היייי חברה!

Chee

New member
נתגעגע

מתי הנסיעה המתוכננת? ואולי תסרקי למחשב/תצלמי כמה מהעבודות שלך אני מת על מנגה.

One weaK

New member
sababa.....

בעקרונית אני אמורה לנסוע ליפן עוד שנה ממרץ. זה יוצא בדיוק ביום הולדתי! אין לך שמץ של מושג כמה אני קורעת את התחת בשביל להשיג כסף רק לטיסה! זה ממש יקר כל העסק הזה! אבל שווה את זה זה בטוח! אני חושבת שאים אני אסע לשם אני לא יחזור כמו שאני מכירה את עצמי אולי עוד איזה 20 שנה אחרי שאני כבר אהיה נשואה לאיזה מאמן קונג פו כ ו ס ו ן ! (סתתתתתתאאאאאאאאםםםםם!) אני לא אתחתן בחיים1 תזכור זאת! בהזדמנות אני ישלח לך עבודות שלי.....

בואי נא את בחורה כלבבי

מציירת מאנגה...אגב גם אני מצייר אבל לא רציני.. טסה ליפן אמסטרדם... לא להתחתן... סחה... אבל התכנון שלי לחיים לא יכלול את עוד 20 שנה... אני הולך לטוס לאמסטרדם לחודשים אעשה מה שאעשה אחר כך להודו נראה מה אנשים מחפשים שם אחר כך ליפן ששם אני אפגוש את חברים שלי שאמורים לטוס לשם נלמד מאנגה ונקנה המון מנגה ואז אני אחזור לאמסטרדם אחר וארץ אגיד שלום לכל החברים ואז אני אתאבד...

אאההה...

אני לא יודע אם אני לא אתחתן אני פשוט לא רוצה להביא ילדים לעולם... יש יותר מידי אנשים בעולם הזה וגם ילדים ברוב החיים שלהם שהם יגורו איתך אז הם מעצבנים חוץ ממתי שהם חמודים או שכיף להיות איתן אבל אני אבא שלהם אז הם לא ירצו להיות איתי...וגם אני רוצה לחסוך מהם תבאסה שלחיים... אגב גיידנס מצאתי היום הזמנה בכיתה שלי להופעה של ה25 ל10 ניראה לי? שיש שם את התמונה של הדיסק של הילדה הזאת אגב מי זאת???

GUIDANCE

New member
מתחת לשאריות...

איפה מצאת, יעני באיזה בית ספר אתה? והכי חשוב... אתה בא?

One weaK

New member
...beneath the remains

אולי ניסע ביחד לאמסטרדם....;) ואולי שם אני לא ירגיש כמו פורעת חוק שמתחמקת מהמנאייקים! דבר איתי היום,אתה נשמע דווקא כלי!

אממממ אני לומד באלון ברמת השרון..

אני מכיר ילד אחד מרחובות שקוראים לו מוטי שהוא ניראה לי איך שהוא מדבר עם גיידנס דרמר שכחתי את השם...סליחה אחי:) ואממ יש לי עוד כמה בבית ספר שממש אוהבים אותכם ממה שהבנתי ובצדק... אני לא יודע אם אני אבוא...אין לי הכי עם מי..חברין שלי מש לא בעניין של המוזיקה הזאת...כאילו רגוע כזה..או יותר כבד או יותר פאנק או שאין כסף.. הייתי רוצה נישמע לי ממש כיף... זה עדיין עולה 40 שח כניסה?

שמעי....

אני מתכנן לטוס בחופש הגדול עם חברים...ולא ניראה לי שהם יתנגדו אם תבואי the more the marrier אם כותבים ככה....(שמייח)

Chee

New member
זה לעולם לא עלה 40

ההופעה תהיה 35, ועם קצת מזל 30...אבל בינתיים 35. הדיסק יעלה שם 40 במקום 50.

Vsilver NJ

New member
אההההההההההההההה!!

יותר מדי הודעות!! יותר מדי מספרים!!! *כואב הראש, הולכת לישון. לילה טוב*

קול...

יש לי טיול שנתי שבדיוק נגמר יום לפני או אותו יום... אז אולי אני אבוא..אגב ניראה לי שמצאתי עם מי לבוא

One weaK

New member
גם אני.....

אני מתה מעייפות..... שמישהו יהרוג אותי בבקשה!

למעלה