היו ימים

King Midas

New member
גם בתקופות

בהן היצירה כבר לא הייתה משהו, הפורום היה פורה.
השיא שלו היה בין 2002 ל-2008, כשהמוזיקה באופן כללי כבר אז הייתה בקאנטים.

אולי היצירה החדשה הייתה בקאנטים

אבל אני חייתי בין פריקים ששמעו killing in the name of והיית יכול לשמוע כיסאות נשברים כשהשמענו אותו בקולי-קולות. בשנות ה-2000 הרוק היה יחסית במודה, אמנם תייג אותך כ"שונה" או "מוזר", אבל היית בתוך זרם של "שונים ומוזרים", יעני לא באמת, וכל מיני להקות שהבינו שאפשר לעשות מתחושת הדיכאון של נירוונה כסף, כמו לינקין פארק, היו מאוד IN, והכניסו, בדרכם המפוקפקת, אלפי אנשים למעגלים כאלה ואחרים של סצנות רוק.
היינו שומעים נירוונה, רייג' אגיינסט ורד הוט צ'ילי פפרז ובקיצור - שנות התשעים עדיין פמפמו את שנות ה-2000. תצרף לזה העובדה שהפורום היה דנדש, עם היסטוריית רוק שלמה לחפור בה והעובדה הנוספת שפורומים שלטו בכיפה ולא פייסבוק - תקבל תקופה באמת פורה שהייתה פה.

King Midas

New member
יותר מדי דיכאון

היה בעשור הקודם.
זה התחיל עוד משנות ה-80.
כאילו מישהו אמר " חסל סדר שמחה ויצירתיות, מהיום קבלו רק דיכאון ובנאליות ".

arieltr

New member
מלנכולי מן

משהו מאוד רע עובר על הפלנטה הזו, המצב בחוץ קשה והרושם הוא שהולך להיות עוד יותר אהממ... מעניין בעתיד הנראה באוזן.
תפוס את ליידי G, תקרא ל-Jflyaway ולשאר החברה. שובו מהקור. Faria ואחינו אולמן כבר כאן. יקי יתפקד עם התותים ביד, ואני מתקשה להאמין שהברמלאי מאזין בחדווה לטיילור סוויפט. אפילו דונלד יצוף חזרה אחרי שצלל במרתף הוינילים.
לצלולייד יש עוד אינספור שורות עבור ליידי G. באחריות.

אפילו מיק ג'אגר בגיל 118 מצפה לילד, אז מה איתנו?

Celluloid Hero

New member
איל טוב שאתה פה!

מזמן רציתי להודות לך על (עוד) מאסטרפיס שהשגתי בזכות סקירה שלך (שכעת שוכנת איפשהו במעמקי פינת המאמרים, פינת נראה אותכם מוצאים)

arieltr

New member
אחח רננה... בחלומות תמיד תהיה זמינה

King Midas

New member
אני רואה

שגם המלנכולי, הגמד והליידי הגיחו משום מקום, אז אולי גם
מתי ג'י, האזרח א' ויואל המעופף יעשו את אותו הדבר ?

Faria

New member
עדיין מציץ פה לפעמים

פעם בכמה חודשים אפילו מגיב על משהו?
&nbsp
(וכל עוד אני עושה זאת, אני נשאר "חבר הפורום הותיק ביותר פה")
&nbsp

Faria

New member
כמה גמדים אתה זוכר כבר?

התחיל כGrimble Grumble, לאחר מכן (לא זוכר למה כבר) שונה לAbbe Faria.
הנוכחי הוא כי מתישהו לפני שנתיים-שלוש ניסיתי להתחבר, ואיזו מערכת חדשה דרשה אימות במייל, המייל שהיה רשום על המשתמש לא קיים שנים, אז במקום לחפש דרך אחרת, פשוט נרשמתי מחדש.

King Midas

New member
הולדן קולפילד בשדה

עוד אחד שהיה מנעים את זמננו כאן פעם, היה עושה לנו כאבי תחת מלכותיים ולבסוף נעלם.
האמת ?
אני עד היום לא בטוח אם הוא אי פעם התקיים במציאות.

giloni

New member
סוכם שמדובר ברון מייברג

בכל פעם שאני שומע את האיגלז, או לחליפין בוהה בטרילוגיה עליהם ששודרה בערוץ 8 אני נזכר בו... לפעמים אפילו בוויכוחים האידיוטים למי יש יותר גדול, לאמריקאים או לבריטים...
מה שבאמת מרשים זו העבודה שאנחנו עדיין נכנסים לכאן מפקידה לפקידה... אחרת איך אפשר להסביר את זה שלפחות חמישה משתמשים (מת על הביטוי הזה) מצאו את הדיון הזה והגיבו??
אני מניח שעוד כמה תגובות ורובנו נחזור להיות משתמשים (עוד פעם הכינוי הזה) פאסיביים, אבל לזכר הימים ההם (ואגב, ליידי יקירתנו - ספרתי, 11 שנים וחמישה חודשים ולא זוכר כמה ימים, אבל זוכר כמה היה לך קר ואז עוד עישנו בבית - הגם שכבר 9 שנים אני לא מעשן גם בחוץ...) הנה מתנה קטנה...
אם כבר נפגשים, אז שיתנו קצת לעצבן...

יקי

galzaf1

New member
אני גם זוכר

הייתי מכור לפורום הזה לפני כמה שנים טובות ועוד יותר לפורום פינק פלויד (שציףציף האגדית ניהלה) עד שהתגייסתי לצבא ופייסבוק המחורבן הזה התחיל להשתלט לנו על החיים. אשכרה היינו מנהלים דיונים ארוכים על אלבומים ומנתחים שירים. איפה התקופה הזאת איפה...

למעלה