולך לכתוב הרבה.....אז קיצור תגידי לי מתי אמא שלך עוברת כי אני אעבור לגור איתך ניראה לי....ולא אני לא שואל לפני זה :) וניראה לי שאני לא יודע מה אני עושה בסילבסטר כאילו אין לי חברה אז אני לא מוצא טעם בלצאת עם סתם ילדה כל הקטע זה לצאת עם מישהי שאתה אוהב ואוהבת אותך בחזרה...אז אני לא יודע מה אני אעשה שנה שעברה הלכתי לנקש והיה ממש ממש הכי כיף בעולם.... ואני לעומת זאת ביום שישי חבר שלי סידר לנו שחור בעשרים שקל כל אחד שזה הכי זול העולם ואני לא האמנתי!!! וסידרתי לנו איזה כמה שמנים כאלה... והצרנו צחוקים עד שחבר שלי נרדם בקטע הכי מצחיק כאילו הוא צוחק צוחק ומתוך צחוק הוא אומר לי שאני עייף אז אני אומר לו אז תלך לישון אז הוא כזה צוחק צוחק ובום נופל ואני וחבר שלי היינו בטוחים שהוא התעלף אבל בסוף התברר שהוא פשוט הלך לישון ממש ממש מהר שזה היה מוזר... ומה עוד כתבת שאני צריך לענות עליו?....אאהה כן על ההתחלה אני בכלל לא חושב שאת משטפית למרות שאני לא מכיר אותך אז אני לא יכול לדעת...אבל בכל זאת נצא מתוך הנחה שאת לא אז זה ממש לא קשור בתוך לחץ של משטרה וחקירות אנשים ילשינו על החברים הכי טובים שלהם בשניה...למרות שיש כמה שנשארים קשוחים....וזיהו....תגידי לי כמה תפסו כאילו כמה יצאתם בחקירות?

RX Queen

New member
"אני לא הולך לכתוב הרבה..."

yeah right...חחחח.... א.אתה יכול לגור אצלי מתי שאתה רוצה יש לי מן חדר זולה כזה ומאוד סטלני הוא גרם כמעט לכל החברים שלי לחשוב שהם בתוך הביפנוכו של המרשמלו כי הוא ורוד...אבל זה לא מה שאתה חושב...וחוץ מיזה אתה יכול מצידי גם עכשיו לגור אצלי כי גם ככה לי ולאחותי יש מן יחידת דיור שמחוברת לבית של אמא אבל יש לי מפתח שלא תוכל להיכנס....חחח...:) ב.אתה כזה חמוד!!!!!!!!! אהבתי את הקטע שאמרת שרק אם מישהו אוהב מישהי וזה הדדי וכל זה....גם אני לא הייתי רוצה להתקע עם איזה מישהו שאני בקושי מכירה ואז כזה ב12 הוא ינסה לאנוס אותי אבל הוא לא יעשה את זה כי אני יוציא מהכיס שלי גז מדמיע או משהו בסיגנון....עזוב לא חשוב... וואי היה בייין זונה אצל נקש שנה שעברה כי זה היה בדיפ והדיפ זה המקום שאני הכי אהבתי מכל המקומות שהוא עבר אליהם מתישהו.... ג.הידעת שביש לבן של חברה של אמא שלי כלב שהוא קרה לו בוף???????? איזה חתיכת סטלן....אני אומרת לך בסוף עוד נשטלת על העולם! ד.תפסו אותי ואת ידיד שלי (כי רק אני והוא היינו) ואחרי זה גם תפסו את חברים שלי שלא הספקתי להתקשר אליהם כי המדור סגרו לי את הפלא ובין כה וכה אי לחי שיחות יוצאות...אז חברים שלי הלכו לאותו מקום שאנחנו הלכנו אליו (כי זה מקום דיי פופולרי בקירבת הסטלנים) ובסופו של דבר חלק הצליחו להמלט וחלק לקחו גם לחקירה אז פגשתי אותם בתחנה והעברנו דחקות על המדורניקים!
וזה ידידי אני חושבת....

אממ טוב..

לא תיכננתי לכתוב הרבה כניראה שיצא לי...אז הפעם אני לא אגיד שאני לא אכתוב הרבה כי יכול להיות שיצא לי יותר ממה שחשבתי שיצא לי... אז ככה אממממ כן ככה... סטלנים לנצח טוב שהוא לא קרה לכלב שלו דודה או פאף.... דבר שני לא כתבתי ראשון אבל לא משנה איך זה שאץת לא מכירה אותי בחיים שלך לא ראית אותי ואת כבר נותנת לי לעבור לגור איתך?!?!? מעריך את הביטחון שלך בי אבל זה לא הכי בריא בישבילך להכניס אנשים שאת לא מכירה מבחינתך אני יכול להיות ערבי או איזה אנס או משהו כזה... דבר שלישי בדיפ זה באמת מקום סבבה אבל הקטע זה העשן של הסיגריות שם מטורף....כאילו אני גם מעשן אבל שם בגלל שהתיקרה נמוכה אז זה ממש ממש מטורף.... וגם פעם עשינו שם פוגו מטורף וחבר שלי קפץ על איזה אחד והוא ניתקע בתיקרה...עם הראש זה היה כזה מצחיק....:) אוחי זיכרונות.... דבר שלישי חוק בדוק זה לא ללכת למקום שהוא ידוע בקרב הסטלנים...תמיד חפשי מקום משלך...חבר שלי למשל הוא מצא את המקום שלו...באמצע סוקולוב!!! שה יענו הרחוב הראשי פה..בן אדם הכי שרוט!!!! אני יותר אוהב תשדות יש שם יותר אוירה למרות שעכשיו בחורף קפוא... אבל בקיץ זה חלום אתה מסתכל על השקיעה ככה מהספה שקימבנו שם יוווו...אין לך מושג הדבר הכי מדהים...למרות שאנחנו צריכים להביא ספה חדשה כי חבר שלי שהבאנו אותי והוא כאילו לא עישן איזה שנה וחצי כלום ופעם הוא היה סטלן רציני הוא היה מוריד 9 ראשים רק בישביל לקבל ראש קטן יענו תכפה הוא עדיין לא היה מקבל מיזה...קיצר אז הוא בא אירגן לנו קצת חום וזה שלפנו את חבירנו מהבמבוק ונתנו לו להתחיל מן הראוי בן אדם עם כבוד... קיצר הוא הפיל 12 ראשים יענו עם גבהות כאלה מעל הראש...הבן אדם לא היה רגיל לזה והוא כזה נכנס לסרטים כולו רעד ולא זז ומתי שאמרנו לו בוא אחי תלך קצת שיכבור לך הוא קצת לא לא עזבו אותכם וממשיך לרעוד קיצר בסוף הוא הקיא ובום אחרי שעתיים הלכנו הביתה...זהו סיפור הספה והחבר שחזר לעסק...

RX Queen

New member
פאק,באסה לו....

בכל אופן אתה יודע שאתה לא חייב להמשיך את השרשור הזה אתה גם ככה נשמע קצת שאני לא לרמה שלך וכאלה בכיעעעת תקרא את החלק הראשון שרשמת לי ואולי אז תבין למה אני מתכוונת...

בואינא..

עיצבנת אותי עם ההערה הזאת!!!! להפך אני ממש אוהב את השירשור הזה ניראה לי שזה השירשור הכי מעניין שהיה לי בפורום הזה... כאילו תיראי אותי השעה 20 ל12 ואני כותב לך את ההודעה הזאת למרות שכבר הגבתי על זה מקודם לפני איזה כמה שעות טובות....

RX Queen

New member
לא....

אבל אני לומדת בתל אביב.... הגעתי למסקנה שבסילבסטר אני הולכת לנקש! נשמע עלוב אבל אין לי משהו יותר טוב שאני יכולה לעשות חוץ מיזה גם לא הצלחתי לחפש אפילו בחורון אז לפחות שאני יהנה מהמסיבה בזמן שבשעה 12 כל החברים שלי יתנשקו ואני ירקוד באמצע הנבמה דפטונס (ואז אני עוד הפעם יכנס לאשליה שאני צינו בהופעה חייה) ואני ירביץ לאנשים מעפנים שיבואו להפריע לי באמצע,נשמע כיף אה? ואם לא הבנת מזה צינו סטייל עד עכשיו זה רע אפילו רע מאוד! אנשים שבאמת אוהבים את דפטונס גם מחוץ למוסיקה (אבל עזוב שזה גם קשור למוסיקה) יכלו לומר לי בצ´יק מזה צינו סטייל... אני יתתן לך כמה ימים לחשוב ולנסות לברר מזה צינו סטייל (רק אם אתה רוצה כמובן) ואז תבין לכל הרוחות על מה אני מדברת..... קיצור...תודיע לי מה אתה הולך לעשות בסוף בסילבסטר או שאני כבר מצפה לתשובה אופיינית כגון: "אני לא יודע...." טוב אז לפני שאני יתחיל להיות מרוקאית אני יגיד יפה שלום ויכחה להודעת השרשור הבאה שלך! סייה!

חזרנו..

להודעות האחרוכות הא...:) סילחי לי על בורותי בלהקה בסוגריים דפטונס אבל אני לא כל כך שומע אותם שמעתי פעם שנה שעברה יותר ואין לי כל כך מושג איך הם ניראה וראיתי פעם את הקליפ בחזרה לבית ספר בסוגרים תירגום חופשי סגור סוגרים לא סגרתי מקודם אבל חפיף וניראה לי שצ´ינו זה זה שנוסע על הסקט לא?? בכל מקרה אין לו משקפים אז לא הבנתי מה הקשר לסמאילי המגניב ופעם חשבתי שהתכוונתי לצ´ינו מגיידנס והוא כן הולך עם משקפיים...אז לא משנה... קיצר אני גם הייתי אמור ללכת למסיבה בסילבסטר אבל בסוף לא כי נקש בוטל ממה שהבנתי מחר שלי שהוא יחצן אבל יש מסיבת תרום סילבסטר השבוע ביום שישי שאני הולך אליה אמור להיות הרבה טול ו12 כוסות אלקוהול חינם... ניראה לי שאני אפגש סתם עם כמה חברים נעשה מדורה נביא אלקוהול נרגילה ונריץ צחוקים אני ממש לא יודע מה אני אעשה זאת הייתה סתם מחשבה של הרגע איזה מאלתר גרוע אני הא..:) מקווה שתהני בסילבסר ותגידי לי אם את עושה משהו הרי נקש בוטל... עד להודעתך הבאה תומר :ם-~ תומר סטייל?

למעלה