היו אתן השופטות !!!

אמיקה

New member
מה אני אגיד ? ../images/Emo8.gif

חייבת לצאת למחוזי, נראה מה אפשר לעשות
בקטנה אני אגיד (מהצד השני של "היופי") שכל הבעיה במשפט היא הצורך לכמת. החיים זה לא פס"ד.

נופר30

New member
כלומר לפי מה שאת אומרת

אין אישה זכאית להחליט על הפלה מאחר וחיי אדם הם מעל לכל נכון ? ואם כך אז אחת כמה וכמה יש לה קייס כי היא ביצעה אקט שאמור לפתור אותה מעמידה מול אותה החלטה שנקראת הפלה ובעצם עם כשלון הניתוח היא חוייבה לעמוד מולה

T r i l i a n

New member
אני לא בטוחה שיש כאן מה להחליט

נראה לי שפשוט לא יתיו לה לעשות הפלה, אין מה להתלבט

אמיקה

New member
מחכה לתשובה....

נינצץ - ככה זה יפה להשאיר אותי מרותקת לתיאוריה, ועוד מקצועית? אני אנצל"ש לצירוף משהו ע-נ-ק בעיני

יש לשים את עניין ההפלה בצד!

יש הרבה סיבות שאולי בגללן היא עשתה את ההפלה. לא היה צריך להיות בכלל מצב שבו היא צריכה להחליט את ההחלטה. יש כאן רשלנות רפואית, אלא אם כן (ואני לא מכירה את הניתוח ומה כרוך בו) יש סיכויים להכנס להריון והדבר הוסבר לה והיא חתמה על טופס מתאים.

הנצנצית

New member
תראי, אני חושבת שאת צודקת בעניין

ההפלה, אבל "על הנייר" ... יש פה טענה לגיטימית של "אי הקטנת הנזק" או "אי מניעת הנזק".

הנצנצית

New member
ברור. אני לא מאמינה שמישהו היה

מקבל את הטיעון הזה. זו לא דרישה שאת יכולה להציב למישהי. אני רק אומרת ש"על הנייר" זו הטענה נגדה - שהיא תובעת על "נזק" שהיא היתה יכולה למנוע.

T r i l i a n

New member
על הנייר החוק מגביל אותה

לא מספיק בהחלטתה ע"מ להפיל ובגדול אישה נשואה צריכה אישור חריג ע"מ לבצע הפלה. אז על הנייר החוק מקשה עליה "לצמצם" נזקים ואולי אף מונע ממנה לעשות זאת.

מישמש1

New member
on the subject of abortions...

After watching this programme on Tuesday night I started thinking… I still believe that no woman should be forced, by law, religion or society, to have a child she does not want. Is it a moral debate society should have? Pro-life campaigners call it ‘Genocide’ – I find that a cheap scare tactic (as do showing pictures of aborted foetuses). To be genocide wouldn’t all women have to have conspired? Doesn’t ‘genocide’ also mean a ‘planned systematic killing’? Can you call an abortion that? What about limiting social abortions to 12 weeks?​

רחלילי

New member
מכירה סיפור כזה באופן אישי!

רק בלי התביעה! והילדה המקסימה שנולדה מזה מוגדרת באותה משפחה כ"נס רופאי" וכולם שמחים על שהיא בעולם! ולשאלתך: אני לא משפטנית אבל חושבת שתלוי מה הבטיחו לה כשהיא עשתה את הניתוח. היום כבר יודעים שקשירת חצוצרות זה לא דבר "הרמטי". לא יודעת מה הובטח לה בזמנו.

למעלה